BEL REAL ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEL REAL ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.914.664

Publication

21/01/2014
ÿþMW Wafd 11.1

A-v ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

L

Vi

behi

aai

Bel

Staa

ii 11



- 2014 NEERGELEGD

TAATS3LAr

-7, 01, 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

afifticRIJK



MONITEU

14 -01 ELGISCH

na neerlegging ter griffie van de akte

OnderneMingsnr 0464.914.664

Benaming

(voluit) PATRIGRO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: 8500 Kortrijk, Groeningestraat lA

(volledig adres)

Onderwerp akte: Omzetting aandelen / statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 30 december 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- De vergadering beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De bestaande aandelen aan toonder dewelke hier thans allemaal worden voorgelegd, warden thans vernietigd door aanbrengen van de melding 'vernietigd' en worden onmiddellijk vervangen door inschrijving op naam in het aandelenregister.

- De vergadering beslist om het huidig kapitaal om te zetten in eu ra.

- De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen van "PATRIGRO" naar "BEL REAL ESTATE",

- Pe vergadering beslist om de statuten aan te passen aan het huidige Wetboek van vennootschappen door aanneming van een nieuwe tekst, rekening houdende met de genomen besluiten, en zonder verdere wijzigingen aan de wezenlijke bestanddelen:

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "BEL REAL ESTATE",

Artikel 2 Zetel

De zetel mag warden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van, bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doet:

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van eigen onroerende goederen, vooral door verhuring, en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op beheer en opbrengt; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare gelden beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen daar middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of waarvan de bedrijvigheid haar nuttig kan zijn.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waar ze belangen bezit als aandeelhouder, schuldeiser of op andere wijze.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile roerende, onroerende, bank-, handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die nuttig zijn tot de uitbreiding van haar bedrijvigheden.

Haar activiteit is niet door de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen die eenzelfde of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (61.973,38 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendvijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 14 Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste 3 leden, natuurlijke of rechts-ipersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een alge-imene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan 2 aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts 2 leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan 2 aan-'deelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts 2 leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 16  Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar acti-iviteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, direc-teurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

Dit artikel doet geen afbreuk aan de mogelijkheid om afwijkende afspraken te voorzien in het kader van extra-statutaire overeenkomsten of aandeelhoudersovereenkomsten,

Artikel 17 Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optre-idend, onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan gedelegeerde bestuurders of directeurs voor daden van dagelijks bestuur, aangewezen door de raad van bestuur, voor de daden van dag elijk bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de venncotschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon oitdrukke-ilijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Dit artikel doet gaan afbreuk aan de mogelijkheid om afwijkende afspraken te voorzien in het kader van extra-statutaire overeenkomsten of aandeelhoudersovereenkomsten,

Artikel 20 Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur,

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 23 Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn

voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitge-igeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toe-ilatingsvoorwaarclen voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen warden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Artikel 24 Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeethoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, zelf aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 BW.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 25  Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aan-wezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voarna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te andertekenen.

Artikel 30 Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen warden de melding «ja», «neen» of «onthouding». De aandeelhouder die per brief stemt, is verplicht am desgevallend de formaliteiten cm te worden toegelaten toi ,de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Artikel 35 Boekjaar jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 36  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 41  Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennoot-'schappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij dcar bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

- De vergadering beslist te benoemen als bestuurders: de heer Frédéric Crochez en mevrouw Virginie Guillaume, beide wonende te Frankrijk, 80100 Abbeville, 2 Grande Rue Saint Jacques.

Hun mandaat gaat in op heden en word toegekend voor een periode van zes jaar en zal dus behoudens herverkiezing eindigen op 30 december 2019.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zij zijn alhier aanwezig en verklaren dit mandaat te aanvaarden en niet gebonden te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande.

- De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap ap te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de bestuurders voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan Groupe Lifap te 7700 Moeskroen, Keizer Karelstraat 25, evenels aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen aile nog nood-'zake-'lijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale admi-inis-dra-itie, de Belasting over de Toege-'voegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondememingsloketten en aanverwante instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get, Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:.

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

- b hoorden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 19.07.2013 13332-0222-012
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.07.2012 12282-0126-012
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 25.08.2011 11443-0147-012
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.06.2010 10241-0412-012
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 20.08.2009 09603-0016-012
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 01.07.2008 08336-0314-012
02/07/2007 : KO145075
29/06/2006 : KO145075
07/07/2015
ÿþ"

Ondernemingsnr : 0464.914.664

Benaming

(voluit) : BEL REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, Groeningestraat 1 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 16 juni 2015

dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

Wijziging naam

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen van "BEL REAL ESTATE" naar

"PATRIGRO".

De vergadering beslist dienvolgens om de tweede zin van artikel 1 van de statuten te vervangen door

volgende zin:

"Zij draagt de benaming "PATRIGRO".

Ontslag en benoeming bestuurders

De vergadering beslist om de huidige bestuurders, te weten de heer Frederic Crochez en mevrouw Virginie

Guillaume, beide wonende te Frankrijk, 80100 Abbeville, 2 Grande Rue Saint Jacques, te ontslaan met ingang

vanaf 30 december 2013, zonder kwijting.

De vergadering beslist om als nieuwe bestuurders te benoemen:

-de heer Vuijlsteke Jacques voornoemd

- de heer Vuijlsteke Albert, wonende te Blankenberge, Vramboutstraat 16.

Hun mandaat gaat in vanaf 30 december 2013 en wordt toegekend voor een periode van zes jaar, en zal

dus behoudens herverkiezing, eindigen op 30 december 2019,

Het mandait van de zopas benoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering.

Zij zijn alhier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet gebonden te zijn door enige

verbodsbepalingen dienaangaande.

Volmachten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de bestuurders voor de uitvoering van voormelde

beslissingen,

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan Dedhac te Heule evenals aan zijn aangestelden of

lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mcgelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde

aangaande voormelde beslissingen alle nog nood-'zake-'lijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en

sociale admi-'nis-ltra-'tie, de Belasting over de Toege-'voegde Waarde, KBO, verzekeringskas,

ondernemingsloketten en aanverwante instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

~4 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

DNITEUR B

3 0 -06- 201i3 GISCH STA .-TSB

2 2 1IU 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

I I

I I

MI LI ll

I Il

M

ELLE

BEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2005 : KO145075
12/11/2004 : KO145075
28/07/2003 : KO145075
04/12/2002 : KO145075
24/07/2001 : KO145075

Coordonnées
BEL REAL ESTATE

Adresse
GROENINGESTRAAT 1A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande