BELARCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELARCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.652.424

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 30.07.2013 13387-0049-010
06/07/2012
ÿþ~

a º% '

Mod Word Iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

"12119239'

Ondernerningsnr : 0458.652.424 Benaming

(voluit) : BELARCO (verkort)

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

BRUGGE (Afdeling Brugge,

op:

2 7 JUNI ZO1

Griffie

Rechtsvorm . BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel DUMORTIERLAAN 70 - 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d 05/04/2012, blijkt dat werd beslist om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden te verplaatsen naar Zoutelaan 135, 8300 Knokke-Heist,

Mevrouw Dhondt Mieke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 25.06.2012 12200-0447-009
02/01/2012
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~~==RGEL~G0'.3

N~-- ~ ~~ ~

,?E.C1~TB~NK VAN :~ti+aF~~ «;9+.üi=l. TE

~~- (Afdeling ArL,3ga)

BRUGGE t ~~

op:

2 p 06ereggier-

II1 liii 1111 II I11 I I1

.~z000da,"

ui

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0458.652.424

Benaming

(voluit) : BELARCO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Dumortierlaan 70

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 15 december 2011, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie,

dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belarco" waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Dumortierlaan 70, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: Omzetten aandelen met nominale waarde naar aandelen met fractiewaarde.

De algemene vergadering heeft beslist de aandelen met nominale waarde om te zetten naar aandelen. zonder nominale waarde met vermelding van de fractiewaarde per aandeel.

De algemene vergadering heeft besloten vervolgens artikel 5 van de statuten aan te passen aan het hiervoor genomen besluit door de vervanging van de tekst van dit artikel door navolgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierentwintigduizend (24.000) euro, hetzij negenhonderd, achtenzestig duizend honderd zevenenvijftig komma zes (968.157,6) Belgische frank vertegenwoordigd door: zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, die elk één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

TWEEDE BESLUIT  Inbreng in natura

De inbrenger, de commanditaire vennootschap "REESINGHE INVEST", met zetel te 9990 Maldegem, Brugsesteenweg 183, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met als ondernemingsnummer 0473.461.552, vertegenwoordigd ingevolge haar statuten door haar zaakvoerder Mevrouw Mieke Dhondt, wonende te 8300 Knokke-Heist, Dumortierlaan 70, in die hoedanigheid benoemd bij de bijzondere algemene vergadering van 13 april 2006 bekendgemaakt als voor op 9 juni daarna, onder nummer 06094271, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap Belarco van vijftig (50) aandelen van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "Vanhoverco", met zetel te 8300 Knokke-Heist, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Koninginnenlaan 24A, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met als ondernemingsnummer', 0884.392.946, met een waarde van ¬ 2.331.431,00.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van bedrijfsrevisor Guy Parmentier zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid, met zetel te Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, de dato 13 december 2011.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap' met Beperkte Aansprakelijkheid BELARCO, door middel van inbreng van een geheel van aandelen van de vennootschap VANHOVERCO, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering' leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.115 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BELARCO, zonder vermelding van een nominale waarde en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 2.295.751,00 EUR.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 13 december 2011

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Overeenkomstig de wet heeft de zaakvoerder eveneens een bijzonder verslag de dato 2 december 2011 opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zal ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Wegens voorafgaande kennisname door alle aanwezige aandeelhouders van het verslag van de bedrijfsrevisor, Guy Parmentier, de dato 13 december 2011 en van het verslag van de zaakvoerder, de dato 2 december 2011, opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, naar aanleiding van de hierboven beschreven inbreng in natura en de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging, wordt de Voorzitter ervan ontslagen lezing te geven van beide voormelde verslagen.

De voormelde aandeelhouders verklaren volledige kennis te hebben van de inhoud en het besluit van het bedrijfsrevisoraal verslag en zich volledig akkoord te verklaren met de kapitaalsverhoging op de wijze zoals hierboven voorgesteld. Zij verklaart verder alle al dan niet eventuele nadelige vermogensrechtelijke gevolgen ten volle te kennen en te aanvaarden.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht en vrij en onbelast worden ingebracht. Bovendien verklaart zij dat de heer Vincent Van Honsebrouck, optredend als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vanhosta, met zetel te Knokke Helst, Lippenslaan 393, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met als ondernemingsnummer 0873.190.040, zich akkoord heeft verklaard met de voorbeschreven inbreng, onder voorbehoud dat de aandeelhouders van Belarco BVBA noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks zullen verschillen van de huidige aandeelhouders van de commanditaire vennootschap, Reesinghe Invest zodat ze vrij tot overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in haren hoofde geen andere belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap Vanhoverco enlof in aandeelhoudersovereenkomsten.

3. De commanditaire vennootschap "REESINGHE INVEST, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart, na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap Belarco en verklaart een inbreng te doen in onderhavige vennootschap van vijftig (50) aandelen van de van de vennootschap Vanhoverco, die zij in haar bezit heeft.

Vergoeding voor de inbreng

De algemene vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de voormelde inbreng in natura door de commanditaire vennootschap "REESINGHE INVEST", voomoemde inbrenger, die aanvaardt. Ze beslist voormelde inbreng in natura ten belope van ¬ 2.331.431,00 te vergoeden door toekenning van 1.115 nieuwe aandelen van de vennootschap Belarco zonder vermelding van nominale waarde, aan de commanditaire vennootschap "REESINGHE INVEST", die aanvaardt,. Deze nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen en zullen delen in de winsten van de vennootschap pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Voormelde inbreng in natura wordt uitgesplitst als volgt:

¬ 32,00 per aandeel als verhoging van het kapitaal, zijnde in totaal ¬ 35.680,00.

4 2.058,97 per aandeel als uitgiftepremie, zijnde in totaal ¬ 2.295.751,00

Ieder nieuw aandeel is volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%)

DERDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft daarna vastgesteld en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van ¬ 35.680,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 59.660,00 vertegenwoordigd door 1865 aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/1865e van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT  Plaatsing van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies"

De vergadering heeft beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde ¬ 2.295.751,00 te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen, strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT  Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met ¬ 2.295.751,00 zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ¬ 59.680,00 tot ¬ 2.355.431,00 door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft daarna vastgesteld en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging ten belope van ¬ 2.295.751,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 2.355.431,00 vertegenwoordigd door 1865 aandelen zonder nominale waarde, die ieder één11865ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT - Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft besloten vervolgens artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten door de vervanging van de tekst van dit artikel door navolgende tekst:

"Artikel 5 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen driehonderdvijfenvijftigduizend vierhonderdeenendertig euro (¬ 2.355.431,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdvijfenzestig (1.865) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ duizend achthonderdvijfenzestigste (1/1.865e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT - Aanpassing van de statuten aan de nieuwe artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering heeft beslist om de statuten aan te passen aan de artikelen van het nieuwe Wetboek van vennootschappen;

-In artikel 8 B wordt de verwijzing naar de artikel 127 en 128 van de Vennootschappenwet vervangen door de artikelen 251 en 252 van het Wetboek Vennootschappen.

-In artikel 13 wordt de verwijzing naar artikel 133 van de Vennootschappenwet vervangen door de artikelen 258 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

-In artikel 19 wordt de verwijzing naar artikel 137 van de Vennootschappenwet vervangen door de artikelen 283 van het Wetboek Vennootschappen.

-De artikelen 23 en 24 worden vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 23  ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 24  VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

NEGENDE BESLUIT: Machtiging

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De vergadering heeft beslist de zaakvoerder, met macht tot indeplaatsstelling, te machtigen om alle

voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen

en andere administraties.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Bofidi Gent, te Sint-Denijs-Westrem, evenals aan

zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van

de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondememingen en de bijhorende ondernemingsloketten en

desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Notaris Philippe Strypsteen wordt gemachtigd om:

a)de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te

leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b)copie van deze akte en de coördinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder, accountant,

revisor en/of bank van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift proces verbaal van statutenwijziging, bijzonder verslag van de

zaakvoerder, verslag inzake beoordeling inbreng in natura en coordinatie der statuten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 23.07.2011, NGL 29.07.2011 11359-0032-010
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 16.06.2010 10177-0222-012
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 20.07.2009 09441-0065-015
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 05.07.2008, NGL 24.07.2008 08448-0118-012
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 03.08.2007, NGL 30.08.2007 07643-0283-012
31/05/2006 : BG093655
06/07/2005 : BG093655
20/12/2004 : BG093655
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.07.2015 15335-0259-009
09/09/2004 : BG093655
23/07/2003 : BG093655
27/12/2002 : BG093655
12/12/2002 : BG093655
03/09/2002 : BG093655
21/03/2002 : BG093655
08/09/2001 : BG093655
24/08/1999 : GE182161
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 30.12.2015, NGL 17.06.2016 16188-0192-012

Coordonnées
BELARCO

Adresse
ZOUTELAAN 135 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande