BEFRESH PRODUCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEFRESH PRODUCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.719.655

Publication

05/12/2011
ÿþr" _" V

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0811.719.655

Benaming

(voluit) : beFRESH PRODUCE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Oostnieuwkerksesteenweg 105, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 7 oktober 2011 blijkt dat de vereffening definitef gesloten werd op basis van de cijfers per 30/04/2011 en dat de vereffenaar, de heer Christophe Desmettre, wonende te 59290 Wasquehal (Frankrijk), 2 Bis, avenue Lyautey, de rekeningen met de stukken tot staving op de zetel van de vennootschap neergelegd heeft.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden afgegeven zullen worden.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende een periode van tien jaar bewaard worden te 59260 Lezennes (Frankrijk), 6, rue Louis Néel.

Opgesteld te Roeselare, op 07/10/2011.

Getekend:

De heer Christophe Desmettre

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

15/02/2011
ÿþOndernemingsnr : 0811.719.655

Benaming : beFRESH PRODUCE

j (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostnieuwkerksesteenweg, 105

8800 Roeselare

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling benoeming van de vereffenaar(s)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te! = Kortrijk op zeventien december tweeduizend en tien, geregistreerd in het eerste registratiekantoor te; !; Kortrijk op 4 januari 2011 drie bladen geen renvooien boek 946 blad 15 vak 6. Ontvangen

vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De e.a. Inspecteur a.i. Dekyvere J.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « beFRESH PRODUCE b, volgende beslissingen heeft genomen :

VERSLAGEN.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van :

- het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 15 november 2010 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht meer bepaald gezien het gegeven dat de vennootschap zich bevindt in; een tostand waarbij tengevolge van gelden verliezen het netto-actief van de vennootschap minder; dan éénlvierde van het kapitaal van de vennootschap bedraagt (artikel 332 van het wetboek van vennootschappen). Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief afgesloten volgens] ij boekhoudkundige toestand op 30 september 2010 gehecht;

;; - verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met; ?; beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8500 Kortrijk,; :; President Kennedypark, la, vertegenwoordigd door de heer Vandelanotte Nikolas, bedrijfsrevisor,;

door de zaakvoerder aangewezen over de staat van actief en passief met vermelding of daarin de;

toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, opgemaakt op! i; 30 september 2010.

Diens besluiten luiden als volgt:

;; " In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen,! heeft de zaakvoerder van de BVBA beFRESH PRODUCE een boekhoudkundige staat afgesloten op;; 30 september 2010, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van;= de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 178.211, 91 EUR en een netto-passief van 226.893, 87 EUR. Na onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele;; normen, blijkt dat deze staat per 30 september 2010 , de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

De vennootschap Demex France heeft er zich toe verbonden om de gelden die werden; voorgeschoten aan de vennootschap beFRESH PRODUCE en die per 30/09/2010 340.200, 00 EUR;, bedragen, niet op te eisen. Tevens verbindt de vennootschap Demex France er zich toe om de:! vennootschap beFRESH PRODUCE financieel te blijven ondersteunen zolang dit nodig zou zijn. Wij zijn van mening dat deze engagementen een betekenisvolle invloed hebben op de samenstelling;i van het netto-passief en de succesvolle realisatie door de vereffenaar, inclusief mogelijke!; procedures, van de vooruitzichten van de zaakvoerder." EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang vanaf heden.

;,Z bestaat vanaf heden_ enkel_ nog voor _haar_vereffening._----------- _. ri ..w .. _.. -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle " .' " ter griffie van de akte

MONiTEt

OfFiF

«iioasiea"

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

" mod 2.1

TWEEDE BESLISSING.

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel in toepassing van artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering de heer Desmettre Christophe, voornoemd, als vereffenaar aan te stellen.

Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist een plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming van voornoemde vereffenaar door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering beslist als plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen, mevrouw Isabelle Lioène-Rousselle, wonende te 672, rue de la Noyelle, 59262 Sainghin en Mélantois (Frankrijk).

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer Desmettre, voornoemd, door de rechtbank van koophandel en van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide machten zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien in het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht, met recht van de indeplaatsstelling, aan de voornoemde vereffenaar teneinde het eenzijdig verzoekschrift in te dienen bedoeld in artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, dit met het oog op de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar bedoeld onder het tweede besluit van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om deze aan te passen aan de genomen beslissingen :

Artikel 1 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

Artikel 4 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Zij werd ontbonden en invereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 17 december 2010 voor Maggy Vancoppemolle, geassocieerd notaris te Kortrijk."

Uit een beschikking van de rechtbank van koophandel te Kortrijk de dato vijfentwintig januari tweeduizend elf blijkt dat de benoeming van voornoemde vereffenaar zoals beslist door de buitengewone algemene vergadering van 17 december 2010 bevestigd werd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppemolle

Geassocieerd notaris

Voor-.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte dd. 17 december 2010 ; gecoürdineerde tekst der statuten ; kopie van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Kortrijk dd. 25 januari 2011.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.09.2010, NGL 17.12.2010 10633-0275-016

Coordonnées
BEFRESH PRODUCE

Adresse
OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 105 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande