BEETHOVEN CONSTRUCTIE

NV


Dénomination : BEETHOVEN CONSTRUCTIE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 441.997.524

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.01.2014, NGL 03.03.2014 14059-0170-007
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 26.02.2013 13055-0492-007
09/01/2012
ÿþ me +Nora ». I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LNGE'K`U VIEN TER GRIME

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 DEC. 2011

VEfflrE

Ondernemingsnr : Benaming 0441.997.524

(voluit) : DE BAENST

Naamloze vennootschap

8670 Koksijde, Berglaan 21

Rechtsvorm :

Zetel :



Onderwerp akte : - WIJZIGING BENAMING  WIJZIGING DOEL - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING -

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent Van Walteghem te Koksijde op; tweeëntwintig december tweeduizend en elf, en dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd vijf, bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 23/1212011, Boek 5/112 Blad 33 Vak 04. Ontvangen vijfentwinitg: euro. De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) a.i. Kurt Van Loo", dat de buitengewone algemene: vergadering van de naamloze vennootschap "DE BAENST", gevestigd te 8670 Koksijde, Berglaan 21 met: eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Paul Verhaeghe te Veurne op; zevenentwintig november negentienhonderd negentig, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch; Staatsblad van acht december daarna, onder nummer 901208/354.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst bij akte verleden voor Notaris Paul: Verhaeghe, te Veume op zestien oktober tweeduizend, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch; Staatsblad van vier novmebre daarna, onder nummer 20001104/173.

EERSTE BESLISSING

WIJZIGING BENAMING

De vergadering beslist dat de vennootschap verder zal bestaan als een naamloze vennootschap onder de benaming "BEETHOVEN CONSTRUCTIE", en dat artikel één der statuten wordt aangepast als volgt :

"Artikel één:

De naam van de vennootschap luidt: "BEETHOVEN CONSTRUCTIE", naamloze vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

WIJZIGING DOEL

a. Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de raad van: bestuur houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel,' en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per dertig november: tweeduizend en elf, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur, daar alle aanwezige vennoten erkennen: een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

b. De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen door de bestaande activiteiten te schrappen

en te vervangen door volgende:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,: verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en; verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

R

ii iauuuiiiun

~izoosias"

Voc behou

aan I Belgi: Staats

il

uiu

uiu

G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Al het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,; onder om het even welke vomr in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest' ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan: depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, hel uitoefenen van opdrachten en functies;

EI hel ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om hel even welke goederen, in 't korf tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Ill. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen toi de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan °reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

En dal artikel drie der statuten dienovereenkomstig wordt aangepast.

DERDE BESLISSING

WIJZIGING VORM AANDELEN

De vergadering beslist dat de aandelen aan toonder van de vennootschap worden omgezet in aandelen op naam, en dat artikel zeven der statuten wordt aangepast als volgt :

"ARTIKEL ZEVEN:

De volgestorte aandelen zijn op naam.

a,Aandelen op naam : Hiervan wordt een register bijgehouden. Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder over-handigd.

b.Aandelen en andere effecten : Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ter attentie van de vennootschap die rechten uit."

Overeenkomstig voorgaande beslissing worden de aandelen op naam toebedeeld als volgt:

- De héer De Baenst Marc, voornoemd, tweehonderd vijfentwintig aandelen 225,-

Mevrouw Franchoo Magdalena, voornoemd, tweehonderd vijfentwintig aandelen 225,-

Hetzij in totaal vierhonderd vijftig aandelen 450,-

vertegenwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

VIERDE BESLISSING

WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het lopende boekjaar van de vennootschap uitzonderlijk wordt verlengd tot dertig

september tweeduizend en twaalf in plaats van eenendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering besluit om vervolgens het boekjaar te laten lopen van één oktober en eindigend op dertig

september van elk daarop volgend jaar, en artikel tweeëntwintig der statuten aan te passen als volgt:

"Artikel tweeëntwintig:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar."

VIJFDE BESLISSING

WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

Voor-tiehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012.- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aars het Belgisch "Staatsblad

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering van de vennootschap voortaan te houden op de

laatste vrijdag van de maand februari om veertien uur. "

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari tweeduizend en dertien te veertien uur, en artikel achttien der statuten aan ta passen als volgt:

"Artikel achttien:

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen de laatste vrijdag van de maand februari om veertien uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen. Zij kunnen op staande voet door de raad van bestuur voor drie weken uitgesteld worden.

Het bijeenroepen van elke algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de bepalingen van artikel drieënzeventig van de vennootschapswet."

ZESDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN "

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en i neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de raad van bestuur en staat van actief en passief

- coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 24.05.2011 11134-0534-007
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.08.2010 10474-0350-007
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09337-0160-007
11/08/2008 : VE032659
01/08/2008 : VE032659
30/07/2007 : VE032659
01/08/2006 : VE032659
15/07/2005 : VE032659
18/11/2004 : VE032659
09/08/2004 : VE032659
04/08/2003 : VE032659
10/08/2002 : VE032659
24/07/2001 : VE032659
04/11/2000 : VE032659
12/08/2000 : VE032659
21/10/1999 : VE032659
10/08/1999 : VE032659
27/02/1999 : VE032659
21/07/1998 : VE32659
22/12/1994 : VE32659
19/07/1994 : VE32659

Coordonnées
BEETHOVEN CONSTRUCTIE

Adresse
BERGLAAN 21 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande