BEDEVAART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEDEVAART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.732.686

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 25.07.2014 14354-0452-013
17/10/2013
ÿþt Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud aan hel Belgiscl Staatsble

Y- C,1~1FFº%~ (2Ei~ .

eett~GU tet opHAtla~º%. ~,,

K

~at:O~TBANx~ n~r1a'~r,~l ;~" ~'~` ~ r

, .

e e e"It .,

~ g

CONSULTING', met zetel te 8020 Oostkamp, 10959.732.686 RPR Brugge, volgende besluit heeft genomen :

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in BEDEVAART. IDe vergadering beslist dat het eerste lid van artikel 1 van de statuten voortaan als volgt luidt :

;De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met be-

i

(perkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "BEDEVAART".

IVOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD V66R REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

*131578

11118

Ondernemingsnr :0459732686

i Benaming (voluit) :DG CONSULTING

j (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Kapellestraat 117, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

l Onderwerpen) akte : STATi7TENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 23 september 2013, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DG

Kapellestraat 117, BTW BEI

Steven Fieuws, notaris.

Alsmede hierbij neergelegd:

1* een uitgifte van de akte statutenwijziging verleden voor ondergetekende

jnotaris op 23 september 2013.

!* een kopie van de gecoordineerde statuten na 23 september 2013.

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.02.2013, NGL 05.03.2013 13055-0453-013
27/02/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13 39A33*

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

REQ 1TBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

4 FEB. 2613

fi:1r laseg Griffie

Ondernemingsnr :0459.732.686

Benaming (voluit) ; D G CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Kapellestraat 117, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : DOELSWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 8 februari 2013, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D G CONSULTING", met zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117, dat met eenparigheid van de stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen met éénentachtigduizend vierhonderd zeven komma negenennegentig euro (81.407,99 E) in specien, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één euro (18.592,01 e) op honderdduizend euro (100.000,00 E), met uitgifte van 3283 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten bieden en dezelfde plichten behelzen.

TWEEDE BESLUIT: VERZAKING VOORKEURRECHT

De vergadering heeft vastgesteld dat de heer Luc Beke verzaakt heeft aan zijn voorkeurrecht overeenkomstig artikel 309 van het wetboek van vennootschap.

DEELDE BESLUIT: INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

De vergadering heeft vastgesteld dat het bedrag van de kapitaalverhoging volstort werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Tjaka', door storting van éénentachtigduizend vierhonderd zeven komma negenennegentig euro (81.407,99 e) op een bijzondere rekening met nummer 738/0377302/91 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 7/2/2013.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft vastgesteld en de instrumenterende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van éénentachtigduizend vierhonderd zeven komma negenennegentig euro (81.407,99 E), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend euro (100.000,00 e) vertegenwoordigd door 4033 kapitaalaandelen die elk 1/4033ste van het kapitaal vertegenwoordigen. VIJFDE BESLUIT: AANPASSING VAN HET DESBETREFFENDE ARTIKEL VAN DE STATUTEN

De vergadering heeft beslist dat het artikel 5 van de statuten voortaan als volgt zal luiden :

'ARTIKEL 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het e gist Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend drieëndertig (4.033) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één/vierduizend drieëndertigste (1/4.033ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.'

ZESDE BESLUIT: LEZING EN GOEDKEURING VERSLAG

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op 8 februari 2013, met bijgaande staat van actief en passief per 31 december 2012, en heeft deze goedgekeurd.

De aandeelhouders hebben verklaard tijdig een afschrift van dit verslag alsmede de staat van actief en passief per 31 december 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door het aannemen van volgend doel.

"De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

2. Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar en promotor of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, het verlenen van jachtrechten, het ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

3. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

4. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltaïsche, biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

5. De coórdinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2, 3 en 4.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

a. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

Luik B - vervolg

110. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies ïbetreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin lhet woord.

112. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend !valoriseren van dit patrimonium door het stellen ,ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, =laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

112. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen daarvoor vergoedingen ontvangen.

113. Het beheren van een roerend patrimonium, waaronder van het verwerven ;verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of s

van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het

ondernemingen het stellen

ivoordeel van derden.

licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op

14. Het verwerven van

knowhow en ontwikkelde procedés.

=15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of ;vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of =die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

=Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

IDe vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel ,of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de =verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden. IZij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die leen gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor 1 haar zijn.

!De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks ln verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of I kantoor.

1De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen,

financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in !alle vennootschappen of ondernemingen -zo Belgische als buitenlandse- die

geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die

van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen." :ACHTSTE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING OVEREENKOMSTIG DE HIERVOOR GENOMEN =BESLISSINGEN EN DE VIGERENDE WETGEVING

!De vergadering heeft beslist de statuten van de vennootschap aan te passen laan de hiervoor genomen beslissingen en aan de vigerende wetsbepalingen van 1het Wetboek van vennootschappen:

Naam

!De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "D G CONSULTING".

s Zetel

!De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kapellestraat !li.7.

Doel

IDe vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

! 1. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, !alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingwerken en in =het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het

bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de =consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle

van

patrimonium,

het

van alle

bestuursdaden

oprichting

en

en

en

Voorbehouden aan het e gisc Staatsblad

Luik B - vervolg

bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

2. alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar en promotor of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, het verlenen van jachtrechten, het ter beschikking stellen van gebouwen en gromden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

3. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

4. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovolta.sche, biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

5. De coordinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2, 3 en 4.

6. liet optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. flet verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

13. Het beheren van een roerend patrimonium, waaronder van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

14. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of

vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of

die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootscha" mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

~ r ~fgcsc í~ Staatsblad

Luik B - vervolg

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen -zo Belgische als buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 E). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend drieëndertig (4.033) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één/vierduizend drieëndertigste (1/4.033ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur, ongeacht of deze dag een werkdag of wettelijke feestdag is.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Ingeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, dient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen met de benoeming van de rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. Het ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon zal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Zijn/haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd door de algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging terzake.

Bes tuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur vormen.

-*F





Luik B - vervolg

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid. Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders over de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met de belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden. Ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken, dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met de jaarrekening neergelegd te worden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij allen de vennootschap rechtsgeldig verbinden door hun afzonderlijk optreden

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari van elk jaar tot en met éénendertig december van datzelfde jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit.

NEGENDE BESLOÏT: MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering heeft aan de zaakvoerder van de vennootschap bijzonder machtiging verleend om de voorgaande beslissingen uit te voeren en de statuten te coördineren.

TIINDE BESLUIT: ADMINISTRATIEVE VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan BVovvCVBA "Van Reybrouck - Accountants & Tax Consultants", kantoor houdend te 8020 Oostkamp, Legeweg 157/G, BTW BE

0875.201.997 - RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar bestuurders, alsook door haar aangestelden en bedienden, met recht tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van de eenomen beslissingen te verzekeren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4 I ` "

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad

k

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL EN ENKEL BESTEMD VOOR PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Steven Fieuws, notaris.

Alsmede hierbij neergelegd:

* een uitgifte uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering,

verleden op 8 februari 2013



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/02/2013 : ME095870
02/04/2012 : ME095870
29/03/2011 : ME095870
05/05/2010 : ME095870
26/03/2009 : ME095870
03/04/2008 : ME095870
10/07/2007 : ME095870
10/04/2006 : ME095870
10/05/2005 : ME095870
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15334-0590-012
21/06/2004 : ME095870
03/06/2004 : LE095870
30/04/2003 : LE095870
08/05/2002 : LE095870
29/03/2000 : LE095870
05/06/1999 : LE095870
27/11/1998 : LE95870
25/01/1997 : LE95870

Coordonnées
BEDEVAART

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande