BEKAERT-MAERTENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEKAERT-MAERTENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.437.021

Publication

07/05/2014
ÿþ ModWOb11.1

1 1-Lril ;t j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

ilM11.11

1 bef

ar Be

Sta

il

A

V

11II

MONITEUR Griffie Rechtbank Koophandel ELGE

2 8 -04- 2 z AP; 2014

BELGISCH ST cce

Ondernemingsnr : 0536.437.021

Benaming

(voluit) : BEKAERT-MAERTENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Breidelstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Annelies Turtelboom, geassocieerd notaris te Herzele, vervangende Veronique Laloo, notaris te Herzele (Sint-Lievens-Esse), wettelijk belet ratione personae, op veertien april tweeduizend veertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Oudenaarde, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEKAERT-MAERTENS", met zetel te 8000 Brugge, Breidelstraat 3, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00), om het kapitaal te brengen van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) op tweehonderd veertigduizend euro (¬ 240.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, voor zover alle bestaande aandeelhouders op deze kapitaalverhoging intekenen.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van geld.

In ruil voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar zal de fractiewaarde van de aandelen proportioneel verhogen, tenzij niet alle aandeelhouders aan de kapitaalverhoging zouden deelnemen. TWEEDE BESLISSING

De zaakvoerders hebben het voorkeurrecht aan de voornoemde vennoten aangeboden. De vennoten hebben kennis dat zij hun beslissing van al dan niet uitoefening van hun voorkeurrecht binnen de vijftien dagen aan zaakvoerder dienen bekend te maken.

De vennoten verklaren, elk afzonderlijk en uitdrukkelijk, dat zij reeds voldoende lang van de voorgenomen kapitaalverhoging op de hoogte zijn om hun keuze te kunnen maken.

1- De heer Bekaert Thibault, geboren te Brugge op 9 maart 9983, ongehuwd, wonende te 8000 Brugge, Sint-Clarastraat 40, verklaart zijn voorkeurrecht uit te oefenen, en bijgevolg in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging voor een bedrag van honderd duizend euro (¬ 100.000,00);

2- De heer Maertens Emmanuel, geboren te Brugge op 10 februari 1975, ongehuwd, wonende te 8200 Brugge - Sint-Andries, 18 oktoberstraat 64, verklaart zijn voorkeurrecht uit te oefenen, en bijgevolg in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging voor een bedrag van honderd duizend euro (¬ 400.000,00).

VO LSTO RTI N G,

1, De heer Bekaert Thibault, voornoemd, heeft verklaard de hem toegezegde inbreng volledig te volstorten. 2. De heer Maertens Emmanuel, voornoemd, heeft verklaard de hem toegezegde inbreng volledig te volstorten,

Zodat een bedrag van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

De gelden zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, bij Belfius Bank te Brussel geopend op de naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat mij is overhandigd om in het dossier van de notaris te bewaren.

DERDE BESLISSING

De vergadering heeft vastgesteld en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) op tweehcnderd veertigduizend euro (¬ 240.000,00)), vertegenwoordigd door duizend kapitaalaandelen (1.000) zonder nominale waarde.

VIERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.fa

,Moor- ,

.behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdveertig- duizend euro (g 240.000,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist het stemrecht te beperken door toevoeging van een tweede alinea aan artikel 15 van de statuten:

"Niemand kan aan de stemming deelnemen voor meer dan één/vijfde (1/5) van het aantal stemmen verbonden aan de effecten in hun geheel of voor meer dan tweetvijfden (2!5) van het aantal stemmen verbonden aan de effecten die op de vergadering vertegenwoordigd zijn".

ZESDE BESLISSING

De vergadering heeft aan de werkende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING :

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte, cot;rdinatie statuten-,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303903*

Neergelegd

04-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536437021

Benaming (voluit): Bekaert-Maertens

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Breidelstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Veronique Laloo te Sint-Lievens-Esse (gemeente Herzele), op twee juli tweeduizend dertien, ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "BEKAERT-MAERTENS" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEKAERT-MAERTENS".

2. Zetel: 8000 Brugge, Breidelstraat 3.

3. Duur: Opgericht voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

1. De heer BEKAERT Thibault Guillaume Boris, geboren te Brugge op negen maart negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 8000 Brugge, Sint-Clarastraat 40.

2. De heer MAERTENS Emmanuel, geboren te Brugge op tien februari negentienhonderd vijfenzeventig, ongehuwd, wonende te 8200 Brugge - Sint-Andries, 18 oktoberstraat 64.

5. Kapitaal  aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt veertigduizend (¬

40.000,00) euro.

Het is verdeeld in 1.000 aandelen zonder nominale waarde, maar met een

fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van

vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere

bankrekening bij de naamloze vennootschap Belfius te Brussel onder nummer

BE08 0688 9736 5013, geopend op de naam van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Als vergoeding van hun inbreng wordt aan de inbrengers het volgend aantal

aandelen toegekend :

- aan de heer Bekaert Thibault: vijfhonderd (500) aandelen.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

- aan de heer Maertens Emmanuel: vijfhonderd (500) aandelen.

Deze aandelen zijn volledig volstort.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twee juli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend vijftien.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Aanstelling zaakvoerder: 1/ aantal zaakvoerders: twee; 2/ zaakvoerders: als eerste niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd: de heer Bekaert Thibault, voornoemd, en de heer Maertens Emmanuel, voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

o Voor eigen rekening :

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden;

" Uitbaten van een biermuseum met degustatieruimte.

" Uitbaten shop met bieren in museum.

" klein en groothandel van allerlei producten;

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

" Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen in de ruimste zin van het woord.

" Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen , alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

" De activiteiten van een horeca  uitbating en organisator van allerhande evenementen en manifestaties, in de ruimste zin, zoals (ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend) de inrichting, de uitbating, de huur en verhuur, de leiding en het bestuur van tea  rooms, restaurants, cafés, brasseries, bistro s,

snackbars, kantines, feest  vergader - en spektakelzalen, dancings,

feesttenten, hotels en traiteurzaken en alle andere al dan niet verplaatsbare inrichtingen en gelegenheden waar zowel alcoholische dranken, snacks en maaltijden te koop of voor verbruik ter plaatse worden aangeboden of waar ontspanning- of sportmogelijkheden geboden worden, alsmede het organiseren, inrichten en verzorgen van feesten, recepties, tentoonstellingen, markten, beurzen, seminaries en manifestaties allerhande.

Luik B - Vervolg

o Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

b) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante duurzame activa;

e) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

f) De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn. 12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand september om twintig uur en voor de eerste maal op zaterdag 26 september 2015 om 20 uur.

Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 29.09.2015 15620-0584-014

Coordonnées
BEKAERT-MAERTENS

Adresse
BREIDELSTRAAT 3 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande