BELFARM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELFARM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.275.929

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.02.2014, NGL 13.03.2014 14065-0362-011
02/01/2014
ÿþ Mal WOId 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 1 11111111 11 11 1 1111

*14002017*

Ondernemingsnr : 0477.275.929 Benaming

(voluit) : BELFARM

(verkort) ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leenstraat 9, 8840 Oostnieuwkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag bestuurder (rectificatie)

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 28 februari 2004

De vergadering aanvaardt het ontslag van Dhr. Pype Andre als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder; van de vennootschap en dit vanaf 28/02/2004.,

Lesage Ann

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i IV

i





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr r 0477.275.929

Benaming (voluit) : Belfarm

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Leenstraat 9 - 8840 Westrozebeke (Staden)

onderwerpen) akte : Omvorming naar BVBA

Er blijkt uit de akte verleden voor mij LUDO DEBUCQUOY, notaris met standplaats PASSENDALE gemeente Zonnebeke, op 3 december 2013, "geboekt zes bladen geen verzending te leper de 5 DEC 2013 boek 182 blad 9 vak 5. Ontvangen: vijftig euro. De E.A. Inspecteur A.I., (getekend) Jean-Pierre Lemaire", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "BELFARM", voornoemd, dat:

1/De vergadering neemt kennis van het verslag der besturders de dato 15 november 2013, met het oog op de omvorming van de vennootschap, met voorlegging van een staat van actief en passief opgesteld op 30 september 2013.

2l De vergadering neemt kennis van het verslag der bedrijfsrevisor Jan Degryse uit Oostnieuwkerke de dato 29 november 2013. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"CONCLUSIES:

ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 september 2013 van de Naamloze Vennootschap BELFARM aan een controle onderworpen overeenkomstig de nonnen van het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren, dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

1/01 hebben kennis genomen van het verslag van de bestuurders zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van EUR 49.174, 08 is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 62.000,00.

Het netto-actief is hoger dan het minimum maatschappelijk kapitaal vereist voor een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 29 november 2013

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & CO, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg, BVBA Jan Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordig door de heer Jan Degryse  zaakvoerder "

3/ De vergadering beslist eenparig tot omvorming van de naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4/ De vergadering beslist eenparig de statuten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen (uittreksel):

"AARD EN BENAMING DER VENNOOTSCHAP

ARTIKEL EEN : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de maatschappelijke benaming luidt : 'BELFARM"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

ARTIKEL TWEE: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8840 STADEN (Westrozebeke), Leenstraat 9.

Hij mag in elk ander gedeelte van het nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s). De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De zaakvoerder(s) hebben het recht overal waar zij dit zullen nodig achten bestuurlijke zetels, agentschappen, bijhuizen en bewaarplaatsen op te richten, zo in België, ais in de vreemde. De bestuurders zorgen voor de nodige publiciteit in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

ARTIKEL DRIE : De maatschappij heeft voor doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

het houden van zeugen en de opfok van biggen, het afmesten van mestvarkens, de aan- en verkoop van mestvarkens, biggen en zeugen;

- de vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in Belgie als in het buitenland

- zij mag alle handelingen stellen van commerciële en industriële, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar voorwerp.

DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL VIER : De maatschappij werd opgericht voor onbepaalde duur als naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Ludo Debucquoy te Passendale op 28 maart 2002. Bij buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Ludo Debucquoy te Passendale op 3 december 2013 werd de naamloze vennootschap omgevormd naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL VIJF : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro vertegenwoordigd door honderd vierentwintig (124) maatschappelijke aandelen met een fractiewaarde van elk een/honderdvierentwintigste van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL ZES : De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar.

Mede-eigenaars van eenzelfde maatschappelijk aandeel zijn verplicht dit door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zo niet blijft de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld.

Is het eigendomsrecht op een maatschappelijk aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan zullen behoudens afwijkende overeenkomst, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen,

Intern bestuur

ARTIKEL TWAALF ; Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Zodra er minstens drie zaakvoerders zijn, vormen zij een bestuursraad, die een voorzitter kiest, en verder vergadert en beraadslaagt, zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen. Hij kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn<

ARTIKEL DERTIEN: De zaakvoerders moeten al hun zorgen besteden aan de belangen van de vennootschap; het is hun uitdrukkelijk verboden en dit tot vijf jaar nadat ze om welke reden ook hebben opgehouden zaakvoerder te zijn, rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen aan of belangen te hebben in ondernemingen, die met de vennootschap zouden kunnen concurreren, of het verwezenlijken van haar doel kunnen bemoeilijken.

Ingeval een der zaakvoerders in een bepaalde verrichting belangen heeft van vermogensrechtelijke aard, dat strijdig Is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet hij de andere zaakvoerders daarvan verwittigen en zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang in de notulen doen opnemen.

Hij mag niet deelnemen aan de stemming. Heeft de enige zaakvoerder zulkdanig belang, dan geeft hij hiervan kennis aan de vennoten en mag de zaak alleen door een lasthebber ad hoc, door de algemene vergadering aangesteld voor rekening van de vennootschap worden behandeld.

VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL VEERTIEN z Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL VIJFTIEN: De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden,

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ) overschrijdt is de handtekening van twee zaakvoerders vereist zo er meer dan een zaakvoerder is. Dit is echter niet van toepassing op handelsgoederen. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet ingeroepen worden tegen derden, tenzij bewezen is dat deze daarvan kennis droegen of gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN; ieder jaar wordt de algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand februari om veertien uur in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats der gemeente of agglomeratie waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid worden in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde plaats en uur.

INVENTARIS-JAARREKENING

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG: Het boekjaar der vennootschap gaat in op een oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

Voorbehouden Luik B  Vwrvnlcy

aan het

Belgisch Staatsblad



RESERVE-WINSTDELING

ARTIKEL DRIEENTWINTIG : Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en

afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt

-1. tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt

heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.

-2. Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

5/ Het ontslag gegeven door de heer Wyseur Thomas, de heer Wyseur Alexander, mevrouw Wyseur

Charlotte en mevrouw Lesage Ann als bestuurders van de vennootschap werd aanvaard en decharge werd hen

gegeven voor hun beheer tot 3 december 2013;

6/ Als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 3 december 2013 en voor

onbeperkte duur, werd benoemd: mevrouw Lesage Ann, die aanvaardt.

7/ bijzondere volmacht werd verleend aan SBB Accountants Adviseurs te Roeselare, Diksmuidsesteenweg

406, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy





flijIagen bij flet Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : efechrift statutenwijziging + gecoördineerde statuten + verslag van de raad van bestuur + verslag der bedrijfsrevisor





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.02.2013, NGL 30.04.2013 13108-0495-013
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 25.02.2012, NGL 26.04.2012 12094-0196-012
26/09/2011 : IE040422
05/05/2011 : IE040422
28/04/2010 : IE040422
18/03/2009 : IE040422
18/11/2008 : IE040422
01/04/2008 : IE040422
15/05/2007 : IE040422
15/05/2007 : IE040422
03/04/2007 : IE040422
21/03/2006 : IE040422
07/03/2005 : IE040422
03/08/2004 : IE040422
29/03/2004 : IE040422
25/09/2002 : IEA005195
19/06/2002 : IEA005195

Coordonnées
BELFARM

Adresse
LEENSTRAAT 9 8840 WESTROZEBEKE

Code postal : 8840
Localité : Westrozebeke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande