BELLE HISTOIRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLE HISTOIRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.067.193

Publication

03/01/2012
ÿþ Mod WOfd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IVI~~IN~I~IN~BIR~IIIHRgpnG

*12001797

Ondememingsnr : e a 069- 1,53

Benaming

(voluit) : Belle Histoire

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luit.-Gen. Gerardstraat 47, 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor notaris Katia Denoo te Oostkamp op 12 december 2014, BLIJKT dat door:

Mevrouw TIETE Isabel Julie, geboren te Aalst op achtien april negentienhonderd zesenzeventig, nationaal: nummer 76.04.18-154.57, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben: afgelegd, wonende te 8791 Waregem, Paardeput 2

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

NAAM: Belle Histoire

ZETEL: Luit.-Gen. Gerardstraat 47, 8520 Kuume

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro:

(¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van' waarde, die ieder één/honderd zesentach-tigste (11186e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle` onderschreven in geld door de oprichter en afbetaald ten belope van ten belope van twaalfduizend vierhonderd: euro (¬ 12.400,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij ING Bank overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichters : zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf: procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de: bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door; de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden,: door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer' vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorzieneE machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze: bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld; worden onder de vennoten in evenredigheid niet het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een; gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of! dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan Treft, hij _de .besluiten_naar.eigen_ inzicht._ Zijn_ er twee_ zaakvoerders,., dan zullen _zij gezamenlijk, het bestuur: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ " voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge VE RTE G E NW OORD I G I NGSBEVOEGDH El D.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder :

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van alle zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de verniel-ding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, als-mede door de vermelding « voor de BVBA "Belle Histoire"».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel , hetzij voor eigen rekening, hetzij voor re-kening van derden :

-De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, cafés, tavernes, verbruikssalons, clubs, bars, tearooms, restaurants, spijshuizen, snackbars, dancings en discotheken

-Het inrichten van feestelijkheden en verhuring van feestzalen, het organiseren van seminaries, vergaderingen, cursussen, opleidingen, demonstra-ties, tentoonstellingen, culturele en artistieke manifestaties.

-Het waarnemen in andere vennootschappen van bestuursopdrach-ten en opdrachten van vereffenaars, het uitvoeren en waarnemen van manage-ments-activiteiten in de ruimste zin van het woord.

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhou-ding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimo-nium. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op we-derbelegging en opbrengst, onder andere overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en/of ombouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, verhu-ren, onderverhuren, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten niet derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ; binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en on-dernemingen [, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies].

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen reke-ning en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamhe-den alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, bur-gerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals op-treden als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke ze-kerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste woensdag van de maand juni om 10u00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap :

- mevrouw Isabel Tiete voornoemd

Alhier aanwezig, en die verklaart de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôór registratie, enkel ter neerlegging op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

~' '.Voor-1behov,den

parp het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0413-013

Coordonnées
BELLE HISTOIRE

Adresse
LUIT.-GEN. GERARDSTRAAT 47 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande