BEKAERT VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEKAERT VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.669.909

Publication

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 13.12.2013 13686-0518-008
07/10/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : Vlaschaard, 39

8501 Kortrijk (Heule)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 13 september 2011, neergelegd ter registratie. Bij deze akte wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende specificaties:

De vennoten: - De Heer BEKAERT Pascal Eric, geboren te Kortrijk op vijf augustus

negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw VROMAN Cindy Jacqueline, geboren te Kortrijk op zesentwintig december negentienhonderd drieënzeventigwonende te 8501 Kortrijk (Heule), Vlaschaard, 39.

- Mevrouw VROMAN Cindv Jacqueline, geboren te Kortrijk op zesentwintig december negentienhonderd drieënzeventig, echtgenote van de Heer BEKAERT Pascal Eric, geboren te Kortrijk op vijf augustus negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8501 Kortrijk (Heule),

Vlaschaard, 39.

fE VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEKAERT VASTGOED".

;f DOEL. De vennootschap heeft tot doel:

- De onroerende promotie in de ruimste zin van het woord, begrijpende onder meer het ontwerpen,

programmeren, organiseren, laten uitvoeren en coördineren van alle onroerende bouwwerken en

van bijhorende als aanverwante verrichtingen, aankoop, verkoop, ruiling, oprichting, verhuring,

uitbating en beheer van onroerende goederen in de meest ruime zin van het woord, evenals alle

immobiliën operaties die hiermede verband houden.

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw;

- Onderhouds -en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

- Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- Het ruimen van bouwterreinen;

- Proefboren en boren;

- Installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

ii - Isolatiewerkzaamheden;

ii - Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal,

isolatiemateriaal tegen getuid en trillingen;

- Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- De installatie van stores en zonneschermen;

- De installatie van antennes en bliksemafleiders;

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts;

- Uitvoeren van voegwerken;

- Bouwen van funderingen, inclusief heien;

Monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

- Uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

- Optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- Onderneming van dakbedekkingen, bouwen van dakconstructies en zinkwerken, de studie en

uitvoering;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



1 -ION BELG j EERGELEGD

2011 ] 6. 09f 2011

UíZ

4A1-831 i'~CHTBA{VKGGseleHAiVDEL

 r KriP1-PI iK

18111111 18

*11151713*

LGISCH S7 Bk.S-rt.

ONITEUI

Q'IREc

9 -09

[:}_,1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : `~ ~9 , 665', R3o5

it

Benaming : Bekaert Vastgoed

(voluit)

mod 2,1



- De studie en uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen-en buitendecoraties;

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

- Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- Beheer van roerende en onroerend patrimonium, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doei in verband staan;

- Management;

- Waarnemen van bestuurdersmandaten;

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijziging van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

ZETEL. 8501 Kortrijk (Heule), Vlaschaard, 39.

DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en gedeeltelijk volgestort.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng bedraagt in totaal 12.400 ¬ en meer bepaald:

voor de Heer Pascal Bekaert: zesduizend tweehonderd euro; 6.200 ¬

- voor Mevrouw Cindy Vroman: zesduizend tweehonderd euro. 6.200 ¬

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met drie/vierde meerderheid van stemmen, die het aantal zaakvoerders en de duur van hun mandaat bepaalt

De algemene vergadering kan ten allen tijde met gewone meerderheid een einde stellen aan hun mandaat.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders benoemd in de oprichtingsakte zonder beperking van de duur van hun mandaat, zijn van rechtswege benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING. De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

n,ad 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De gewone algemene vergadering gaat door op de eerste zaterdag van de maand december om 16 uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht. Bij gemeen akkoord van alle vennoten kan de algemene vergadering ook op een andere plaats bijeenkomen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstkomende werkdag verzet. De agenda van de statutaire algemene vergadering zal ondermeer de vaststelling behelzen van de prijs der aandelen overeenkomstig artikel acht van de statuten.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden bijeengeroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders of een commissaris en moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval dienen de vennoten de agenda van de vergadering mee te delen welke evenwel nog zal kunnen uitgebreid worden door de zaakvoerders. De bijeenroeping geschiedt binnen de maand na de aanvraag.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor aile rechten tegenover de vennootschap uitte oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. ln deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR. Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO. Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen. indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

BENOEMINGEN. De verschijners verklaren voorlopig het aantal zaakvoerders te bepalen op twee en zij benoemen tot dit ambt zonder beperking van duur en bijgevolg voor de ganse duur van de vennootschap behoudens herroeping wegens gewichtige redenen, met macht overeenkomstig artikel 17 der statuten ieder alleen en afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen:

De Heer Pascal Bekaert en Mevrouw Cindy Vroman, die aanvaarden.















Bijlagen b j Tiet Belgisch -Staatsblad - Ü7/1672O1f - Annexes du 1VTóniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

OVERGANGSBEPALINGEN.: Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT. De oprichters geven bij deze met mogelijkheid tot indeplaatsstelling bijzondere volmacht om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Himpe en co, met zetel te Deerlijk, Tulpenlaan, 167.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS. De vennoten verklaren en stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg besluiten zij geen commissarissen aan te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Voor-b$houden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 07.01.2017, NGL 31.01.2017 17033-0032-009
23/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BEKAERT VASTGOED

Adresse
VLASCHAARD 39 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande