BE PART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE PART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.510.119

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0356-014
09/08/2013
ÿþMod Word 11.1

jL _ ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 174 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op vier juli tweeduizend en dertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HECTO", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan nr 174; B.T.W.-nr 0843.510.119 RPR Kortrijk; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

11 De vergadering aanvaardt het ontslag met ingang van 2 oktober 2012 ingediend door Heer Ruysschaert, Jan voornoemd, uit zijn mandaat van (statutair) zaakvoerder, en beslist dat over de décharge over zijn mandaat tot dit ontslag zal worden beslist op de eerstvolgende jaarvergadering.

2/ De vergadering beslist bijgevolg in artikel 13 der statuten volgende tekst; "de heer Ruysschaert Jan, geboren te Gent op 21 september 1958;" te schrappen.

3/ De vergadering verleent aan de zaakvoerders aile machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke,



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i'II

In

11

ü 2 -00- BE G1SCH ST

" 13125 43'

Ondememingsnr : 0843.510,119 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

HECTO

16/02/2015
ÿþ Mod Wald St.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIUMM1111 B

MGNfTEU.

NEERGELEGD

1 5 JAN,: 2015

RechtbaberyigeOOPHANDEL Gent afd. KORTRIJK

BELGE:

2015

0.6 -02

ELGISCH S

TAATSBLAD

Ondernemingsnr : HECTO

Benaming

(voluit) : 0843.510,119

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 14 januari 2015,

BLIJKT DAT

-De naam werd gewijzigd in 'BE PART'.

-De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: een uitgifte van de akte en de coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2012
ÿþ~

VI beh. aal Bel Staa

Ondernemingsnr : 0"84 3 - SAO . ,tag

Benaming (voluit) : Hecto

1;

Îy

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op één februari tweeduizend en ;; twaalf, te registreren, blijkt dat:

I! De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HECTA REAL ESTATE INVESTMENT; MANAGEMENT', in het kort "HECTA REIM", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174, ondememingsnummer BE0840.549.639, RPR Kortrijk,

Is verschenen en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam: naam "Hecto", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174, waarvan het; geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Op deze duizend (1.000) aandelen wordt volledig ingeschreven in geld door de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "HECTA REIM".

De oprichter verklaart en erkent vervolgens:

Dat elk aandeel is volgestort tot beloop van twee derden voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 30 januari 2012, wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) tot haar beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt (bij uittreksel): ;í Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de, naam "Hecto".

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het; buitenland:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot aile roerende; goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de; l; huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks; betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde; of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren,; aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coiirdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen,; waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen; van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, of vereffenaar in andere; vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d . te



Annexes du Moniteur belge

e

-J

11110111111111

*12042284*

VI

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 174

8790 Waregem

FitCFI TUAr=;it KOOPHANDEL

Kgr:ITr b1K

Griffie

mod 11.1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch gtaatsbiad

De vennootschap mag alle handels-, industriëleV

µenfnanciële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan,

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan andere ondernemingen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen,

De vennootschap mag ook leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders, schuldeisers, ais foutera derden verstrekken behoudens hetgeen wettelijk is voorbehouden aan financiële instellingen en het intekenen op alle financiële instrumenten.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden zoals erkenning, licentie, vergunning, enzovoort, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in duizend (1,000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen van de zaakvoerder stelt van rechtswege een einde aan zijn mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerder,

- de heer Ruysschaert Jan;

- de heer Thiers Paul;

- de heer Demuynck Davy;

- de heer Vanfleteren Kristof.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerders vormen een college en bestuursbeslissingen kunnen slechts geldig worden genomen met gewone meerderheid van stemmen,

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap zal naar derden toe slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door minimum twee van haar zaakvoerders, samen handelend.

Artikel 19: Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen,

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid doch verliest dan het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 11 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad



Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóór de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27: Stemrecht

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 32: Uitkering

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst zal jaarlijks effectief uitgekeerd worden ten belope van vijfentwintig procent (25%) en de resterende winst zal toegevoegd worden aan de reserves.

De algemene vergadering kan evenwel indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met unanimiteit afwijken van voorgaande regel. Deze afwijking zal dan slechts uitwerking hebben voor dat ene specifieke boekjaar. Een afwijking bij unaniem akkoord kan dus nooit betrekking hebben op meerdere boekjaren. Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op, Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 deoember 2013.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op dinsdag 10 juni 2014 om 11 uur.

3. Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2011.

4. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Ludi Van Opstal, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "international Fiscal Accounting and Marketing Office", met zetel te 1140 Brussel (Evere), Optimismelaan 1-3, BTW BE 0413.122.604 en aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WDV Accountantskantoor", met zetel te Posterijstraat 33, 8793 Sint-Eloois-Vijve, BTW BE 0438.992.801 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Paul Van Der Vennet, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, inbegrepen een onderhandse volmacht

r

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Steatsbled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

n

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0590-025
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 13.07.2016 16320-0263-025

Coordonnées
BE PART

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 174 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande