BEBOUWEN EN BEWAREN, AFGEKORT : B & B

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEBOUWEN EN BEWAREN, AFGEKORT : B & B
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.322.027

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 30.06.2014 14257-0007-014
11/03/2014
ÿþI j

net

Ar

Be Sta

i i II1

*190603

Ondernemingsnr : 0426.322.027

EENSTE BLAA°,.,

aken kopie

RGEtEGDTEP GRl IE VAN GE üAN. 4001JA4~Da~ f BR11GG

NE RECN~BA~~AFDEISNGi3+RlIGGe

va 7.04Op: Griffie 2 ~

De griffier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : BEBOUWEN EN BEWAREN

(verkort) : B&B

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beukendreef 22

8020 OOSTKAMP (Hertsberge)

Onderwerp akte :NV Kapitaalverhoging-statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Bernard D'hoore te Beemem op 30 januari 2014, geregistreerd te Brugge IV op 4 februari daarna, boek 234 blad 57 vak 19, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen, telkens met eenparigheid van stemmen:

Er werd vastgesteld dat de bijzondere algemene vergadering van 26 december 2013 heeft beslist tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van ¬ 118.600,00, en dit door onttrekking

-aan de overgedragen winst van de vennootschap ten bedrage van ¬ 113.950,00;

-aan de beschikbare reserves van de vennootschap ten bedrage van ¬ 4.650,00.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 26 december 2013, door effectieve uitkering in geld aan de aandeelhouders. De aandeelhouders hebben het verkregen nettobedrag onmiddellijk, na ontvangst ervan, geblokkeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met als doel het verkregen bedrag effectief in het kapitaal op te nemen in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992.

Eerste besluit -- kapitaalverhoging in geld zonder uitgifte nieuwe aandelen

Het kapitaal werd verhoogd met ¬ 106.740,00 om het te brengen van ¬ 62.000,00 op ¬ 168.740,00 door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit.

Op de kapitaalverhoging werd volledig ingeschreven in geld als volgt:

1/ De Heer Louis BOUREZ, wonende te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Beukendreef 22, heeft ingeschreven op de kapitaalverhoging ten belope van ¬ 102,135,17, hetwelk volledig volstort wordt door inbreng van een bedrag van ¬ 102.135,17.

21 De Heer Jan HUYSENTRUYT, wonende te 8710 Wielsbeke, Driekoningenstraat 11, heeft ingeschreven op de kapitaalverhoging ten belope van een bedrag van ¬ 4.604,83, hetwelk volledig volstort door inbreng van een bedrag van ¬ 4.604,83.

Voornoemd ingebracht bedrag is verkregen ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 26 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

Een globaal bedrag van (¬ 106,740,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC-Bank, agentschap Izegem. Ondergetekende notaris heeft verklaard dat een bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van ¬ 106.740,00 bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voomoemde bijzondere rekening.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld gebeurde zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,.

Tweede besluit  vaststelling verwezenliikinq kapitaalverhoginq

De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans ¬ 168.740,00 bedraagt, vertegenwoordigd door 2.318 aandelen,

De vergadering besliste tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van eerste zin van artikel vijf van de statuten door volgende tekst

"Net geplaatst kapitaal bedraagt honderd achtenzestigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 168.740, 00) en is verdeeld in tweeduizend driehonderd en achttien (2.318) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/tweeduizend driehonderd achttiende (1/2.318`re) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde besluit  wijziging aard aandelen

De vergadering besloot de statuten aan te passen ingevolge de omzetting van aandelen aan toonder in

aandelen op naam zoals blijkt uit de notulen van de raad van bestuur de dato 16 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

EEDE d 1 i B[ÀD mo.i

1 Voor-teâouO n

aan het .45ergisch Staatsblad

De aandelen aan toonder werden alsdan vernietigd en vervangen door een inschrijving o naam in het register van aandelen. Het aandelenregister werd daarna ter registratie aangeboden en op elke ingeschreven folio werd het registratierelaas aangebracht.

De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten als volgt

De huidige tekst van artikel acht van de statuten wordt vervangen door volgende tek t :

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volg ummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

- In artikel achttien van de statuten werd de tekst onder de titel "Bijeenroeping" vervangen door volgende tekst :

"De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

- De huidige tekst van artikel twintig van de statuten werd vervangen door volgende tekst

"Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

' Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

Vierde besluit  aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht en de gewijzigde vereffeningsprocedure

De vergadering besloot tot aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht en de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen en dit door vervanging van de huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel tweeëntwintig van de statuten door volgende tekst:

"De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat 4 nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag véér de algemene vergadering ontvangen."

door vervanging van de huidige tekst van artikel vijfentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

'Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerders), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

Vijfde besluit  volmachten

De vergadering gaf opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten. De hierna genoemde personen werden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 :

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

i Voor-, } b boude

aan het

t elgisch

Staatsblad

Voor beredeneerd uittreksel.

Bernard D'hoore

Notaris te Beernem

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie proces-verbaal;

-

gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 20.06.2013 13201-0119-014
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 12.07.2012 12295-0228-014
26/10/2011
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111IIII511911

Vc 0

behc

aar

Bail

Staal





11

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

"Î. ~~~~egrifi'fer,

Ondernemingsnr : 0426.322.027

Benaming

(voluit) : BEBOUWEN EN BEWAREN, in het kort "B&B"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beukendreef 22, 8020 Oostkamp (Hertsberge)

Onderwerp akte : (HER)BENOEMING BESTUURDERS - GEDELEGEERD BESTUURDER - VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 20 juni 2011 en de onmiddellijk daarna gehouden raad van bestuur de dato 20 juni 2011 blijkt:

1/ de herbenoeming van de heer Louis BOUREZ, 8020 Oostkamp, Beukendreef 22, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur voor een periode ingaand op 20 juni 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur,. zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

2/ de herbenoeming van mevrouw Winnie OSTYN, 8020 Oostkamp, Beukendreef 22, de heer Val BOUREZ, 8780 Oostrozebeke, Vinkstraat 28, mevrouw Marieke BOUREZ, 8700 Tielt, Oude Stationstraat 102 en de heer Karel BOUREZ, 8020 Oostkamp, Beukendreef 22, ais bestuurders voor een periode ingaand op 20 juni 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017. Het mandaat van bestuurder van mevrouw Winnie OSTYN en mevrouw Marieke BOUREZ, beide voornoemd, zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

3/ de benoeming van de heer Sebastiaan BOUREZ, 8770 Ingelmunster, Gistelstraat 90, als bestuurder van de vennootschap voor een periode ingaand op 20 juni 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017. Het mandaat als bestuurder van de heer Sebastiaan BOUREZ, voomoemd, zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Louis BOUREZ

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

StaatsbL d _ 26t10/Z0II - Annexes du Moniteur belge

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 22.06.2011 11200-0236-014
07/07/2010 : BG090397
22/07/2009 : BG090397
11/07/2008 : BG090397
03/08/2007 : BG090397
21/12/2006 : BG090397
27/06/2005 : BG090397
28/05/2004 : BG090397
23/02/2004 : BG090397
10/07/2003 : BG090397
31/03/2003 : BG090397
08/06/2001 : BG090397
21/04/2001 : BG090397
05/02/1999 : KO106240
05/11/1998 : KO106240
28/11/1992 : KO106240
18/02/1986 : BG62546
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16338-0407-013

Coordonnées
BEBOUWEN EN BEWAREN, AFGEKORT : B & B

Adresse
BEUKENDREEF 22 8020 HERTSBERGE

Code postal : 8020
Localité : Hertsberge
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande