BELGOSAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGOSAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.832.459

Publication

04/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft ook tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

De onderneming kan ook instaan voor de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, exploitatie van oproepcentrales voor taxi's.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld:

1. De heer Mario Alen, voornoemd, verklaart inbreng te doen van NEGENDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (¬ 9.275,00), waarvoor hem VIJFTIG (50) aandelen zonder nominale waarde toegekend worden, wat door voornoemde inbrenger aanvaard wordt. Het werd gestort ten bedrage van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00).

2. Mevrouw Lore Dehouck, voornoemd, verklaart inbreng te doen van NEGENDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (¬ 9.275,00), waarvoor haar VIJFTIG (50) aandelen zonder nominale waarde toegekend werden, wat door voornoemde inbrenger aanvaard wordt.

Het werd gestort ten bedrage van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00).

Al de genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE28 7340 4094 4820 bij de KBC Bank te Ardooie geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op zevenentwintig februari tweeduizend vijftien, dat mij is overhandigd.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat ondergetekende notaris aan genoemde bankinstelling de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel, heeft gemeld.

Artikel 8: Zaakvoerders

a) Het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lasthebbers, al dan niet vennoten, benoemd

door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen

vast.

b) Benoemingen

Voor de eerste maal wordt het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap de heer ALEN Mario, wonende te 8870 Izegem, Baronstraat 61.

Het mandaat van de heer Alen is bezoldigd.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring en in elk geval dat de heer Mario Alen zijn mandaat niet zou kunnen uitoefenen wordt hij van rechtswege opgevolgd als statutair zaakvoerder door mevrouw DEHOUCK Lore Rachel Maria, wonende te 8870 Izegem, Baronstraat 61, die tussengekomen is in de oprichtingsakte en verklaard heeft haar eventueel toekomstig mandaat te aanvaarden.

c) Beëindiging van het mandaat.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

d) Bezoldiging- De zaakvoerder heeft recht op een bezoldiging ter vergoeding van zijn werk en ter

compensatie van de verantwoordelijkheid aan zijn bestuur verbonden.

Zijn reis- en verblijfkosten, alsook andere kosten in verband met het uitvoeren van zijn functie worden hem onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op het voorleggen van maandelijkse door hem voor echt verklaarde afrekeningstaten.

Deze wedden en kosten worden geboekt onder de algemene onkosten.

Artikel 9: Intern Bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermindert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte. Artikel 11: Bijzondere gevolmachtigden

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel 12:

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en stukken die volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren. Indien de vennootschap niet kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

Artikel 13: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand mei om vijftien uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 14: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement of in de studie van de instrumenterende notaris, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 18: Belet van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, en onder andere van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde voor zover deze zelf vennoot is en alle desgevallend vereiste formaliteiten om tot de vergadering toegelaten te worden, vervuld heeft. De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering kan aanwezig zijn, mag zijn stem eveneens schriftelijk uitbrengen.

Artikel 19: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de

vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst

zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 29: Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de

zaakvoerder overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande, de inventaris op alsmede de

jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening, en toelichting, en het jaarverslag.

De commissarissen maken in voorkomend geval het door de wet vereiste controleverslag op.

Artikel 30: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig

geachte afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a) vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tien­de van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

Artikel 35:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot terugbetaling aan de aandeelhouders van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in contanten in voordeel van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort. Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld, worden verdeeld.

Artikel 36:

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen

werden geconsigneerd;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies. De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

III. UITVOERINGS- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Bekrachtiging

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door het wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen drie november tweeduizend veertien en de voormelde openbaarmaking.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D HAEYERE ACCOUNTANCY, met zetel te 8870 Izegem, Prinsessestraat 105, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal de dato 02/03/2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 15.07.2016 16322-0592-011

Coordonnées
BELGOSAT

Adresse
BARONSTRAAT 61 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande