BELISOL PROFESSIONAL COAST, AFGEKORT: BEPROCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELISOL PROFESSIONAL COAST, AFGEKORT: BEPROCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.693.918

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14245-0345-012
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 29.06.2013 13260-0304-015
11/12/2012
ÿþ moa 11.1

i á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

m





Neaergeregct ter griffie van bie

rechtbank van koophandel Brugge - afd

op

r ' sape grrfner

30

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0876.693.918

Benaming (voluit) : Belgian Professional Coast

(verkort) : BeProCo

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugse Heirweg 127

9211 Aartrijke

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

,? Uittreksel vôôr registratie

Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Flies te Hamme op zestien november tweeduizend en twaalf blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belgian Professional Coast", afgekorte « BeProCo » met; maatschappelijke zetel te 9211 Aartrijke, Brugse Heirweg 127 met ondernemingsnummer 0876.693.918 de volgende besluiten heeft genomen :

;; 1. Na kennisname van:

- het verslag opgesteld op achtentwintig september tweeduizend en twaalf door de besloten vennootschap met: =i beperkte aansprakelijkheid Bruno VANDENBOSCH & C°, Bedrijfsrevisoren, Johannalaan 35 bus 13, 10001

Brussel, met als mandaatdrager Bruno Van Den Bosch, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het: ;1 Wetboek van Vennootschappen, waarvan de besluiten als volgt luiden

°Vt. BESLUIT

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut derf Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebracht bestanddelen en voor de bepaling van het; aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid; en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering;

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van; waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen; nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te;

geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. ;

De inbreng in natura ten bedrage van 72.000 euro geeft aanleiding tot de uitgifte van 720 nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende dej rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Brussel, op 28 september 2012.

BRUNO VANDENBOSCH & C° Bedrijfsrevisor BVBA

;i Vertegenwoordigd door

Bruno Van Den Bosch Bedrijfsrevisor"

-Het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennoot schappen, waarbij niet van de conclusies van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

2. Eerste kapitaalverhoging met een bedrag van zesendertigduizend (36.000,000) euro door inbreng in natura; door mevrouw Sofie Verheist, geboren te Oostende op zestien december negentienhonderd vijfenzeventig,: wonende te 8211 Aartrijke, Brugse Heirweg 127, van een deel van de vordering ten belope van; _; zesendertigduizend (36.000,00) euro op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belgian; Professional Coast, afgekort BeProCo. Voor deze kapitaalverhoging worden driehonderd zestig (360) aandelen; gecreëerd die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die volledig volstort worden.

Tweede kapitaalverhoging met zesendertigduizend (36.000,00) euro met creatie van driehonderd zestig (360); aandelen, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die volledig volstort aan de inbrenger worden; toegekend,

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à mod 11.1

Op deze aandelen wordt in natura ingeschreven, door inbreng van nagemelde onroerende goederen, heer DE COSTER Firmin François Marie, geboren te Lebbeke, op dertien december negentienhonderd tweeëndertig, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 133, welke totale inbrengwaarde volgens het verslag van de bedrijfsrevisor en volgens het verslag van de zaakvoerder, allen voornoemd, geschat wordt op zesendertigduizend euro (36.000,00 EUR).

Gemeente LEBBEKE  eerste afdeling

Drie percelen weiland gelegen ter plaatse genaamd "DE AUDE HAEGE", gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummers 814/216, 815/2 en 815/F, groot respectievelijk tweeduizend honderd vijftien vierkante meter (2115 m2), drieduizend tweehonderd tachtig vierkante meter (3280 m2) en duizend tweehonderd eenenveertig vierkante meter (1241 m2).

De vergadering heeft de verwezenlijking van de inbrengen vastgesteld.

De vergadering heeft de verwezenlijking van de kapitaalverhogingen vastgesteld waarbij het kapitaal daadwerkelijk van twintigduizend (20.000,00) euro naar tweeënnegentigduizend (92.000,00) euro wordt gebracht en vertegenwoordigd wordt door negenhonderd twintig (920) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk éénlnegenhonderdtwintigste van het kapitaal.

3. Wijziging van artikel 16.  Vergoeding van de zaakvoerder, door schrapping van de tekst van dit artikel en deze te vervangen door volgende tekst :"Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd."

4. Wijziging der statuten, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de besluiten die aangaande de hoger gemelde punten werden genomen evenals aanpassing aan de nieuwe wettelijke bepalingen nopens de ontbinding en vereffening van vennootschappen, als volgt:

- Wijziging van artikel 5.-Kapitaal door schrapping van de huidige tekst en vervanging door volgende tekst: "Artikel 5.  Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënnegentigduizend euro (92.000,00 EUR), vertegenwoordigd door negenhonderd twintig (920) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/negenhonderd twintigste van het kapitaal."

- Wijziging van artikel 16.  Vergoeding van de zaakvoerder, zoals voormeld onder punt 3 van de dagorde.

- wijziging van de artikelen 24 Ontbinding en 25.  Verdeling, door schrapping van deze artikelen en vervanging door één artikel 24.  Ontbinding en vereffening, waarvan de inhoud luidt ais volgt

"De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het overlijden van een vennoot.

-Ingeval van verlies van meer dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de zaakvoerder de vraag van vervroegde ontbinding van de vennootschap of zijn voorstellen tot sanering onderwerpen aan de algemene vergadering binnen de twee maanden na vaststelling van het verlies, die kan beslissen volgens de regels vereist voor een statutenwijziging.

-Indien echter het verlies meer dan drie vierden van het maatschappelijk kapitaal bereikt kan volgens dezelfde procedure de ontbinding uitgesproken worden door één vierde van de uitgebrachte stemmen.

-Indien het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Een akte houdende de benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in wettelijk omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak binnen vijf dagen, Zo de voorzitter van de rechtbank binnen deze termijn geen uitspraak wordt gedaan wordt de benoeming van de vereffenaar geacht te zijn bevestigd dan wel gehomologeerd.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

' mod 11.1



onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt In gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

4. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de besluiten aangaande hoger gemelde punten:

5. Machtiging aan geassocieerd notaris Ellen Flies te Hamme tot coördinatie van de statuten en neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. Volmacht aan bvba Fiduciaire du Coq, accountants en belastingsconsulenten in 8420 De Haan, Stationsstraat 24, evenais aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij het ondernemingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW en andere administratieve diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Flies

geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 16 november 2012; verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder nopens de inbreng in natura;

- de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 22.06.2012 12203-0386-016
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 23.08.2011 11430-0087-015
18/05/2011
ÿþmod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N

+11074939*

VeClergelEgd ter griffie van «et

rechtbank van koophandel Brugge -- afdeling te Oostende op

06M.EN-2

riffiee ar;

0876.693.918

Belisol Professional Coast

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Brugse Heirweg 127

8211 Aartrijke

Ondernemingsnr :

Benaming : (voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uittreksel vóór registratie

Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Paul Flies te Hamme op twee mei tweeduizend en; elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Belisol Professional Coast", met maatschappelijke zetel te 8211 Aartrijke,; :; Brugse Heirweg 127, met ondernemingsnummer 0876.693.918 de volgende besluiten heeft genomen : 1.Ontslag van mevrouw Verhelst Sofie uit haar functie van zaakvoerder met ingang op twee mei tweeduizend; en elf;

2. Wijziging van de naam van de vennootschap in "Belgian Professional Coast";

3. Wijziging der statuten als volgt:

Schrapping van de tekst van artikel 1.  Naam en vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als'

naam "Belgian Professional Coast", afgekort "BeProCo".

4. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de hierboven genomen beslissingen uit te voeren.

5. De vergadering machtigt de geassocieerde notarissen Paul Flies en Ellen Flies, afzonderlijk handelend, tot coördinatie van de statuten, tot ondertekening en neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van: Koophandel,

;i 6. De vergadering verleent volmacht aan de Centum, 8300 Knokke-Heist, Zeerobbenlaan 16, evenals aan haar; bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling van alle; administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij het ondememingsloket, de administratie van de< belastingen en de BTW en andere administratieve diensten.

;i RAAD VAN BESTUUR

;; Aansluitend heeft de raad van bestuur volgende beslissingen genomen:

Aanduiding van de heer DE COSTER Axel, wonende te 8211 Aartrijke, brugse Heirweg 127 als vaste; ;; vertegenwoordiger voor het geval de vennootschap een bestuurdersmandaat in een andere vennootschap zou: opnemen. De heer De Coster Axel verklaart dit mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Paul Flies

Geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 2 mei 2011;

- de gecoördineerde statuten.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 26.07.2010 10342-0365-012
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 13.08.2009 09574-0037-012
04/05/2015
ÿþt

i

HlII

IY UME

Mod Wprd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

21 APR 2015

Griffie

ent Afdeling Oosten " -

De griffier

Ondememingsnr : 0876 693 918

Benaming

(voluit) : BEPROCO

(verkort}

Rechtsvorm " BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Brugse Heirweg 127 te 8211 Aartrijke

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van maatschappelijke zetel

BESLUITEN

Heden 1 april 2015 op de maatschappelijke zetel wordt de Raad van Bestuur geopend om 18.00 u onder het voorzitterschap van de Heer Axel De Coster wonende te Ganzeveld 2 te 8490 Jabbeke

Overeenkomstig de statuten heeft het bestuursorgaan beslist om vanaf 01 april 2015 de maatschappelijke zetel over te brengen naar volgend adres:

Ganzeveld 2 te 8490 Jabbeke

Daar de dagorde afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om 18 u 30, na vcorlezing en goedkeuring van deze notulen.

Jabbeke, 1 april 2015

De zaakvoerder,

De Coster Axel

Up U~ laatste biz. van Link E vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa , naam en handtekening.

27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 24.06.2008 08278-0198-011

Coordonnées
BELISOL PROFESSIONAL COAST, AFGEKORT: BEPROCO

Adresse
BRUGSE HEIRWEG 127 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande