BEJAARDENZORG KEI, AFGEKORT : B.Z.K.

Association sans but lucratif


Dénomination : BEJAARDENZORG KEI, AFGEKORT : B.Z.K.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 863.450.745

Publication

05/04/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

--~

2 6 WET 2013

 Griffie

Voor- 1111 111M11J111,11111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





J

Ondernemingsar : 0863.450.745

Benaming

(voluit) : Bejaardenzorg KEI

(verkort): B.Z.K.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dewittelaan 9 - 8670 Oostduinkerke

Onderwerp akte : Statutenwijziging - wijziging bevoegdheden gemachtigden en dagelijks bestuur

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 2 maart 2013, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 15 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de, algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend.

Alle bestuurders hebben stemrecht. Een bestuurder kan zich mits een schriftelijke volmacht door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, doch geen enkele bestuurder mag meer dan één volmacht dragen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Indien de meerderheid van de bestuurders niet aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt binnen de maand een nieuwe vergadering belegd met dezelfde dagorde. Op de tweede vergadering zijn de beslissingen geldig, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders,

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, e-mail of fax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

ARTIKEL 20 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kiest uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris en kan elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. De functies van voorzitter, ondervoorzitter en secretaris worden voorbehouden aan vertegenwoordigers van de vzw Koningin Elisabeth Instituut.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bipagee tiif-het-Belgisch-Staatsblact =-05/O4fî&13 _ Aiurezcs du Maniteui:$élp

r MOD 2.2

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vereniging wordt buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van de voorzitter of van de ondervoorzitter of van de secretaris of door een hiertoe aangestelde afgevaardigde bestuurder, behalve inzake de vertegenwoordiging ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

De vertegenwoordiging in rechte wordt voorzien door de raad van bestuur als college.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur benoemen, waaronder een afgevaardigd bestuurder.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door het lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de dringende te nemen handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of van gering belang, maar van dringende te nemen aard zijn. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur bijkomende bestuursbevoegdheden delegeren binnen of buiten het dagelijkse leven van de vzw, mits hiervoor een expliciete volmacht te verlenen.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen,

behalve ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

Behalve bij een expliciete volmacht vanuit de raad van bestuur aangaande een te nemen beslissing, worden de beslissingen van het dagelijks bestuur achteraf ter bekrachtiging voorgelegd aan de raad van bestuur.

ti

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOE) 2.2

ARTIKEL 22 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging kan commissarissen benoemen wanneer de algemene vergadering hieromtrent rechtsgeldig een beslissing heeft genomen.

Zij is evenwel wettelijk verplicht, ingevolge art. 17, § 5 van de huidige wet één of meer commissarissen te benoemen wanneer zij aan twee van de hieronder drie vermelde voorwaarden gezamenlijk voldoet:

a)het equivalent, gemiddeld over het jaar, van 50 voltijdse werknemers zoals door de werkgever meegedeeld krachtens het koninklijk besluit van 5 november 2002 tot invoering van een onmiddellijke aangifte van tewerkstelling, met toepassing van artikel 38 van de wet van 26 juli 1996 tot modernisering van de sociale zekerheid en tot vrijwaring van de leefbaarheid van de wettelijke pensioenstelsels, of voor de werknemers die uitgesloten worden uit het toepassingsgebied van voornoemd koninklijk besluit, ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het koninklijk besluit nr. 5 van 23 oktober 1978 betreffende het bijhouden van sociale documenten

b)in totaal 7,300.000. aan andere dan uitzonderlijke ontvangsten, exclusief BTW

c)een balanstotaal van 3.650.000 EUR.

Zij is eveneens wettelijk verplicht dit te doen indien het gemiddeld aantal tewerkgestelde werknemers per jaar het equivatent van 100 voltijdse werknemers zoals door de werkgever meegedeeld krachtens het koninklijk besluit van 5 november 2002 tot invoering van een onmiddellijke aangifte van tewerkstelling, met toepassing van artikel 38 van de wet van 26 juli 1996 tot modernisering van de sociale zekerheid en tot vrijwaring van de leefbaarheid van de wettelijke pensioenstelsels, of voor de werknemers die uitgesloten worden uit het toepassingsgebied van voornoemd koninklijk besluit, ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden krachtens K.B. nr. 5 van 23 oktober 1978, overschrijdt.

De commissarissen worden benoemd onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering kan ook steeds beslissen tot de benoeming en afzetting van rekeningtoezichters.

ARTIKEL 25 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar.

De raad van bestuur bevestigt de functieverdeling onder de bestuurders als volgt:

Voorzitter: Terryn Wilfried Honoré Elisabeth, Graad du Parclaan 52, 9550 Herzele, geboren op 29/05/1940, te Izegem

Ondervoorzitter: Roose Peter André Cornelius, Burgse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 3110711969, te Veume

Secretaris: Decorte Guido André, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/0511955, te Nieuwpoort

Afgevaardigd bestuurder: Vanrneenen Marc Gabriël, Bamburgstraat 87, 8434 Lombardsijde, geboren op 05/06/1954, te Menen

De raad van bestuur stelt de volgende volmachtregeling vast:

De vereniging wordt buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van de voorzitter of van de ondervoorzitter of van de secretaris of van de afgevaardigde bestuurder, behalve inzake de vertegenwoordiging ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd warden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

De vertegenwoordiging in rechte wordt voorzien door de raad van bestuur als college.

MDD 2,2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur herbevestigt de volgende samenstelling van het dagelijks bestuur:

Afgevaardigd Bestuurder; Van meenen Marc, Bamburgstraat 87, 8434 Middelkerke (Lombardsijde), geboren op 05/06/1954 te Menen

Directeur WZC Dunecluze; Nagels Johannes, Violierenlaan 28, 8400 Oostende , geboren op 02112!1959 te Keulen Lindenthal Duitsland

Inzake de statutenwijziging, goedgekeurd op 2 maart 2013 , heeft de volgende bevoegdheidsverschuiving van de dagelijkse bestuurders plaatsgevonden;

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de dringende te nemen handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of van gering belang, maar van dringende te nemen aard zijn. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur bijkomende bestuursbevoegdheden delegeren binnen of buiten het dagelijkse leven van de vzw, mits hiervoor een expliciete vol macht te verlenen.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen, behalve ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

Behalve bij een expliciete volmacht vanuit de raad van bestuur aangaande een te nemen beslissing, worden de beslissingen van het dagelijks bestuur achteraf ter bekrachtiging voorgelegd aan de raad van bestuur.

Te Oostduinkerke, op 2 maart 2013,

Vanmeenen Marc

Afgevaardigd bestuurder

Voorbehouden aan het ' Betglseh Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11I'I1I0III6 U i

Ondernemingsar : 0863.450.745

Benaming

(voluit) : Bejaardenzorg KEI

(verkort): B.ZK.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dewittelaan 1 - 8670 Oostduinkerke

Onderwerp akte : Wijzigingen raad van bestuur - benoeming commissaris

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering heeft op 9 juli 2011 tot commissaris aangesteld voor de boekjaren 2011 - 2012 en 2013:

G. Degrande en Co Bedrijfsrevisoren bvba, Oudeputstraat 41, 8730 Beernem, ondernemingsnummer: 0462.659.019, vertegenwoordigd door Degrande Guido

De algemene vergadering heeft op 4 februari 2012 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Peirsegaele Bertrand André Georges, Stokkellaan 3, 8400 Oostende, geboren op 12/09/1952, te Roeselare

De algemene vergadering heeft op 4 februari 2012 tot nieuwe bestuurder benoemd:

van de Walle Martine, Stokerijdreef 1, 8680 Koekelare, geboren op 23/07/1959, te Wingene

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

Declerck Koen Hein Guido, Theresialaan 20, 8670 Koksijde, geboren op 3111011969, te Veurne

Decorte Guido André, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort

Decoster Christiaan Hilaire Jozef, Terlindenstraat 32, 1740 Ternat, geboren op 30/12/1950, te Halle

Delie Greta, Marie-Joséstraat 40, 8670 Koksijde, geboren op 02/06/1951, te Koksijde

De Vriendt Patricia, Zonnewende 5, 8500 Kortrijk, geboren op 10/12/1962, te Merksem

Dewulf Arnaud, Bergenstraat 88, 8691 Alveringem, geboren op 13/07/1957, te Brugge

Feys Pascale Marie Paul Diane, Artanpad 2, 8670 Koksijde, geboren op 17/04/1975, te Gent

Roose Peter André Cornelius, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne

Terryn Wilfried Honoré Elisabeth, Graaf du Parclaan 52, 9550 Herzele, geboren op 2910511940, te Izegem

Van den Bossche Christiaan Hendrik Valentine, Steenvoordelaan 24, 9050 Gentbrugge, geboren op

13/10/1959, te Bornem

Vanden Bussche Marcus Jules, Weg der Hoop 16, 8670 Oostduinkerke, geboren op 16/04/1950, te,

Diksmuide

van de Walle Martine, Stokerijdreef 1, 8680 Koekelare, geboren op 23/07/1959, te Wingene

Vandewoude Koenraad Hendrik, Ofeerlaan 170, 9000 Gent, geboren op 15/01/1961, te Gent

a

Op de laaisle blz. van Luit<B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad-2$1 l3IZQ12 -,A.nnexes.dd .Moniteur be1ge

Luik B - Vervolg

h10D 2.2

Vanmeenen Marc Gabriël, Bamburgstraat 87, 8434 Lombardsijde, geboren op 05/06/1954, te Menen Wauters Etienne, Tenbergkets 1, 9402 Meerbeke, geboren op 1510211954, te Ninove

Vr o r-heh4uden aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Oostduinkerke, op 4 februari 2012

Vanmeenen Marc

Afgevaardigd bestuurder

J -

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wijzigingen inzake raad van bestuur :

Declerck Koen Hein Guido, Theresialaan 20, 8670 Koksijde, geboren op 31/10/1969, te Veurne

Decorte Guido André, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort

Decoster Christiaan Hilaire Jozef, Terlindenstraat 32, 1740 Ternat, geboren op 30/12/1950, te Halle

Delie Greta, Marie-Joséstraat 40, 8670 Koksijde, geboren op 02/06/1951, te Koksijde

De Vriendt Patricia, Zonnewende 5, 8500 Kortrijk, geboren op 10/12/1962, te Merksem

Feys Pascale Marie Paul Diane, Artanpad 2, 8670 Koksijde, geboren op 17/04/1975, te Gent

Roose Peter André Cornelius, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne

Terryn Wilfried Honoré Elisabeth, Graaf du Parclaan 52, 9550 Herzele, geboren op 29/05/1940, te Izegem

Van den Bossche Christiaan Hendrik Valentine, Steenvoordelaan 24, 9050 Gentbrugge, geboren op

13/10/1959, te Bornem

Vanden Bussche Marcus Jules, Weg der Hoop 16, 8670 Oostduinkerke, geboren op 16/04/1950, te Diksmuide

van de Walle Martine, Stokerijdreef 1, 8680 Koekelare, geboren op 23/07/1959, te Wingene

Vandewoude Koenraad Hendrik, Ofeerlaan 170, 9000 Gent, geboren op 15/01/1961, te Gent

Vanmeenen Marc Gabriël, Bamburgstraat 87, 8434 Lombardsijde, geboren op 05/06/1954, te Menen

Wauters Etienne, Tenbergkets 1, 9402 Meerbeke, geboren op 15/02/1954, te Ninove

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

Bij beslissing van 10/05/2014 wordt de stopzetting van de activiteiten van volgende bestuurders aangenomen :

Uittreksels uit de aktes :

DEWULF Arnaud, Bergenstraat 88, 8691 Alveringem (Beveren-aan-den-Ijzer), geboren op 13/07/1957, te Brugge

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld :

Bevoegdheden van de raad van bestuur :

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Ontslagen, Benoemingen,KBO Correctie

*15313607*

(afgekort) : B.Z.K.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Benaming

(voluit) : Bejaardenzorg KEI

Zetel :

0863.450.745

8670

Dewittelaan(Odk) 1

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Koksijde

Griffie

Neergelegd

17-08-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Andere benoemingen :

De algemene vergadering heeft op 10 mei 2014 tot commissaris herbenoemd voor de periode van drie jaar:

G. Degrande en Co Bedrijfsrevisoren bvba, Oudeputstraat 41, 8730 Beernem, ondernemingsnummer: 0462.659.019, vertegenwoordigd door Degrande Guido

Mandaten :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vanmeenen Marc Afgevaardigd bestuurder

Te Oostduinkerke, op 10 mei 2014,

Gelijktijdig met deze neerlegging heeft MALISSE Thijs, volgende verbeteringen doorgevoerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) teneinde deze databank in overeenstemming te brengen met voorgaande bekendmakingen in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad :

Neergelegd door Malisse Thijs, Lasthebber

De volgende correcties zijn aangebracht aan de gegevens uit de Kruispuntbank van Ondernemingen :

NAGELS Johannes, Schipstraat(D) 3 0012, 8600 Diksmuide, geboren op 02/12/1959, te Keulen Lindenthal (Duitsland) (mandaat : bestuurder , reden : geannuleerd wegens nooit gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad)

ROOSE Peter, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne (mandaat : bestuurder , reden : toegevoegd met ingang van 12/01/2004)

TERRYN Wilfried, Graaf du Parclaan 52, 9550 Herzele, geboren op 29/05/1940, te Izegem (mandaat : bestuurder , reden : toegevoegd met ingang van 12/01/2004)

DECORTE Guido, Polderstraat(Odk) 8, 8670 Koksijde, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort (mandaat : bestuurder , reden : toegevoegd met ingang van 12/01/2004)

NAGELS Johannes, Schipstraat(D) 3 0012, 8600 Diksmuide, geboren op 02/12/1959, te Keulen Lindenthal (Duitsland) (mandaat : persoon belast met dagelijks bestuur , reden : toegevoegd met ingang van 16/10/2010)

Coordonnées
BEJAARDENZORG KEI, AFGEKORT : B.Z.K.

Adresse
DEWITTELAAN 1 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande