BELGISCHE NOODVERMOGENPOOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGISCHE NOODVERMOGENPOOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.159.571

Publication

16/10/2013
ÿþ~

~

Mod1Nard11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemincdsnr ; 0537.169.571

Benaming

(voluit) n BELGISCHE NOODVERMOGENPOOL

(ver(ort)

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 84 - 2600 Berchem-Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

De zaakvoerder beslist de zetel van de vennootschap niet ingang van 1 september 2013 te verplaatsen naar:

Kalkhoevestraat 4 kantoor 27

8790 Waregem

Volmacht

Speciale volmacht werd verleend aan Mevrouw Johanna lmbrechts, Rozenlaan 16, 2960 Brecht en/of Mevrouw Kristien Van Gulck, Gezondheidsiei 28, 2930 Brasschaat, om aile nodige formaliteiten te verrichten voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de BMV-administraties en de sociale administraties.

François Power Holding BVBA

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Peter François

Zaakvoerder

Op de laalste blz. van Luik 8 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voorbehouden aan hot Belgisch _ Staatsblad

. ff!! r ~, ~r

;f;f![trn~ van de r1~t,1fS~Grri1

~,,ri1{itX~~ iE i LtIIYg.pvep op

07 OKT 2013 ,

Griffie 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*131295 2*

Ondernemingsnr : 6-2 7 P-4

Benaming . J

(voluit) : BELGISCHE NOODVERMOGENPOOL

(verkort)

i



VIII



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 84 te 2600 Antwerpen-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op vijfentwintig juli tweeduizend dertien dat door :

1° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANÇOIS POWER HOLDING", gevestigd 2600 Antwerpen-Berchem Uitbreidingstraat 84, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0536.445.533, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende Notaris op vier juli tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien juli daarna onder nummer 13109916, waarvan de statuten niet gewijzigd werden.

2° De besloten vennootschap naar Nederlands recht "HELHOUT HOLDING B,V.", gevestigd te 3734 EE, Den Dolder (Nederland) Willem Arntszlaan 115 B, ingeschreven in de Kamer van Koophandel voor Midden Nederland onder nummer 31043539, opgericht op zeventien december negentienhonderd zevenennegentig, waarvan de eerste inschrijving in het Handelsregister plaatshad op drieëntwintig december daarna, RSIN 806187797, vestigingsnummer 000018299709.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BELGISCHE NOODVERMOGENPOOL", met zetel te Antwerpen met als eerste adres Uitbreidingstraat 84 te 2600 Antwerpen-Berchem.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

- het leveren van noodvermogen aan hoogspanningsnetwerken allerlei en aile activiteiten die hiermee samenhangen;

- het uitvoeren van of deelnemen aan het bestuur, de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven; van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake: bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles is de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat: het ontstaan, de uitbating de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en, betrokkenen ten goede kan komen;

- het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen;

- het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten financiers of andere in de breedste zin; hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie-, of lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt;

- het voeren van administraties van derden;

- het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor, schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het: vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor, eigen rekening hetzij voor rekening van derden,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen; handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

behotidérn aan het Belgisch De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Staatsblad Dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro of ten minste één derde van het in speciën af te betalen kapitaal. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 13E95 7380 3895 8858 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", agentschap Waregem, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Worden tot zaakvoerders benoemd :

- voornoemde vennootschap "FRANÇOIS POWER HOLDING" waarvoor deze als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld: de heer FRANÇOIS Peter Yves Joseph, geboren te Waregem op twintig november negentienhonderd zevenentachtig (rijksregister nummer 87.11.20-203.34), wonende te 1211 EM Hilversum (Nederland) Stationsstraat 8, die belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van de vennootschap;

- voornoemde vennootschap "HELHOUT HOLDING B,V." waarvoor deze als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld: de heer EIJKMAN Paulus Felix Willibrord, geboren te Nijmegen (Nederland) op veertien april negentienhonderd tweeënzestig (houder van een Nederlands paspoort met nummer NM37143L0, geldig tot twee mei tweeduizend zeventien), wonende te 6525 ZR Nijmegen (Nederland) Sint Annastraat 460, die belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze opdrachten gelden voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen aanvang op heden. De functies zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, Krachtens artikel negen der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om ieder afzonderlijk namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Worden als bijzondere lasthebbers aangesteld, mevrouw Imbrechts Johanna, wonende te 2960 Brecht  Sint-Job-in-`t-Goor Rozenlaan 16 en mevrouw Van Gulck Kristien, wonende te 2930 Brasschaat Gezondheidslei 28, aan wie de macht wordt verleend, ieder afzonderlijk, om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 20.08.2015 15441-0372-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 24.08.2016 16501-0442-011

Coordonnées
BELGISCHE NOODVERMOGENPOOL

Adresse
KALKHOEVESTRAAT 1 KANTOOR 27 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande