BEBIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEBIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.279.180

Publication

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 07.07.2014, NGL 12.09.2014 14583-0185-009
18/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12302229*

Neergelegd

16-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845279180

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): BeBiT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8380 Brugge, Kustlaan 258 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

ARTIKEL 2: Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit

van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten

zijn gesteld.

ARTIKEL 3: Zetel.

De zetel van vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge, Kustlaan, 258, bus 3.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoering.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benoit CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen, op 16 april 2012 die eerstdaags geboekt zal worden op het tweede registratiekantoor te Moeskroen, dat de heer BAERT Bernard André Frans, geboren te Zwevegem op zeven april duizend negenhonderdnegenenvijftig, wonende te 8380 Brugge, Kustlaan 258, bus 3,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8380 Brugge, Kustlaan, 258, bus 3, en waarvan de statuten onder andere volgende beschikkingen bevatten:

ARTIKEL 4: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.Het verlenen van advies inzake opzetten en uitbaten van IT-infrastructuur op vlak hardware en software;

2.Het opzetten en opvolgen van projecten op IT vlak bij invoering bedrijfssoftware of invoering nieuwe processen ondersteund door IT-infrastructuur;

3.Het uitvoeren of begeleiden uitvoering operationele uitbating bedrijven in het kader gebruik IT binnen productie-omgevingen of logistieke omgevingen;

4.Groot- en kleinhandel, de invoer- en, uitvoerhandel, de verhuring van hard- en software, alsook alle randapparatuur;

5.Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of weder beleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en

ARTIKEL 1: Vorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de

naam:  BeBiT .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

6.Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen;

7.Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben;

8.Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

9.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten;

De vennootschap kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

ARTIKEL 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd twintigste (1/120ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

. . .

ARTIKEL 11: Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd

door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege

alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL 12. : Een zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

ARTIKEL 13. : Meerdere zaakvoerders

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en

handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging. De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

De zaakvoerders kunnen binnen het college van zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

. . .

ARTIKEL 16.: Delegatie van machten

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden. Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

. . .

ARTIKEL 18: Gewone, en buitengewone vergadering.

a) Ieder jaar op één september om negentien uur, heeft de gewone algemene vergadering van de vennoten plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

b) Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

c) De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

d) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

. . .

ARTIKEL 24: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

. . .

ARTIKEL 26: Boekjaar -jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één april van ieder jaar en eindigt op

eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

. . .

ARTIKEL 27: Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de

nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het

resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

. . .

ARTIKEL 28: Vereffening - benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

a) Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag opgesteld door de zaakvoering en vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt er een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is opgesteld, waarover de commissaris, een bedrijfsrevisor of een accountant verslag uitbrengt.

De algemene vergadering spreekt zich dan uit over de voorgestelde ontbinding.

b) In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit, rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

De verdeling van het vereffeningsboni gebeurt conform de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

INSCHRIJVING - VOLSTORTING.

De heer BAERT Bernard, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle honderd twintig (120) aandelen aan de prijs van honderd vijfenvijftig euro (155,00 EUR) per aandeel

De verschijner verklaart en erkent dat de aldus ingeschreven aandelen afbetaald werden door storting in speciën van een globaal bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) op een bijzondere rekening nummer geopend bij de KBC bank zodat een totaal bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van het attest opgemaakt door de bank op twintig maart tweeduizend en twaalf.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig maart tweeduizend veertien.

Benoeming zaakvoerder.

Wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: De heer BAERT Bernard André Frans, geboren te Zwevegem op zeven april duizend negenhonderdnegenenvijftig, wonende te 8380 Brugge, Kustlaan 258, bus 3.

Zijn mandaat wordt effectief bij het verwerven door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering er niet anders over beslist.

De zaakvoerder verklaart dat hem geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

Overname van verbintenissen

Ondergetekende notaris geeft lezing en uitleg aan comparanten van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen betreffende verbintenissen aangegaan in naam van een vennootschap in oprichting.

De verschijner verklaart dat alle verrichtingen gedaan sedert één maart tweeduizend en twaalf voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. Deze overname en bekrachtiging dienen bevestigd te worden door de zaakvoering na het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GHYSEL EN DE LOMBAERDE met zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg, 1099, wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling teneinde de onderhavige vennootschap bij de kruispuntbank van ondernemingen in te schrijven via een ondernemingsloket en een belasting op de toegevoegde waarde-nummer aan te vragen voor onderhavige vennootschap.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL Benoit CLOET, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 22.09.2015 15591-0591-009

Coordonnées
BEBIT

Adresse
KUSTLAAN 258, BUS 3 8380 BRUGGE 5

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande