BELCONA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELCONA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.244.007

Publication

22/07/2014
ÿþ < "br. Mod word 11.1

'~. -, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0461244007

Benaming

(voluit) : Belcona

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Deerlijksesteenweg 12 - 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoemingen bestuurders - commissaris

Besluiten Algemene Vergadering dd 15!11!2013:

De heer Stefaan Callewier deelt aan de vergadering zijn ontslag mede als bestuurder van de vennootschap. De vergadering neemt kennis van dit ontslag en aanvaardt dit ontslag, ingaand op heden. Zij dankt de heer Stefaan Callewier voor de uitoefening van zijn bestuurdersmandaat.

De vergadering beslist met unanimiteit der stemmen de heer Jaak Vantomme niet meer te benoemen als bestuurder en bedankt hem voor bewezen diensten.

De vergadering beslist met unanimiteit der stemmen de bvba Frank Vandelanotte, met zetel te Kuurne, Bloemenhof 24 te benoemen tot commissaris-revisor voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar. Het mandaat zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2016,

De vergadering beslist met unanimiteit der stemmen de heer Bram Callewier, Burg, Stanislas de Rijcklaan lA bus 201, 3001 Heverlee te benoemen tot bestuurder voor een hemieuwbare termijn van 6 jaar. Het mandaat van de heer Bram Callewier zal bijgevolg een einde nemen na de jaarvergadering te houden in november 2019.

De vergadering beslist met unanimiteit der stemmen de heer Rutger Callewier, Spastraat 52, 1000 Brussel te benoemen tot bestuurder voor een hernieuwbare termijn van 6 jaar. Het mandaat van de heer Rutger Callewier zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in november 2019.

(get.) Callewier Bram

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsb

91913 5

M4NITE i 4 -0 ELGISCH 5

UR BELGE

'- 2014 TAATSBLAD

NEERGELEGD

2 LI

~$era~alc van KOOPHANDELrt ent, afd. KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.11.2013, NGL 23.12.2013 13699-0151-035
13/09/2013
ÿþMod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(1l~*IV1319~WIMVII031111.1.111,11,11,116111 im

NEERGELEGD

 4. 09. 2013

RECNrB4OritkeT(;~7_.

KOPT,

Onrlernemingsnr : 0461244007

Benamhig

(voluiti . Belcona

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Kortrijksesteenweg 14 - 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp at,te : zetelwijziging

De Raad van Bestuur dd 31/08/2013 beslist, ingaand op heden, de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar : Deerlijksesteenweg 12 - 8530 Harelbeke.

(get.) Callewier Herwig

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bi_ van Uni( B vernieiden - Recto : Naam en heedanigheid vei de msjrumenterende notes hetze; v,an de persoid)r(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vcrap Naam en handtekening,

21/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 16.11.2012, NGL 18.12.2012 12668-0427-033
10/10/2012
ÿþ Woa 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B.r:!_ n-:

NEERGELEGD

2012 11=, 09. 2012

IATSBLADi7E

~ ~vK KOOF'~i,G," JF]EL

1rn," rr-.1 ,a

be VIONITfiUR 03 -hi_ LGISCH ST~

a

5t<



*12167587* E

Ondernemingsnr : 0461.244.007

Benaming

(voluit) : BELCONA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 14-8530 Harelbeke

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SASCHA DE SMET" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP `BELCONA".

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 10 september

2012, Inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden:

1. Kennisname van de balans en goedkeuring van het resultaat

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" op datum van eenendertig december tweeduizend en elf en besluit het resultaat goed te keuren.

2. Principieel besluit tot fusie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET' door fusie wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "BELCONA".

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BELCONA" hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige algemene vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BELCONA" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET' over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "BELCONA" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per eenendertig december tweeduizend en elf. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET", vierhonderdtweeënzestigduizend vierhonderdvijfenveertig euro achtenzeventig cent (462 445,78 EUR) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET', sedert één januari tweeduizend en twaalf tot op vandaag voor rekening zijn van de naamloze vennootschap "BELCONA".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

3. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET", met aile rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "BELCONA". De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" in het bezit van de naamloze vennootschap "BELCONA" zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BELCONA" worden vernietigd,

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET' vierhonderdtweeënzestigduizend vierhonderdvijfenveertig euro achtenzeventig cent (462 445,78 EUR) bedraagt.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf de datum van één januari tweeduizend en twaalf, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de ovememende naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

"BELCONA". De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET"

gaan over op de overnemende naamloze vennootschap "BELCONA".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende naamloze vennootschap "BELCONA".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

-enerzijds de fusie door overneming van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA

DE SMET', met zetel te 8000 Brugge, Gotevlietstraat 62, door de naamloze vennootschap "BELCONA", met

zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 14, werd verwezenlijkt.

-anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET', definitief

opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT

1. De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" door de naamloze vennootschap "BELCONA" verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET' definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte dd. 10 september 2012 met aangehechte volmacht;

Voor- behouden

~ary

het

Beigisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illitg1111)11111111511111

NEERGELEGD

~ 9. 07. 2012

RECh{7BA1~,. gHANDI=L

K



C?ndet'nermngsnr : 0461.244.007

Benaming

(voluit) , Belcona

(ver.kortl .

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel Kortrijksesteenweg 14 - 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming opgesteld door de bestuursorganen van de NV "Belcona', met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 14 (overnemende vennootschap) en de BVBA 'Sascha De Smet', met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Gotevlietstraat 62 (overgenomen vennootschap) - zie ook http://www.beltrami.be/fusievoorstel_Beicona Sascha De_Smet.pdf.

(get,) Callewier Herwig

bestuurder

gelijktijdig neergelegd : fusievoorstel

$'rjlagenbij-liet Belgisch-Staatsblad - 1-4/08/2012 _ -Annexes-dit Moniteurü-elgë

"

Op de laatste blz span Lurk B vermeiden Recto ° Neam en hoeaanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

n

Verso " Naam en handtekening.

16/02/2012
ÿþA

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mo(' Wonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1



" iao3e~oe*

Ondernemingsnr : 0461.244.007

Benaming

(voluit) : BELCONA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 14 - 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER NAAR AANDELEN OP NAAM - VASTSTELL1NG VAN NIEUWE STATUTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 28 december

2011, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vernielde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden ;

EERSTE BESLUIT : omzetting

a) De vergadering besluit om de aandelen die aan toonder zijn om te zetten naar aandelen op naam en om deze in te schrijven in een register van aandelen op naam overeenkomstig artikel 463 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Teneinde de statuten aan te passen aan voormeld besluit, besluit de vergadering de artikelen 5 en 10 van de statuten te vervangen ais volgt:

Artikel 5

"Het kapitaal is vastgesteld op ACHTHONDERD ZEVENENZESTIG DUIZEND ZESHONDERD ZEVENENTWINTIG EIPRO VIERENDERTIG CENT (867.627,34 EUR), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijftig (1.750,00) aandelen, zonder aandui-ding van nominale waarde, genummerd van één (1) tot duizend zevenhonderd vijftig (1.750), die elk één/duizend zevenhonderd vijftigste (111.750ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen,"

Artikel 10

"De aandelen zijn op naam.

Er wordt in de zetel van de vennootschap een register gehouden van de aandelen op naam waarvan de eigendom vastgesteld wordt door een inschrijving in dit register. Certificaten van inschrijving worden op hun aanvraag afgeleverd aan de aandeelhouders,

De vennootschap kan aandelen zonder stemrecht uitgeven overeenkomstig artikel 476, 480 tot 482 van

het Wetboek van Vennootschappen."

TWEEDE BESLUIT : zetel

De vergadering besluit artikel 2 van de statuten aan te passen aan de verplaatsing van de zetel naar

huidig adres ingevolge besluit van de raad van bestuur van één september tweeduizend en zes, gepubliceerd in

de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien september tweeduizend en zes onder nummer 06142614.

De vergadering besluit de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen als volgt :

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 14".

DERDE BESLUIT : aanpassing en vervanging van de statuten

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de huidige vennootschapswetgeving en integraal te

vervangen zonder wezenlijk de inhoud van deze statuten te wijzigen. Zij besluit de nieuwe statuten vast te

stellen onder meer ais volgt :

- De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap. De maatschappelijke benaming

luidt : "BELCONA

- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 14.

- De vennootschap heeft tot doel

l.Voor eigen rekening :

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere

roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

NEERGELEGD

0 3. 02. 2012

REOHISANl( rtOOPnANDEL

tee-fiel l4

r ~ II.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge a.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b.De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel ln verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerend goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; c.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d.Het verlenen van adviezen en financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur ; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatie-studies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

e.Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

f,Het uitvoeren van studies, het programmeren en het opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking, en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

g.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

h.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

¢'.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

j.De aan- en verkoop, in- en uitvoer-, commissie-handel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

k.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook- kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de wet van vier december negentienhonderd negentig of de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénen negentig.

- IDe vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf haar oprichting.

- Het kapitaal is vastgesteld op ACHTHONDERD ZEVENENZESTIG DUIZEND ZESHONDERD ZEVENENTWINTIG EURO VIERENDERTIG CENT (867.627,34 EUR), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijftig (1.750,00) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van één (1) tot duizend zevenhonderd vijftig (1.750), die elk één/duizend zevenhonderd vijftigste (1/1.750ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

- De vennootschap wordt bestuurd door een raad, en minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel 20 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs voor daden van dagelijks

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



bestuur krachtens artikel 22 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door twee bestuurders die gezamenlijk handelen of door een gedelegeerd bestuurder alleen.

- De jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand november om veertien uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De bijeenroepingen voor een algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen, door de zorgen van de raad van bestuur.

Om tot de jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd. De houders van aandelen op naam minstens zeven dagen véôr de datum van de algemene vergadering in het aandelenregister ingeschreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede, ondertekend.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders en naar de eventuele commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die slechts één aandeelhouder mag vertegenwoordigen.

Onverminderd artikel 10, laatste lid van de statuten, en eventuele wettelijke beperkingen, beschikt elk aandeel over één stem.

-Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van het volgend jaar.

- Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal vaarafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst zal aangewend warden overeenkomstig het besluit van de algemene vergadering, genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Deze kan ondermeer het uitloten van aandelen bevatten overeenkomstig artikel 9 van de statuten.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

VIERDE BESLUIT: machtiging

De vergadering verleent aan de raad van bestuur machtiging tot het uitvoeren van de besluiten die aangaande bovenvermelde punten genomen worden en tot coördinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke













Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd, 2811212011;

-

Gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 18.11.2011, NGL 22.12.2011 11649-0501-033
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 19.11.2010, NGL 16.12.2010 10634-0381-033
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.11.2009, NGL 22.12.2009 09901-0182-032
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 21.11.2008, NGL 20.12.2008 08866-0123-032
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 16.11.2007, NGL 07.12.2007 07824-0272-018
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 17.11.2006, NGL 28.11.2006 06886-3541-017
14/09/2006 : KO141417
28/11/2005 : KO141417
14/12/2004 : KO141417
02/01/2004 : KO141417
24/10/2003 : KO141417
27/11/2002 : KO141417
24/12/1999 : KO141417
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 10.12.2015 15687-0175-035
14/10/1997 : KO141417
13/08/1997 : KO141417
27/06/2016 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 21.06.2016 16207-0161-029

Coordonnées
BELCONA

Adresse
DEERLIJKSESTEENWEG 12 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande