BELLE'S POETSBUREAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLE'S POETSBUREAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.511.656

Publication

11/04/2013
ÿþ~.~

44.

Mod Word



J» i~ f

~. ~_, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111 oh11 11I I 11 11 II I 'Hh'

behouder *i3os~ooa*

aan het

Belgisch

5taatsbiat

Oudenaarde

02 APR, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0848.511.656

Benaming

(voluit) : Belle's Poetsbureau

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Schedestraat (Meil) 1, 9630 Zwalm

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 14 maart 2013 beslist, met algemeenheid van stemmen, de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 15 maart 2013 te verplaatsen naar 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 70 en de heer David Vlieghe tot zaakvoerder van de vennootschap te benoemen met ingang van 1 april 2013.

Isabelle Desmedt

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304616*

Neergelegd

06-09-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848511656

Benaming (voluit): Belle's Poetsbureau

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9630 Zwalm, Oude Scheldestraat(Meil) 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever te Gentbrugge op 5 september 2012, welke akte eerstdaags zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat:

1) Mevrouw DESMEDT Isabelle, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig juni duizend negenhonderdachtenzeventig, rijksregister nummer 780622-130-17, ongehuwd, wonende te 9630 Zwalm, Oude Scheldestraat(Meil) 1.

2) Mevrouw DESMEDT Joke, geboren te Kortrijk op drie februari duizend negenhonderdtweeëntachtig, rijksregister nummer 820203-264-24, ongehuwd, wonende te 8560 Wevelgem, Kijkuitstraat 17.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming Belle's Poetsbureau met zetel te 9630 Zwalm, Oude Scheldestraat 1.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: - activiteiten verricht ten huize van de gebruiker: schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden;

- de uitbating van een (zelf)wasserij, nieuwkuis, droogkuis en stomerij, strijkatelier en openbare wassalon; - de uitbating van een onderneming voor het onderhoud en het poetsen van roerende en onroerende goederen. Hierbij gaat het over onder andere kleding, tafellinnen, bont, leer, tapijten, gordijnen en dergelijke meer; - het schoonmaken van bedrijven en kantoren;

- het wassen, chemisch reinigen, persen, strijken, bleken, verven en dergelijke meer, van kleding, tafellinnen en andere textielartikelen ten behoeve van particulieren, bedrijven of andere grootgebruikers en dit volgens de meest diverse procedés;

- ophalen en bezorgen van de te reinigen en gereinigde textielartikelen en strijkgoed;

- reparatie en kleine veranderingen aan kleding en ander textiel, indien dit tegelijk met het reinigen gebeurt. Het onderhoud, de terbeschikkingstelling, de huur en verhuur en de herstelling van linnen voor restaurants, hotels en industriële toepassingen, rusthuizen en dergelijke, zonder dat deze opsomming limitatief is;

- alle activiteiten die thans en in de toekomst mogelijk zullen zijn in het kader van de dienstencheques;

- de handel in reinigingsproducten en toebehoren;

- de onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende handelingen, met inbegrip van de onroerende leasing.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen, ook als bestuurder, in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan vertegenwoordiger worden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere buitenlandse of binnenlandse vennootschappen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 100 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) per stuk, als volgt:

- door mevrouw Desmedt Isabelle, voornoemd, voor achttienduizend vierhonderdveertien euro of voor 99 aandelen,

- door mevrouw Desmedt Joke, voornoemd, voor honderdzesentachtig euro of voor 1 aandeel.

Samen: 100 aandelen

De verschijners verklaren dat op elk ingetekend aandeel gestort is ten belope van meer dan één/vijfde, zij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De verschijners verklaren te weten dat het bedrag van het kapitaal moet gestort zijn ten belope van minimum zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) bij de oprichting.

Een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) werd vooraf aan de oprichting der vennootschap gedeponeerd door storting op een bijzondere rekening met nummer (...) geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank naamloze vennootschap met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 3 september 2012, overeenkomstig artikel 69, 14° van het Vennootschappenwetboek.

Ondergetekende notaris bevestigt dat dit bedrag voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werd op gezegde rekening zoals blijkt uit een door de financiële instelling afgeleverd attest, dat aan mij werd overhandigd en in het dossier bewaard zal blijven.

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede zaterdag van juni om 10 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van iedere zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Werd benoemd tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: mevrouw Desmedt Isabelle, voornoemd.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals hierna voorzien.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van juni 2014 om 10 uur.

Luik B - Vervolg

Volmacht

Mevrouw Desmedt Isabelle, hier aanwezig, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Didier Petit Accountancy, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.09.2016, NGL 30.09.2016 16642-0156-022

Coordonnées
BELLE'S POETSBUREAU

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 70 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande