BEAUBAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAUBAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.649.969

Publication

10/10/2014
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIJR11§ j11,1,1,1111101

Ondernemingsnr : 0542.649.969 Benaming

(voluit) : beau bar

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : bruggestaxt 337, 8770 ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering van 28/07/2014

Op de buitengewone algemene vergadering van 28/07/2014 wordt unaniem en niet onmiddellijke ingang het

volgende beslist :

De heer Dominique Stove wordt ontslagen als zaakvoerder.

De heer Kurt Vuylsteke en de heer Remy Vuylsteke worden benoemd als zaakvoerder.

Zij krijgen de bevoegdheid om alleen op te treden en alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor

de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder, overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

Dominique Stove,

zaakvoerder

MONTEUR BELGE

03 `10- 2014

ETCI;CN BIàArSB

LAD

NEERGELEGD

- 2 SEP. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL G , Gent, afd. KORTRIJK CdÎh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/12/2013
ÿþ M1Sod Wwd 11.1

itL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Iln 11111131111ijiLu.IILII ri





NEERGELEGD

3, 12, 2013

RECHTBAIJ CKOOK HANDEL

Ondernemingsnr : Ge 5 56,9

Benaming

(voluit) : BeauBar

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 ingelmunster, Bruggestraat 337

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op 27 november 2013 (geregistreerd, zes bladen, geen renvooien te Izegem, op 28 nov. 2013 Reg, 5 Boek: 265 Blad: 30 Vak: 14 Ontvangen: Vijftig euro (50 euro) B. Planckaert) blijkt dat;

1° De Heer STOVE Dominique Etienne, geboren te Izegem op 9 april 1969, met woonplaats te 8870 Izegem, Kokelarestraat 24 bus 0005

Hierna onveranderd de "COMPARANT" genoemd_

De comparant heeft de ondergetekende notaris verzocht de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd BeauBar.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van honderd euro per aandeel, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro,

Hij verklaart en erkent dat elk aandeel waarop werd ingetekend 1721186sten volstort is door storting in'. speciën en dat de bedrag van deze stortingen, hetzij zeventienduizend tweehonderd euro (17.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank nv.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zeventienduizend, tweehonderd euro (17.200,00 EUR).

Nog te volstorten door de heer STOVE Dominique: duizend vierhonderd euro (1.400,00 EUR)

Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam « BeauBar ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 337,

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteur-diensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijk-heden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen,

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal,

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd

De Heer STOVE Dominique, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Artikel 12. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man dataris.

Artikel 15. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand juni, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moeten) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of cbligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval ais regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 17. Zittingen -- Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels warden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 18. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kart aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is,

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede vrijdag van de maand juni van het jaar 2015.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds heden door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer COFFEZ Gino te 8870 Izegem, Winkelhoekstraat 52, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk met hier meegestuurd:

-gelijkvormig afschrift notariële akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Votor-betisiuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BEAUBAR

Adresse
BRUGGESTRAAT 337 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande