BELLE'FINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLE'FINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.650.075

Publication

07/01/2015
ÿþMpd Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111112111

Griffie Rechtbank Koophandel

2 2 DEC 2014

Gent Aflê Brugge

De griffiop

n

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843.650.075

Benaming

(voluit) : Belle'Fine

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Van Bunnenlaan 8, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijzigen maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van Buitengewone Algemene Vergadering van 1 december 2014:

Met éénparigheid van stemmen wordt besloten om met ingang van 20 december 2014, de maatschappelijke zetel, Van Bunnenlaan 8 te 8300 Knokke-Heist te wijzigen in Dorpsstraat 130 te 8300 Knokke-Heist,

Delfine Vanhullebusch

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik ¬ 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.04.2013, NGL 02.07.2013 13257-0479-012
14/05/2012
ÿþM0d20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0843.650.075

Benaming

(voluit) : BELLE'FINE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Van Bunnenlaan 8 te 8300 Knokke - Helst

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 20 maart 2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten tot de benoeming als zaakvoerder mevrouw Monique Klincke, Van Bunnenlaan 8 te 8300 Knokke-Heist.

Haar mandaat, dat onbezoldigd is tenzij door de algemene vergadering anders bepaald, neemt een aanvang op heden en geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Delfine Vanhullebusch

Zaakvoerder

" iaoeesae*

1

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TI

BRUGGE (Afdeling Bruggel op:

0 2 mge,e,

YI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

BLAD

iTUR BE

11111111.931H1111

aosa3s1" s*

er - " P

RECHTBANKVAN KOOPHANDEI,

BRUGGE (Afdelin Brtag~6,

op: 0 2 ;q;. ~012

Oie cile,,e+'

Griffie

Ondememingsnr Benaming

(voluit) ; BELLE'FINE

(verkort) :

650 ü75

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vanbunnenlaan 8 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe te Oostende, op vierentwintig januari tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, blijkt dat

Mevrouw Vanhullebusch, Delfine Christelle Marc, geboren te Oostende op 15 september 1979, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke (Knokke-Heist), Van Bunnenlaan 8,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BELLE'FINE" heeft opgericht. De statuten bepalen ondermeer hetgeen volgt :

ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Vanbunnenlaan 8.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de gespecialiseerde kleinhandel in nieuwe artikelen in winkels;

- de detailhandel in kledingstoffen, breigaren, fournituren, huishoudtextiel en dergelijke meer;

- de detailhandel in kledingaccessoires;

- handel, agentuur en vertegenwoordiging inzake textielwaren, textielartikelen aan de meter of in confectie, kledingartikelen, mercerie-, bonneterie- en opsmukartikelen en voorwerpen, mode-nieuwigheden, fantasieartikelen, inbegrepen lederwaren en kunststoffen, en alle damesartikelen, in de breedste zin van het woord, in het groot of in het klein;

- het verlenen van service en het verstrekken van adviezen op de hierboven beschreven gebieden, en; voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of onrechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen of ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst, of om het even welke andere wijzen, in alle handelsvennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van de onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verlichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar doel staan.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soorgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend, Wat voorafgaat dient begrepen in de meest uitgebreide zin.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren,

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL.

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze honderdzesentachtig (186) aandelen werd door mevrouw Vanhullebusch, Delfine a pari in geld ingetekend.

De comparante verklaart en erkent dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, in geld volgestort werd ten belope van 124 euro, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro beschikt.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De eerste zaakvoerder(s) worden door de oprichter aangesteld. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Mevrouw Vanhullebusch, Delfine Christelle Marc, geboren te Oostende op 15 september 1979, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke (Knokke-Heist), Van Bunnenlaan 8, wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutaire zaakvoerder.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen,. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER(S).

De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De zaakvoerder(s) kunnen, voor een door hen bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten,

VERGOEDINGEN.

De jaarvergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het bedrag van de eventuele bezoldiging vast.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Alle akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsmede de volmachten met betrekking tot deze akten, worden geldig ondertekend door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit van de algemene vergadering.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

ALGEMENE VERGADERING - BIJEENKOMST.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tiende van de maand april, om 19 uur<

Indien deze dag een wettelijke feestdag of een rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

OPROEPING.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder(s) opgeroepen.

De oproepingen geschieden per aangetekend schrijven, gericht tenminste vijftien dagen voor de vergadering tot de vennoten en de zaakvoerder(s), alsook desgevallend tot de commissaris, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en de obligatiehouders.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet In artikel 23 van deze statuten, dan zullen de zaakvoerder(s), samen met het rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

V~RT~GENWÓORDIGING.

Iedere vennoot mag zich op een algemene vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor

zover deze laatste zelf vennoot is.

De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door

hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze laatste de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend, Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot, die

optreedt als algemene vergadering, worden overeenkomstig artikel 22 van onderhavige statuten in een register

vermeld.

BERAADSLAGING - STEMRECHT,

De vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde

deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of huidige statuten, een

aanwezigheldsquorum vereist is.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar, maken de zaakvoerder(s) een inventaris, alsook de jaarrekening op. De

jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerders) stellen bovendien, zo de wet dit vereist, een verslag op, "jaarverslag" genoemd, waarin

zij rekenschap geven van hun beleid.

Zo er een commissaris aangesteld werd binnen de vennootschap, stelt deze, met het oog op de

jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd.

BESTEMMING VAN DE WINST,

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve,

Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

ONTBINDING,

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de

vereffening door vereffenaars, daartoe aangesteld door de algemene vergadering en bevestigd door de

bevoegde rechtbank van koophandel,

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig de

bepalingen van de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

VERDELING.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur

aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te

stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort

werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Vervolgens werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in

2013 gehouden worden.

VOLMACHT.

De comparante verklaart tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan te stellen: Stephan Martens,

woonachtig te 8300 Knokke-Heist, Meerlaan 129.

Teneinde de vennootschap in te schrijven bij de kruispuntbank der ondernemingen via een

ondememingsioket naar keuze en desgevallend bij de B.T.W administratie.

En eveneens teneinde in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap alle wijzigingen en

schrappingen bij de kruispuntbank der ondernemingen en de B.T.W. te bewerkstelligen.

Te dien einde mag de lasthebber in naam van de vennootschap alle verklaringen afleggen, alle akten en

documenten ondertekenen, indeplaatssteflen en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Philippe De Jonghe

Gelijktijdige neerlegging : expeditie + bankattest

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

NTagen bij Eet-lia-esa Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

t ,c

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BELLE'FINE

Adresse
VANBUNNENLAAN 8 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande