BEAU NOIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAU NOIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.830.464

Publication

31/07/2013
ÿþ[Luik B

M'AM

II

III

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiK BELGE

17- 2013 STAATSSLA

^

NEERGELEGD

0 5. 07. 2013

,

RECH7BA{~l~OplK~lAiyDEL

EKCCC~~ lJ

MONITE

2~ - ELGISCH

Ondernemingsnr Benaming Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) Onderwerp(en) akte

o . S3a , ,

Beau Noir

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Keukeldam 32 - 8790 Waregem

Oprichting

Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op drie juli 2013, ter registratie te Izegem, blijkt dat

1) De heer WAELKENS Wim Jules Remi, geboren te Waregem op 7 december 1967, wonende te 8790 Waregem, Keukeldam 32,

2) Mevrouw DEMEYERE Ince Simonne Suzanne, geboren te Kortrijk op 10 mei 1970, wonende te 8790 Waregem, Keukeldam 32,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd 'Beau Noir'.

Er blijkt verder uit de akte dat:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Keukeldam 32.

2, De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

A/ Het verschaffen van dienstprestaties en advies van bedrijfseconomische, informatica-technische, commerciële, juridische, financiële, technische, logistieke of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of buitenlandse ondernemingen; daartoe kan de vennootschap desgevallend bestuurs- en/of zaakvaerdersmandaten, mandaten als volmachtdrager, mandataris, manager of vereffenaar opnemen in andere ondernemingen en/of participaties nemen in bestaande en nog op te richten vennootschappen in België en in het buitenland.

B/ Het organiseren van ontmoetingen en trainingen voor bedrijven en incentives uit binnen- en buitenland

CI Het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming, de diversificatie, de (af-)splitsing, de overname, de kapitaalverhoging, ,.. van ondernemingen in het binnen- en buitenland via alle daartoe geëigende financiële instrumenten;

D/ De aankoop, de verkoop, de verhuring, de ontwikkeling, de handel, de vertegenwoordiging, de commercialisering, de commissiehandel, de import, de export, het in licentie nemen van :

- wijnen, alcoholische dranken en drank in het algemeen alsook alle voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

- bouwmaterialen en alle artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks met binnenhuisinrichting te maken hebben zoals onder andere alle timmer en schrijnwerk (zowel binnen als buiten), meubelen, parket en laminaat of andere vloerbekleding, gordijnen en stoffen, behangpapier, siervoorwerpen, fantasieartikelen, kunstvoorwerpen, spiegelglas, interieurverf en bijhorende artikelen

- bureelartikelen en  meubilair in de ruimste zin van het woord

EI Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan bemiddeling in aankoop- en verkoopsaangelegenheden, adviesorgaan, makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel,

F/ Handelaar in onroerende goederen : aan- en verkoop van onroerende goederen, alsook het verhuren van onroerende goederen. De vennootschap kan onroerende goederen bij wijze van bezoldiging in natura aan haar zaakvoerder ter beschikking te stellen.

G! Het uitbaten en verhuren van een feestzaal, het inrichten van manifestaties, degustaties en tentoonstellingen, familiefeesten, enz....,

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

3. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Door de heer Wim WAELKENS werd ingeschreven op vijftig (50) aandelen, waarop negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) werd volstort.

behouden Door mevrouw Inge DEMEYERE werd ingeschreven op vijftig (50) aandelen, waarop negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) werd volstort.

aan het 4. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de derde vrijdag van de maand juni om 10.00 uur.

,Belgisch 5. Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar,

Staatsblad 6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7, Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur.

-de heer Wim WAELKENS voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

2. Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

3. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni in het jaar 2015, om tien uur.

4. De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan G.C.V. DEMETS & PARTNERS te 8710 Wielsbeke, Rijksweg 74 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO voor het bekomen van het enig ondernemingsnummer, voor het vervullen van de formaliteiten inzake de Belasting op de Toegevoegde Waarde, voor het verwezenlijken van de inschrijving bij het Sociaal Verzekeringsfonds,...,

OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 mei 2013. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEK1ERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEAU NOIR

Adresse
KEUKELDAM 32 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande