BELBUD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELBUD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.964.464

Publication

25/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



nvexáKe".11.Ét(re! ",q:~i+iáL .,nke;7:4» REQ-zum:12-E,' VAiv Zt,:ü'?'flli Z~~`.-1~

13 NOV. 2013

vEuennè

M 1.IE

Ondernemingsnr : 0538.964.464

Benaming

(voluit) : BELBUD

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VEURNESTRAAT 26, 8600 DIKSMUIDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd, 05/11/2013 blijkt de benoeming van de heer Chris BELPAEME, wonende te 8600 DIKSMUIDE, Veurnestraat 26 tot (niet-statutair) zaakvoerder voor een termijn ingaand op 05/11/2013 en dit voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen.

Chris BELPAEME

Zaakvoerder

V

beh

aa

Be

Staz

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13305534*

Neergelegd

26-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538964464

Benaming (voluit): BELBUD

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8600 Diksmuide, Veurnestraat(P) 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Wim MAES met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 25

september 2013, ter registratie te Nieuwpoort, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid `BELBUD met zetel te 8600 Diksmuide, Veurnestraat 26, opgericht

I.-OPRICHTERS: Mevr. BUDDAERT Mieke Lisette Roland, wonende te 8470 Gistel, Koolaerdstraat 33

II.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam `BELBUD

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Veurnestraat 26

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 25 september 2013 voor onbepaalde duur

VI. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A/ het uitbaten van superettes;

B/ de aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export van, tussenpersoon in de handel, vertegenwoordiging en de kleinhandel in algemene voedingswaren, bakkerijwaren, patisserie, verse vleeswaren, alcoholische- en niet-alcoholische dranken, tabakswaren, schrijfartikelen, verven, onderhoudsproducten, schoonheidsproducten, horecaproducten, welnessproducten, toiletartikelen, ijzerwaren, huishoudelijke artikelen, textielwaren, kleding, schoeisel, meubileringartikelen, regenschermen, bloemen, sierplanten, fantasiejuwelen, papierwaren, kantoorbehoeften, boeken, telefoonkaarten, sportartikelen, onderdelen voor visvangst, speelgoed, elektriciteitsartikelen en allerhande bazaarartikelen ;

C/ de uitbating van één of meer traiteurdiensten en de aan- en verkoop van warme en koude al dan niet zelf bereide maaltijden;

D/ distribueren, onderhouden en herstellen van alle materiaal, toestellen en benodigdheden in verband met de sector van de horeca en de welness.

E/ het plaatsen, onderhouden en herstellen van elektrotechnische installaties, elektrische verlichtingen, elektrische verwarmingen, domotica installaties, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontroles;

F/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

G/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen; H/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

I/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

J/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

K/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Voor eigen rekening:

A/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is verte¬genwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen, volstort door storting op een bijzondere rekening bij ING BELGIE.

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd, komt de benoeming van de vaste vertegenwoordiger toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging : Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen, met uitzondering van een eventuele bevoegdheidsdelegatie.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Tot niet-statutaire zaakvoerders wordt benoemd mevrouw Mieke Buddaert voornoemd

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting om te eindigen op 30 september 2014. X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de eerste zaterdag van maart om 20u.. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2015.

Overname verbintenissen : De oprichter verklaart dat huidige vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbintenissen, handelingen, prestaties en transacties overneemt die voor rekening, en ter name van de vennootschap in oprichting werden aangegaan door de voornoemde oprichters, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De door de vennootschap overgenomen verbintenissen, handelingen, prestaties en overeenkomsten zullen blijken uit de boeken van de vennootschap, en ingevolge de overname zullen ze geacht worden van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

VOLMACHT : De oprichter en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de

Luik B - Vervolg

bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Fiduciaire Vander Paelt te Tielt,

vertegenwoordigd door al zijn zaakvoerders, aangestelden en werknemers.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 25.09.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELBUD

Adresse
VEURNESTRAAT 26 8600 PERVIJZE

Code postal : 8600
Localité : Pervijze
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande