BEACHLINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEACHLINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.247.859

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 31.07.2014 14368-0478-012
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0309-012
02/02/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r_____

ANK NEERGELRemi

EGD

KOOPHANDEL

2 0 JAN. 2012

Griffie

vEruithnit

Ondernemingsnr : 0839247859

Benaming

(voluit) : Beachline

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeelaan 208, 8660 De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 12 januari 2012 blijkt het volgende:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist tot het ontslag van Maes Patrick en dit met ingang vanaf 12 september 2011.

+iaoze9aa*

Ferla Saskia

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge "



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2011
ÿþ Moa 2.0

LûkB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:,.. i '.. . " tt ' ... : ~?~::~+ ~L" _.~ ry

3 ~" ,.-, ~.~~

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne, Zeelaan 208

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen op de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

Uit een akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem te KOKSIJDE (Sint-Idesbald) op twaalf september tweeduizend en elf, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "Beachline", met maatschappelijke zetel te te 8660 De Panne, Zeelaan 208:

Mevrouw FERLA, Saskia Noëlla, geboren te leper op acht mei negentienhonderd zevenenzeventig (nationaal nummer 77.05.08-108-43  identiteitskaartnummer 590-4068785-49), echtgescheiden, wonende te 8670 Koksijde (Sint-ldesbald), Strandlaan 323.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichtster verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste ieder.

INBRENG IN GELD.

De oprichtster verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR waarvoor haar honderd aandelen toegekend zijn en die door haar afbetaald werden voor twee/derde.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EUR.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE 18738033876765 bij de KBC geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEACHLINE" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op twaalf september tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd.

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "BEACHLINE"

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8660 De Panne, Zeelaan 208.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap heeft ais doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid : -Niet-gespecialiseerde kleinhandel in winkels, ver-koop van overwegend niet-voedingsmiddelen

Ceci- .2(-tr 5e1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BEACHLINE

-_ - ---~ ~

be a B st;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

11111J11311!)1M111p1 111

Luik B - Vervolg

-Kleinhandel in reukwerk, kleinhandel in toiletartikelen

-Kleinhandel in dekzeilen, hoezen, parasols, zonne-schermen, enz.

-Kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken

-Kleinhandel in bovenkleding, onderkleding, lingerie, strand- en badkleding

-Kleinhandel in kledingaccessoires

-Kleinhandel in schoeisel, lederwaren en reisartikelen

-Kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften

-Kleinhandel in horloges en sierraden

-Kteinhandet in spelen en speelgoed

-Uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties

-Het verkopen aan de toog van eetwaren en dranken, over het algemeen in wegwerpverpakking

-Alle hoe genaamde bedrijvigheid met betrekking tot onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoe genaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit altes zo voor eigen noodwendigheid of rekening ais met het oog op vervreemding of voor rekening van derden hetzij in samenwerking met derden.

-Hel beheer, het verkopen, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het waarnemen van aile bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

-het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie of splitsing, van aandelen, obliga-ties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Alle handels en financiële operaties, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito's, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-de aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door de zaakvoerder(s) vastgestelde tijdstippen volstort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Voorbehouden taan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten en kan de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze verkopen, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook .eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. De prijs voor de verkoop van de aandelen wordt in de eerste plaats aangewend tot hun volstorting en vervolgens tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, !terwijl het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot. Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf 'overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke be-palingen terzake.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alléén onderschrijft komen hem toe in volle eigendom.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan stechts worden ingeschreven door een vennoot of door alle andere personen, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in hei bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

VERGOEDINGEN

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap le vertegenwoordigen in en buiten rechte.

in al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aan-stellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

BIJEENKOMST BIJEENROEPING

" teder jaar, de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

. De jaarvergaderingen, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de

zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij :door een cómmissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht ;op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping

De oproepingen tol een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Efk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevatten van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, ot schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTBESTED1NG

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbe-drag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING

AANSTELLING VEREFFENAAR(S)

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Deze vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden na de bevestiging of homologatie van zijn/hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van alle schulden, tasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeeltiverdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE.

1. Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur worden door de oprichtster tot gewone zaakvoerders benoemd:

- Mevrouw FERLA, Saskia Noëlla, geboren te Ieper op acht mei negentienhonderd zevenenzeventig (nationaal nummer 77.05.08-108-43  identiteitskaartnummer 590-4068785-49), wonende te 8670 Koksijde (Sint-Idesbald), Strandlaan 323.

die verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen wordt door enige maatregel die zich daartegen verzet.

- De heer MAES, Patrick Victor August, geboren te Nieuwpoort op tien juli negentienhonderd tweeënzeventig (nationaal nummer 72.07.10-137-57  identiteitskaartnummer 591-1645847-53), wonende te 8670 Koksijde (Sint-Idesbald), H. Christiaenlaan 20.

die alhier tussenkomt en verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen wordt door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijk vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden ais orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de

maand juni tweeduizend en dertien te tien uur op de maatschappelijke zetel.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

3. Volmacht wordt verleend aan:

De algemene vergadering geeft bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Vercruysse" met zetel te 8630 Veurne, leperse steenweg 16, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Patrick Vercruysse, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid van in de plaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover:

- de alle bevoegde Federale, Regionale en Gemeentelijke overheidsdiensten en in het bijzonder de FOD Financiën.

- de diensten van het Ondememingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren.

- de sociale verzekeringskas in het kader van de sociale bijdrage voor vennootschappen.

Teneinde de vennootschap voornoemde te vertegenwoordigen, te verdedigen, en in haar naam en voor haar rekening voorlegging te doen van alle door gemelde diensten gevraagde stukken en bindend te antwoorden op alle mondelinge en schriftelijke vragen van de ambtenaren:

Alle nodige aansluitingen, aangiften en stopzettingen te doen, besprekingen te voeren en eventuele briefwisseling, vragen, akkoordverklaringen, enz.... geldig en bindend te beantwoorden en te ondertekenen. Voor uittreksel.

Hiermede neergelegd:

- een expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BEACHLINE

Adresse
ZEELAAN 208 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande