BELFUTURE 2

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELFUTURE 2
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.185.651

Publication

23/10/2014
ÿþhua Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r 'W`e1OrAntrYbritV,OrIgGri 0

T. 2011i

ge van de Nederlandstalige rachtbenk van koogritfdel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Coiiperative Vennootschap met Beperkte Aansprakelijikheid

Zetel: Plutsingenstraat 1 te 1755 Gooik

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming en ontslag van de bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten, gehouden op de zetel van de vennootschap op 14/03/2014, blijkt dat het ontslag met Ingang van heden van de Heer Fabian Suarez Gonzalez als bestuurder, werd aanvaard, en de benoeming met ingang van heden van Mevrouw Fiona Groetaers als bestuurder, wonende te Elsene (1050 Brussel), Elsenesteenweg 353, werd goedgekeurd.

Christophe GILAIN,

Bestuurder

Op de laatete biz. van Luik S vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0812185651 Benaming

(voluit) : (verkort) :

BELFUTURE 2

25/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111111,1.11ï1.11.11115

Ondernemingsnr : 0812.185.651

Benaming

(voluit) : BELFUTURE 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperative Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Henri Lebbestraat nummer 188 te 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN VAN BESTUURDERS - BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BELFUTURE 2", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0812.185.651, opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op acht maart tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op tweeëntwintig maart nadien, boek 45 blad 49 vak 1, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

Eerste beslissing

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1755 Gooik, Plutsingenstraat 1,

Tweede beslissing

Wijziging van artikels 2, 9 en 19 van de statuten

De vergadering beslist de artikels 2, 9 en 19 van de statuten te wijzigen, om deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen, zoals volgt:

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel kan worden overgebracht naar overal elders in België bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, exploitatiezetels, bijkantoren, depots, vertegenwoordigingen of agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 9  OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

De overdracht van aandelen is vrij tussen vennoten of ten voordele van een met een

bestaande vennoot verbonden onderneming zoals omschreven in artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens is elke overdracht van aandelen in het kader van een uitwinning van een pand op de aandelen van de vennootschap, aan een vennoot of aan eender welke derde, niet aan enige beperking onderworpen.

Behalve in het geval van een overdracht zoals aangeduid in het tweede lid van artikel 9, zal de overdracht van aandelen aan derden aan het recht van toestemming van de raad van bestuur onderworpen worden. Deze beslissing van overdracht wordt goedgekeurd of niet door een unanieme beslissing van de raad van bestuur, in het belang van de vennootschap, binnen 2 weken tot een kennisgeving van overdracht overgemaakt aan de raad van bestuur. De raad van bestuur dient minstens van oordeel te zijn dat:

-de overdracht geen verlies veroorzaakt van subsidies of van alle andere voordelen voor de vennootschap;

en

-de nieuwe vennoot technische en financiële eigenschappen heeft ten minste equivalent aan deze van de overdragende vennoot.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

18 -04. 2013

NEERGELEGD

12. 04, 2013

RECHTBAffle.PHANDEL

EELGISGH STAATSR1 Afi Ko" 14-T-R4J1<

Matl Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

r Voor-be4oaden aan het Belgisch Staatsblad

4\7



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de voorwaarden van artikel 15 zijn vervuld.

ARTIKEL 19 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum drie (3) bestuurders, handelend als collegiaal orgaan.

De bestuurders worden aangeduid door een beslissing van de algemene vergadering, op voordracht van een of meerdere Vennoten.

Vennoten die uitgesloten zijn geworden op grond van artikel 18 van onderhavige statuten zijn uitgesloten van de uitoefening van een mandaat als bestuurder. Indien een zittend bestuurder zich bevindt in één van de gevallen, bedoeld in onderhavige paragraaf, neemt zijn bestuurdersmandaat van rechtswege een einde.

De bestuurders van de vennootschap kunnen te allen tijde worden ontslagen.

De duur van het mandaat van bestuurder is beperkt tot een periode van zes jaar,

Zolang de algemene vergadering evenwel om welke reden ook niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan de opdracht is verstreken in functie. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de raad van bestuur hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder neemt zijn mandaat als bestuurder op tot beëindiging van de opdracht van de bestuurder die hij vervangt,

Derde beslissing

Ontslagen en benoemingen van bestuurders

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van:

- MDM, naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8540 Deerlijk, Henri Lebbestraat 190, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0438.363.289, met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc Dewaele, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sparrendreef 68 ;

- ENFINDUS, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9860 Oosterzele, Issegem 8A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0883.071.964, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gino VAN NEER, wonende te 9860 Oosterzele, Issegem 8A ;

- RIK MISSAULT CONSULTING, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9940 Evergem, Weststraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0823.094.092, met als vaste vertegenwoordiger de heer Rik MISSAULT, wonende te 9940 Evergem, Weststraat 34.

De vergadering verleent de volledige kwijting aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van de voornoemde proces-verbaal.

De vergadering beslist als nieuwe bestuurders voor een duur van zes jaar te benoemen:

-Mevrouw Delphine HEENEN, wonende te Brussel (1000 Brussel), Aurorestraat 24;

-De heer Christophe GILAIN, wonende te 1755 Gooik, Plutsingenstraat 1;

-De heer Fabian SUAREZ GONZALEZ, wonende te Jette (1090 Brussel), Clos Tom en Jerry 5. Het mandaat van de bestuurders wordt ten kosteloze titel uitgeoefend.

Vierde beslissing

Benoeming van een commissaris

De comparanten beslissen een commissaris te benoemen, overeenkomstig artikel 142 van het Wetboek van Vennootschappen, voor een periode van drie jaar per de gewone algemene vergadering 2013, en wordt tot deze functie benoemd

Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Renaud de Borman, Reviseur d'entreprises-Bedrijfsrevisor, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1970 Wezembeek-Oppem, Lange Eikstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0891.185.124.

Het mandaat der hierboven benoemde commissaris zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van 2016.

Het mandaat der hierboven benoemde commissaris wordt bezoldigd uitgevoerd.

Vijfde beslissing

Bevoegdheidsdelegatie

De algemene vergadering verleent alle machten aan:

- de raad van bestuur voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen;

- de ondergetekende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten van de onderhavige

vennootschap teneinde deze in overeenstemming te brengen met de voormelde beslissingen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd ; gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.02.2013, NGL 12.03.2013 13060-0291-030
16/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0812.185.651

Benaming

(voluit) : BELFUTURE 2

(verkort)

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HENRI LEBBESTRAAT 188 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING _ ONTSLAG

Uittreksel uit de Algemene Vergadering van 24 oktober 2012.

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist om het ontslag van Steven De Tollenaere bvba, vast vertegenwoordigd door Steven De Tollenaere, als A-bestuurder, met ingang vanaf 15 oktober 2012 en de, benoeming van de bvba Rik Missault Consulting, vast vertegenwoordigd door Rik Missault, als A-bestuurder in de vennootschap, vanaf 15 oktober 2012, te aanvaarden en dit voor een periode van 6 jaar,

Rik Missault Consulting bvba

A-bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

DN1TEUR E

ItiJI'

fl V R ~~° r,

1SCH STA,`

911118 VIIIII~IIII

*izieeaio*

IR

u

bo

a

B Str

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

=L` NEERGELEGD

" 30. 10. 2012

nÉgHTOAi1K KCOPhIANaEt.

~~~ ~g~t~

~.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.03.2012, NGL 02.04.2012 12080-0452-032
27/09/2011
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mom

DI

CnTiÓnE+. LG E

NEERGELEGD

A

IAW MVflIVNVflIfl~IlWfllllfll 19

" 11145655"

09- 20í1 -5. 09, 2011

RE T,PF VK KOOPHANDEL

""."KORTRIJK

Bijlagen bij líèt bèlgè

Or.dar~arr:, gs,:r: 812.185.651

tvoi*:it) : BELFUTURE 2

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zate; : Henri Lebbestraat 188 - 8790 Waregem

: ontslag - benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 1 augustus 2011

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist om het ontslag van de bvba Pant, RPR 876.047.679, vertegenwoordigd door de heer Patrick Decuyper als A-bestuurder te aanvaarden vanaf 31/07/2011 en de benoeming van de bvba Steven De Tollenaere, vast vertegenwoordigd door de heer Steven De Tollenaere, als A-bestuurder in de vennootschap met ingang van 01/08/2011 en voor een termijn van zes jaar, te aanvaarden.

Steven De Tollenaer bvba, vast

vertegenwoordigd door Steven De Tollenaere

A-bestuurder

Op de laatste ble. van Luik B vermeldan " Ftecto : Naam en hesdanighe;d van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevond de 'echtspersoon ten aanz!an var dardar te verteçan4Jcordigen

Verso : Naam on handte!coning,

18/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.11.2010, NGL 10.11.2010 10605-0330-031

Coordonnées
BELFUTURE 2

Adresse
HENRI LEBBESTRAAT 188 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande