BEHEER- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VUYLSTEKE


Dénomination : BEHEER- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VUYLSTEKE
Forme juridique :
N° entreprise : 433.964.637

Publication

27/10/2014
ÿþ mcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON!

20

BELG ISC

'EUR BELGE

IO- 2(114

1 STAA fSBI_A r

NEERGELEGD

1 U SEP, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL egkifieafd. KORTRIJK

11.111.1j1111.1118

baht

aai

Bel Staa

Onclememingsnr : 0433.964.637

Benaming

(voluit) BEHEER- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VUYLSTEKE

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : Kokelarestraat 117 te 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BEHEER- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VUYLSTEKE", met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Kokelarestraat 117, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling te

" Kortrijk, met ondememingsnummer 0433.964.637, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te : Roeselare op 2 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen werden:

" EERSTE BESLISSING - DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De algemene vergadering geeft ontslag aan de voorzitter van het lezen van:

a) Het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur de dato twaalf augustus tweeduizend veertien, waarin het, voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die, zich over de ontbinding moet ultsprekem

Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op dertig juni tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 181 van het. Wetboek van Vennootschappen,

b) Het verslag de dato één septemer tweeduizendveertien van de bedrijfsrevisor, de heer ROUSERÉ. Nicolas, kantoor houdende te 8870 Emelgem (Izegem), Baronstraat 88, aangewezen door het bestuursorgaan,. over de staat van activa en passiva van de vennootschap, waarvan sprake hiervoor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de NV BEHEER- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VUYLSTEKE heeft, in het kader van de voorgenomen ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE, een staat van actief en passief per 30 juni 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balans totaal opgeeft van 447.636,13 EUR en een netto-actief t.b.v. 376.580,85 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

lk dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele controles inzake belastingen.

Alle schulden ten aanzien van derden, blijkens de staat van activa en passiva opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, W. Venn., werden terugbetaald of geconsigneerd.

Wij willen er evenwel op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag ven 32.792,86 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de' algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Het resterend actief zal worden teruggenomen door de vennoten zelf.

Voormelde staat geeft, onder voorbehoud van de punten hierboven opgesomd, en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Izegem, 1 september 2014.

Nicolas Rouseré,

bedrijfsrevisor.".

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen kennis te hebben genomen van de twee voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, om er voorafgaand aan deze een afschrift van te hebben ontvangen.

Beide verslagen, waarvan hiervdôr sprake, zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen. De vergadering sluit zich bijgevolg aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLISSING - VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden, De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING  ONTSLAG VAN BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voornoemde aandeelhouders en bestuurders van de vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen te zijn ingelicht door ondergetekende notaris over de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat ingeval geen vereffenaars worden benoemd, de bestuurders van een naamloze vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

Dit besluit wordt genomen na kennis te hebben genomen:

van voormelde staat van activa en passive afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien. van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Daar de vennootschap reeds geruime tijd geen activiteiten meer heeft uitgeoefend, komt de vergadering tot de vaststelling dat het aanstellen van een vereffenaar geen zin heeft, daar de vennootschap elke activiteit gestaakt heeft, er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, en aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, zoals hierna verder uiteengezet.

VIERDE BESLISSING - ONTSLAG (GEDELEGEERD) BESTUURDERS EN KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de bestuurders en de gedelegeerd-bestuurder, allen voornoemd, beëindigd wordt.

De algemene vergadering neemt bijgevolg kennis van het ontslag van:

1/De heer VUYLSTEKE Roland, geboren te Roeselare op één april negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 8870 Izegem, Kokelarestraat 117;

als bestuurder en gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap.

De algemene vergadering neemt bijgevolg tevens kennis van het ontslag van:

1/De heer VUYLSTEKE Francis, geboren te Roeselare op acht augustus negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 8800 Roeselare, Jan Breydelstraat 3;

2/Mevrouw VUYLSTEKE Catherine, geboren te Roeselare op tien april negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8800 Roeselare, Stadenstraat 15;

ais bestuurders van de vennootschap.

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel 'voorafgaandelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij aan voormelde bestuurders en gedelegeerd bestuurder eveneens onmiddellijk, zonder enige voorbehoud, volledige en onvoorwaardelijke kwijting voor het door hen uitgeoefende mandaat verleent.

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA  SCHULDEN TEN AANZIEN VAN DERDEN

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering vast dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris bevestigen de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, voor zoveel als nodig, dat zij zullen instaan voor de eventueel onbetaalde schulden van de vennootschap die zouden overblijven na de vereffening, reden waarom de eventueel nog openstaande schulden per dertig juni tweeduizend veertien en de geraamde kosten voor de sluiting van de vereffening, onder andere het ereloon voor de notaris, de bedrijfsrevisor en de accountant, in voormelde staat van actief en passief reeds aangezuiverd werden.

De voornoemde aandeelhouders en bestuurders van de vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, verklaren en bevestigen dat op heden deze schulden ook effectief werden betaald of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, zodat thans aile schulden ten aanzien van derden van de vennootschap terugbetaald zijn of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De voornoemde aandeelhouders en bestuurders van de vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, leggen het bewijs van betaling van voormelde schulden of het bewijs van de consignatie van de nodige gelden om deze schulden te voldoen ter nazicht en bevestiging voor.

Bijgevolg kan de staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien eveneens gebruikt worden als staat van vereffening welke door de vergadering wordt goedgekeurd.

De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de aandeelhouders zelf. De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, verklaren, gezien zij alle rechten kunnen uitoefenen verbonden aan de eigendom van de hen toebehorende aandelen, alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen. Zoals voormeld zullen, indien er na de vereffening nog onbetaalde schulden van de vennootschap zouden overblijven, deze eveneens worden toebedeeld aan de aandeelhouders.

Voor wat» betreft- de ventueel nog oPenstaande schulden an derden, verklaren de v-oormelde aandeelhouders sub 1), 3) en 4), te weten de heer VUYLSTEKE Roland, de heer VUYLSTEKE Francis en mevrouw VUYLSTEKE Catherine, allen voornoemd, hier aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, uitdrukkelijk zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

Er wordt uitdrukkelijk verduidelijkt en voornoemde aandeelhouders verklaren en erkennen dat voormelde hoofdelijke borgstelling in geen geval van toepassing zal zijn in hoofde van de heer VUYLSTEKE Jean Pierre, voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld.

ZESDE BESLISSING - VASTSTELLING DAT DE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE KAN PLAATSVINDEN

De vergadering stelt bijgevolg vast dat aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen om de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden is voldaan, vermits: 1° er geen vereffenaar is aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders op de algemene vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen,

ZEVENDE BESLISSING GOEDKEURING JAARREKENING

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel `voorafgaandelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij de jaarrekening voor het lopend (verkort) boekjaar heeft goedgekeurd.

ACHTSTE BESLISSING - SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privé-vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gesloten is.

,De vergadering stelt vast dat de vereffening van de naamloze vennootschap "BEHEER- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VUYLSTEKE", voormeld, hierdoor gesloten is en dat de vennootschap ; definitief opgehouden heeft te bestaan,

NEGENDE BESLISSING - BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, eveneens het adres van de heer VUYLSTEKE Roland, voornoemd, te 8870 Izegem, Kokelarestraat 117,

De vergadering stelt vast dat er geen verdere maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

TIENDE BESLISSING - VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan 1) de heer VUYLSTEKE Roland, 2) de heer VUYLSTEKE Francis en 3) mevrouw VUYLSTEKE Catherine, allen voornoemd, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met , de mogelijkheid tot in de plaats stelling, en aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Fiduciaire", met maatschappelijke ' zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met: ondernemingsnummer 0430.543.012, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot incleplaatsstelling, voor het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen en om in alle nodige handelingen te ondernemen en alle stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in het ondernemingsloket en de sociale zekerheid en het verrichten van andere administratieve formaliteiten die vereist zijn ais gevolg van onderhavige akte,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal cirL 02/0912014, Inhoudende verslag van de Raad

van Bestuur en verslag van de revisor.

Voor.

behouden

aan het

qeigisch

.Staatsblad

'.1" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Op de laatste bIz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/10/2013 : KOT000180
09/11/2012 : KOT000180
04/10/2011 : KOT000180
12/04/2011 : KOT000180
07/09/2010 : KOT000180
10/12/2009 : KOT000180
21/11/2008 : KOT000180
17/12/2007 : KOT000180
13/09/2006 : KOT000180
04/09/2006 : KOT000180
15/07/2005 : KOT000180
17/02/2005 : KOT000180
20/04/2000 : KOT000180
01/01/1995 : KOT180
01/01/1992 : KOT180
01/01/1992 : KOT180

Coordonnées
BEHEER- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VUYLSTEKE

Adresse
GRAAF DE THIENNESLAAN 6 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande