BECO CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BECO CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.863.173

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0118-010
24/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SRUSSEL

13 SEp 2013

Griffie

Vo beho aan Belg Staat.

011011111 11110

*13145057*

II

I

,',...~

!in<

Ondernemingsnr : 0822.863.173

Benaming (voluit) : CREDO CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rue Tasson Snel 20

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte :BVBA: verplaatsing maatschappelijke zetel - naamswijziging -splitsing van aandelen - kapitaalverhoging - doelswijziging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA CREDO CONSULT, waarvan de zetel gevestigd is te 1060 Brussel, Rue Tesson Snel 20, waarop alle vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 10 september 2013, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

eerste besluit overbrenging zetel

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap over te brengen naar naar 8020 Oostkamp, Kapellestraat; 117, en tegelijk artikel 2 van de statuten te wijzigen, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de; volgende tekst : « De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117.

De zaakvoerder(s) kunnen, zonder dat hiervoor een wijziging van de statuten nodig is, besluiten de zetel te; verplaatsen in België in het Nederlandse taalgebied (Vlaamse Gewest) of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad (Brusselse Gewest). Elke zetelverplaatsing buiten deze taalgebieden vereist een wijziging van de! statuten. Dergelijk besluit dient door toedoen van de zaakvoerder(s) te worden neergelegd en bekendgemaakt! overeenkomstig de wet.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, onder elke vorm, zowel in België als! in het buitenland, administratieve of exploitatiezetels, bijhuizen, filialen, stapelplaatsen, agentschappen, of (bij)kantoren oprichten. »

tweede besluit --wiiziginq naam

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "BECO CONSTRUCT" en tegelijk artikel 1 van de statuten te wijzigen, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : « De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een BVBA heeft aangenomen, met de naam "BECO CONSTRUCT".

Alle van de vennootschap uitgaande stukken zoals akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en websites, al dan niet in elektronische vorm, dienen de door de wet voorgeschreven gegevens (naam, rechtsvorm, nauwkeurige aanduiding van de zetel, ondernemingsnummer,...), in de door de wet voorgeschreven volgorde, te vermelden. »

derde besluit-- splitsing aandelen }

De vergadering besluit de bestaande aandelen te splitsen, door deze te delen door drie, zodat één bestaand aandeel recht geeft op drie nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als; de bestaande aandelen, en het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap aldus vertegenwoordigd wordt door 300 aandelen, zonder nominale waarde, en tegelijk artikel 5 van de statuten te wijzigen, om de tekst ervan', te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : » Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, elk aandeel;' vertegenwoordigend één/driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal. »

vierde besluit kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenenzeventig duizend vierhonderd' vijftig (¬ 71.450,00), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op negentigduizend euro (¬ 90.000,00), door inbreng in geld door de enige vennoot, zijnde NV BC-BUILDING, met: zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157C (ondernemingsnummer 0466.920.980) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

viifde besluit  inschriivinq op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen lnschrijving -- afbetaling_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vervolgens heeft de NV BC-BUILDING, hierbij vertegenwoordigd door Heer Luc BEKE, wonende te 8020 postkamp, Legeweg 157C , verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de BVBA "BECO CONSTRUCT", en verklaart na lezing gehoord te hebben van al het voorgaande, in geld in te schrijven op de totaliteit van de hierboven besliste kapitaalsverhoging zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en zijn inschrijving ten belope van honderd procent (100 %) af te betalen.

De vergadering erkent dat de hierboven besliste kapitaalverhoging ten belope van honderd procent (100 %) werd afbetaald in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat vanaf heden het bedrag van de kapitaalverhoging, zijnde negentigduizend euro (¬ 90.000,00¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap, Bedrace van de nog niet volstorte inbrengen

Het bedrag van de nog niet volstorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de enige inschrijver: nihil. Bankattest

Het totaal van de storting in geld, hetzij eenenzeventig duizend vierhonderd vijftig (¬ 71.450,00) werd als volgt ter beschikking gesteld:

Het bedrag van eenenzeventig duizend vierhonderd vijftig (¬ 71.450,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de BVBA BECO CONSTRUCT bij KBC Bank, met nummer BE71-7380-3917-3369. Dit blijkt uit het bewijs van deponering de dato 9 september 2013, hetwelk aan ondergetekende notaris overhandigd wordt met verzoek dit in Haar dossier te bewaren.

zesde besluit vaststelling van de kapitaaiverhoginq

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van eenenzeventig duizend vierhonderd vijftig (¬ 71.450,00), werkelijk verwezenlijkt werd, en dat het kapitaal aldus werkelijk gebracht werd op negentigduizend euro (¬ 90.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderste (300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

zevende besluit

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van het verslag van het bestuursorgaan de dato 5 augustus 2013, houdende de omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva van de vennootschap, vastgesteld op 30 juni 2013, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, zelfde zonder opmerkingen te hebben nagezien en besluit zelfde goed te keuren.

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en de bijgevoegde staat van actief en passief blijven door ondergetekende notaris bewaard in Haar dossier.

achtste besluit

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door wijziging van artikel 3 van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : « De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan, alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de Consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

-Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar en promotor of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, het verlenen van jachtrechten, het ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

-Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommmingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

-Alle activiteiten met betrekking tot hemiewbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltaïsche biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

-De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in voormelde punten. -Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

-Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

- Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz, van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voá-

heitouden

aan het

Bèlgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het' stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

-Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

-Het beheren van een roerend patrimonium, waaronder het verwerven en verhandelen van affecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op knowhow en ontwikkelde procedés. -Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootsohappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootsohap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijing van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtsreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen - zo Belgische als buitenlandse  die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen. »

negende besluit

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, artikelsgewijs de tekst van de statuten van de BVBA BECO CONSTRUCT vast te stellen, zoals deze tekst vermeld werd onder punt 09 van de agenda, en deze tekst eenparig, artikelsgewijs, goed te keuren.

tiende besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoordineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten. Huidige akte" geldt tevens als coordinatie,

elfde besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VAN REYBROUCK Accountants & Tax Consultants, met kantoor te Brugge, Ten Briele 10/9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatstselling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd voor registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal de dato 10 september 2013, en een

gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vottr-

^4behouctsn "aan' het o , , Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2013
ÿþt

r

e e

hi

Mod PDF 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRUXILLES BRUSSEL

%Y1OUT 2013

N°d'entreprise : 0822.863.173

Dénomination (en entier) : CREDO CONSULT

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue Tasson Snel 20, 1060 Bruxelles 6, Belgique

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte : démission gérant -nomination gérants

Texte :

BijlageRkl,j.het B.e1gisc.hSUaisklad-12/.128/_1413 Auitexes s1u.MQuit

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire de 5 août 2013;

L L'assemblée générale a pris acte de la lettre de démission de 25 juillet 2013 de monsieur

Peter Lochbihler, domicilié à 1060 Bruxelles, Rue Tasson Snel 20. L'assemblée a accepté cette démission comme gérant de la société à partir du 5 août 2013.

II. L'assemblée générale a décidé de nommer monsieur Luc Beke, domicilié à 8020 Oostkamp, Legeweg 157 C et monsieur Francis Coucke, domicilié à 8730 Oedelem, Egyptestraat 13 en tant que gérants non statutaire de ta société. Leur mandats prennent cours immédiatement pour une durée indéterminée. Le mandat est gratuit.

(Signé) Luc Beke, gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet 8 : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter a personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature.

18/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 10.06.2013, DPT 17.06.2013 13177-0346-010
16/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 11.07.2012, DPT 13.07.2012 12287-0247-010
06/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 27.05.2011, DPT 30.05.2011 11127-0008-009
17/03/2011
ÿþ~ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe x-+

Réservé 111

au *11041737"

Moniteut

belge





0822.863.173

CREDO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée

Rue Lanfray 28, 1050 Bruxelles 5, Belgique

Modification du siège social

N° d'entreprise : Dénomination

(en entier) : Forme juridique : Siège : Objet de l'acte

Par décision du gérant du 18 Février 2011 le siège social de la société est transféré à 1060 Saint-Gilles, Rue Tasson Snel 20 avec effet le 26 Février 2011.

(signé) Peter Lochbihler, gérant

Bij tagen Iret$eigiscii Staatsblad -1- t7f03/2011 _ Annexes üu`M-onitéürüéigë

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 24.07.2015 15334-0588-009

Coordonnées
BECO CONSTRUCT

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande