BDL CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BDL CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.919.447

Publication

20/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15312335*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

16-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 174

8790 Waregem

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633919447

Benaming (voluit) : BDL CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden op zestien juli tweeduizend en vijftien door Notaris Hélène

DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ION HOLDING", met

maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174, ondernemings-nummer

BE0840.549.639, RPR Gent, afdeling Kortrijk.

2. De naamloze vennootschap  CREHABO BELGIUM , met maatschappelijke zetel te 2930

BRASSCHAAT, Henri De Winterlei 15, ondernemingsnummer 0454.474.890, RPR ANTWERPEN,

afdeling ANTWERPEN.

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN

OPGERICHT.

2/ Naam: "BDL CONSTRUCT".

3/ Zetel: De zetel zal kunnen worden verplaatst naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig

besluit van de zaakvoerders, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerders bijhuizen en agentschappen in

België of in het buitenland oprichten.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- De aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen;

- De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

- Het, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen;

- Het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlands bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke instanties; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en, financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

- Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

- Het aangaan van een onroerende leasing;

- Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

projecten;

- Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, huurfinanciering, leasing, erfpacht, recht van opstal, vruchtgebruik, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouw-verrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen enzovoort, alsmede alle handel in verband met deze activiteiten;

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden tussenpersoon / makelaar zijn in alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord. Bijgevolg kan zij alle al dan niet gebouwde goederen of terreinen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen.

- Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald, projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beleggen in, beheren, huren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen, productief maken, van alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot, gronden, woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retail panden, horeca en vrijetijds panden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort en aanverwante goederen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

- Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande;

Alle bovenstaande activiteiten kan de vennootschap uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken. Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. 5/ Duur: onbepaalde duur.

6/ Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIEHONDERD ZESTIG DUIZEND EURO (¬ 360.000,00), verdeeld in DUIZEND (1.000) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten komen overeen dat het kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd worden door A-Aandelen en B-Aandelen, waarvan respectievelijk de A-Aandeelhouder en de B-Aandeelhouder eigenaar zullen zijn, zoals bepaald in het aandelenregister van de vennootschap. De comparanten komen tevens overeen dat de A-Aandelen en de B-Aandelen dezelfde stem- en andere rechten zullen hebben op de algemene vergadering der vennoten en tevens dezelfde rechten zullen hebben met betrekking tot eventuele dividenden of andere uitkeringen.

Comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt tegen pari in geld te onderschrijven, zodat de volgende aandelen, vertegenwoordigende elk één/duizendste van het kapitaal, toegekend worden aan:

1. ION HOLDING BVBA, voornoemde oprichter: vijfhonderd aandelen, waarop

vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00) gestort is in speciën. Hierna tevens de  A-Aandeelhouder genoemd.

2. CREHABO BELGIUM NV, voornoemde oprichter: vijfhonderd (500) aandelen, waarop vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00) gestort is in speciën. Hierna tevens de  B-Aandeelhouder genoemd.

Totaal der onderschreven aandelen, in speciën volgestort: duizend (1.000) aandelen, hetzij voor een bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) volstort.

Dat elk aandeel ten belope van vijfentwintig procent (25,00%) is volstort.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE75.001.761251.935, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS BANK. Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 14 juli 2015 wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ) tot haar beschikking heeft.

7/ Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan drie (3) zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, waarvan twee (2) zaakvoerders benoemd worden op voorstelling van de voornoemde oprichter sub 1, ION HOLDING BVBA, hierna genoemd de  zaakvoerders A en één (1) zaakvoerder benoemd worden op voorstelling van de voornoemde oprichter sub 2, CREHABO BELGIUM NV, hierna genoemd de  zaakvoerder B .

Voor elk mandaat waar de respectievelijke oprichters een kandidaat mogen voorstellen, zal die partij minstens twee (2) kandidaten voordragen aan de algemene vergadering der vennoten van de Vennootschap.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

- Zaakvoerders A: De heer VANFLETEREN, Kristof Alfons Luc, geboren te Kortrijk op 26 januari 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 8500 Kortrijk, Leopold III-laan 21, identiteitskaart nr 591-0907087-45, Nationaal Nummer 80.01.26-031.03, en de heer DEMUYNCK, Davy Roger Godard, geboren te Kortrijk op 10 februari 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 8570 Anzegem, Lange Winterstraat 35, identiteitskaart nr 591-2436624-86, Nationaal Nummer 80.02.10-167-63.

- Zaakvoerder B: De heer BORSTLAP Johannes Marinus, rijksregisternummer 55.07.27413.78, geboren te  s Gravenhage (Nederland) op 27 juli 1955, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2930 Brasschaat, Henri De Winterlei 15; ---die aanvaarden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders A en de zaakvoerder B zullen de Vennootschap collegiaal en op voet van gelijkheid besturen. De zaakvoerders zullen samen beslissen inzake het dagelijks beleid alsook samen alle beslissingen nemen.

Alle beslissingen zullen in unanimiteit en in aanwezigheid van zowel de zaakvoerders A als de zaakvoerder B gebeuren.

Indien er geen unanimiteit wordt bereikt of niet zowel de zaakvoerders A als de zaakvoerder B aanwezig zijn, roept de voorzitter een tweede vergadering samen die dient te worden gehouden niet eerder dan vijf (5) werkdagen en niet later dan vijftien (15) werkdagen na de datum van de oorspronkelijke vergadering.

De vennootschap kan enkel geldig vertegenwoordigd worden in feite of in rechte door minstens twee (2) zaakvoerders, waarvan één zaakvoerder A en de zaakvoerder B, die gezamenlijk dienen te handelen.

De comparanten stellen een voorzitter aan, die de vergaderingen bijeenroept. Dit voorzitterschap roteert elke twaalf (12) maanden tussen de zaakvoerders A en de zaakvoerders B.

De zaakvoerders komen minstens één (1) maal per maand samen.

De voorzitter dient de andere zaakvoerders schriftelijk per aangetekende brief of per e-mail in kennis te stellen van elke vergadering, met vermelding van het tijdstip en de plaats van de vergadering, samen met de agenda. De bijeenroeping van dergelijke vergadering dient minstens één (1) week voorafgaand aan de vergadering ter kennis worden gebracht.

Het college van zaakvoerders kan tevens worden samengeroepen op verzoek van elke zaakvoerder. De zaakvoerders zullen minstens één (1) maal per maand de beslissingen die zijn voorbehouden aan de algemene vergadering der vennoten, bespreken en overleg hierover plegen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend.

8/ De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Eerste jaarvergadering op de tweede woensdag van de maand juni 2017 om tien uur. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 12 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig (20) dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd, behoudens unaniem akkoord. Elk aandeel geeft recht op één stem.

9/ Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van dat jaar. Eerste boekjaar: vanaf 16 juli 2015 tot en met 31 december 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/ De vennoot die (een deel van) zijn aandelen in de vennootschap (hierna genoemd de  Aandelen ) wenst over te dragen - respectievelijk de erfgenamen / rechtsopvolgers in geval van overlijden  zal dit slechts kunnen doen mits de hierna bepaalde overdrachtsbeperkingen.

Met  overdracht en  overdragen wordt bedoeld: elke transactie die tot doel, of resultaat heeft, de overdracht van de eigendom in het geheel of een gedeelte van de Aandelen, zowel ten bezwarende als ten kosteloze titel, zelfs indien dit gebeurt via openbare verkoop, vrijwillig of gerechtelijk, met inbegrip van (doch niet beperkt tot) verkoop, inbreng, ruil, overdracht van activa of een handelsfonds, fusie, splitsing, overname, ontbinding of gelijkaardige verrichtingen, alsmede het toestaan van (een) optie(s) om de Aandelen te kopen of te verkopen, het sluiten van swap of andere overeenkomsten, die geheel of gedeeltelijk de eigendom in de Aandelen overdraagt, ongeacht of de transactie wordt gerealiseerd door een levering van effecten, cash of anders.

Elke overdracht door een vennoot moet betrekking hebben op het geheel van zijn Aandelen.

De overdracht van een gedeelte van zijn Aandelen is niet toegestaan, zelfs niet met naleving van het voorkooprecht en het volgrecht hierna uiteengezet.

Elke vennoot die zijn Aandelen wil overdragen (de  kandidaat-overdrager ) moet de andere venno(o)t(en) en de vennootschap voorafgaandelijk in kennis stellen per aangetekend schrijven (de  Eerste Kennisgeving ), waarbij hij melding maakt van (a) het aantal Aandelen waarover hij beschikt en die hij integraal wenst over te dragen (de  Aangeboden Aandelen ); (b) naam en adres van de kandidaat-overnemer; (c) de prijs die de kandidaat-overnemer aanbiedt of, indien de betaling niet in cash gebeurt, de tegenwaarde in cash (de  Prijs ); (d) alle andere bepalingen en voorwaarden van de voorgenomen overdracht, waaronder de betalingsmodaliteiten.

De vennootschap is niet verplicht om een due diligence toe te laten door de kandidaat-overnemer. De Eerste Kennisgeving geldt als aanbod tot verkoop vanwege de kandidaat-overdrager aan de andere venno(o)t(en) voor de overdracht van de Aangeboden Aandelen onder de bepalingen en voorwaarden als beschreven in deze oprichtingsakte.

De andere venno(o)t(en) hebben één (1) maand te rekenen vanaf de Eerste Kennisgeving (de  Eerste Bedenkperiode ) om hun/zijn voorkooprecht over de Aangeboden Aandelen uit te oefenen. Andere venno(o)t(en) mogen/mag dit voorkooprecht enkel uitoefenen over het geheel van de Aangeboden Aandelen.

Een vennoot die dit voorkooprecht wil uitoefenen moet de kandidaat-overdrager en de Vennootschap daarvan per aangetekend schrijven in kennis stellen. De poststempel zal de datum zijn van de uitoefening van het voorkooprecht.

Als het aantal Aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend hoger is dan het aantal Aangeboden Aandelen, zal elke vennoot die het voorkooprecht heeft uitgeoefend een aantal Aandelen krijgen in verhouding tot zijn participatie in de vennootschap. Het percentage van de participatie in de voorgaande zin vermeld is de verhouding van het aantal Aandelen gehouden door de betrokken vennoot gedeeld door het totaal aantal uitgegeven Aandelen van de vennootschap onder aftrek van de Aangeboden Aandelen.

De kandidaat-overdrager zal de venno(o)t(en) en de vennootschap binnen één (1) week na de Eerste Bedenkperiode in kennis stellen van de mate waarin het voorkooprecht werd uitgeoefend op de Aangeboden Aandelen en van de identiteit van de betrokken venno(o)t(en) die het voorkooprecht uitoefen(t)(en) (de  Tweede Kennisgeving ).

Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend ten aanzien van alle Aangeboden Aandelen zal een tweede ronde worden georganiseerd zoals hierboven bepaald, doch enkel naar die venno(o)t(en) die het voorkooprecht uitoefende(n), waarbij de Tweede Kennisgeving geldt als de Eerste Kennisgeving. Op het einde van de uitoefenperiode van de tweede ronde zal de kandidaat-overdrager alle venno(o)t(en) en de vennootschap in kennis stellen van het aantal uitgeoefende rechten (de  Laatste Kennisgeving ). De kandidaat-overdrager zal de Laatste Kennisgeving doen binnen de veertig (40) dagen na de Tweede Kennisgeving.

Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend over alle Aangeboden Aandelen, of als geen voorkooprecht werd uitgeoefend, kan de kandidaat-overdrager alle Aangeboden Aandelen overdragen aan de kandidaat-overnemer tegen de prijs en aan de voorwaarden beschreven in de Eerste Kennisgeving. De kandidaat-overdrager dient dan geen rekening te houden met de uitgeoefende voorkooprechten.

De prijs waaraan de Aandelen worden overgedragen is gelijk aan de Prijs. De Prijs moet worden betaald, zonder intrest, binnen tien (10) werkdagen na de Laatste Kennisgeving (behalve indien andere betalingsmodaliteiten in de Eerste Kennisgeving waren bepaald, in welk geval deze modaliteiten toepasselijk zullen zijn). De kandidaat-overdrager zal bewijs van betaling voorleggen binnen vijf (5) werkdagen na de betaling. De overdracht van de eigendom op de Aangeboden Aandelen zal gebeuren wanneer de Prijs volledig is betaald en de vennootschap zal dan de overdracht van de Aangeboden Aandelen onmiddellijk inschrijven in het aandelenregister van de vennootschap.

Bij schending van het voorkooprecht door de kandidaat-overdrager zoals voormeld zal een forfaitaire

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

schadevergoeding van vijftien procent (15 %) van de prijs aangeboden door de voorgestelde overnemer verschuldigd zijn door de kandidaat-overdrager aan (elk van) de andere venno(o)t(en). Daarbovenop zal de derde partij, die de Aandelen heeft verkregen zonder naleving van het voorkooprecht, niet worden beschouwd als vennoot door de vennootschap, onverminderd de rechten die hij mag hebben lastens de kandidaat-overdrager. De stem-, dividend- en andere rechten verbonden aan de Aandelen verkregen zonder naleving van dit voorkooprecht zullen worden opgeschort. Het voorgaande doet geen afbreuk aan enige vordering in schadeloosstelling die de andere venno(o)t(en) mogen hebben dan wel enige rechten die ze zouden hebben om de overdracht te bestrijden.

Indien één of meerdere venno(o)t(en) (de  Verkopende Partij ) in één of meerdere transacties, die een deel uitmaken van één enkele globale transactie, de intentie hebben om Aandelen over te dragen waardoor een persoon een Belangrijke Participatie krijgt of verhoogt, dan mag elke andere vennoot zijn Aandelen geheel overdragen aan de voorgestelde koper (het  Volgrecht ). Dit Volgrecht geldt niet indien de Verkopende Partij zijn Aandelen wenst over te dragen aan een andere vennoot van de Vennootschap.

Met een  Belangrijke Participatie wordt bedoeld de eigendom door een bepaalde persoon en zijn Verbonden Vennootschappen, dan wel door deze persoon en andere ermee verbonden personen, van minstens vijftig procent (50%) van het totaal aantal Aandelen van de Vennootschap.

Dit Volgrecht mag worden uitgeoefend binnen één (1) maand na de Laatste Kennisgeving (zoals hiervoor gedefinieerd in het kader van het voorkooprecht). Elke vennoot die het Volgrecht wil uitoefenen, zal de Verkopende Partij, de andere vennoten en de Vennootschap in kennis stellen per aangetekend schrijven. De poststempel zal de datum van de uitoefening van het Volgrecht zijn. De procedure bepaald inzake het voorkooprecht is niet van toepassing op de overdracht van de Aandelen ingevolge de uitoefening van het Volgrecht.

Het Volgrecht zal worden uitgeoefend tegen de prijs te goeder trouw aangeboden door de koper vermeld in de Eerste Kennisgeving. Deze prijs moet worden betaald binnen tien (10) Werkdagen na de uitoefening van het Volgrecht, tegen levering van de Aandelen, tenzij andere betalingsmethodes werden gestipuleerd in de Eerste Kennisgeving, in welk geval deze van toepassing zullen zijn. Indien verschillende transacties, die één enkele globale transactie uitmaken, het Volgrecht uitlokken zal de prijs gelijk zijn aan de hoogste prijs betaald in deze transacties.

Bij schending van het Volgrecht zal een forfaitaire schadevergoeding van vijftien procent (15%) van de prijs aangeboden door de voorgestelde koper verschuldigd zijn door de Verkopende Partij aan elk van de andere venno(o)t(en). Daarbovenop zal de derde partij, die de Aandelen heeft verkregen zonder naleving van het Volgrecht, niet worden beschouwd als vennoot door de Vennootschap, onverminderd de rechten die hij mag hebben lastens de Verkopende Partij. De stem-, dividend- en andere rechten verbonden aan de Aandelen verkregen zonder naleving van dit artikel zullen worden opgeschort. Het voorgaande doet geen afbreuk aan enige vordering in schadeloosstelling die de andere venno(o)t(en) mogen hebben dan wel enige rechten die ze zouden hebben om de overdracht te bestrijden.

De partijen mogen hun Aandelen steeds vrij overdragen zonder naleving van de overdrachtsbeperkingen beschreven in deze statuten indien een partij beslist om haar Aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen op welke wijze dan ook aan een verbonden vennootschap (waarbij een verbonden vennootschap wordt gezien als een door de statuten toegelaten persoon voor overdracht in de zin van artikel 249 Wetboek Vennootschappen).

In dit geval kunnen en zullen de partijen de rechten en plichten onder deze overeenkomst overdragen mits voorafgaande kennisgeving aan de andere partij(en) doch zonder voorafgaande toestemming van de andere partij(en).

De vennootschap wordt niet ontbonden door de interdictie, het faillissement, bankroet of de dood van één der vennoten.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel der vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift van het verslag wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan alle vennoten. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

één/vierde der ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Ingeval van ontbinding zal een algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding bepalen; bij ontstentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening gebeuren door de zorgen van de zaakvoerders. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering stelt de vergoedingen der vereffenaars vast.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffen-aar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  WDV Accountantskantoor , met zetel te Posterijstraat 33, 8793 Sint-Eloois-Vijve, BTW BE 0438.992.801 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Paul Van Der Vennet, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 14.06.2017, NGL 04.07.2017 17277-0580-037

Coordonnées
BDL CONSTRUCT

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 174 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande