BELLETOFF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLETOFF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.611.027

Publication

15/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304073*

Neergelegd

11-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536611027

Benaming (voluit): Bellétoff

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 59

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op tien juli tweeduizend en dertien door

Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° Mevrouw Debeil, Jessie Annie Simonne, nationaal nr 720809-252.76, identiteitskaart nr 591-0513764-57, geboren te Kortrijk op negen augustus negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenote van Heer Debo Geert Remi, wonend te Oostrozebeke, Meiklokjesstraat 5;

2° Mevrouw Pauwels, Katrien Lea, nationaal nr 73.09.15-292.78, identiteitskaart nr 591-4959015-89, geboren te Kortrijk op vijftien september negentien honderd drieënzeventig, echtgenote van Heer Debo Marc Alois, wonende te 8530 Harelbeke, Zwevegemsestraat 141.

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam: "Bellétoff".

3/ Zetel: 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 59.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- kleinhandel in textielwaren (onder meer stoffen, naaibenodigdheden, kledij, ...);

- organiseren van workshops inzake kledij, confectie van kledij, naaien en allerhandige gelijkaardige of complementaire activiteiten;

- alle verstel- naai- en confectiewerk inzake kledij en textiel;

- alle dienstverlenende activiteiten gepaard gaand of nuttig of complementair aan het voorgaande;

- alle adviserende activiteiten in verband met het voorgaande;

-evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, optreden als vereffenaar van andere vennootschappen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend (20.000,00) euro, verdeeld in tweehonderd gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdstee van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volgestort. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr 001-7011588-19 bij BNP PARIBAS FORTIS NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 8 juli laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Aan de zaakvoerders en de werkende vennoten kan een wedde en/of vergoedingen worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, ten laste van de algemene kosten der vennootschap.

8/ Er zal een jaarvergadering worden gehouden op elke eerste vrijdag van de maand december om zestien (16) uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2015.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van ieder volgend jaar. Eerste boekjaar: vanaf 10 juli 2013 tot en met 30 juni 2015.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onder-scheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennoot-schap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

En tenslotte zijn alle voornoemde oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben met éénparigheid van stemmen beslist aan te stellen als eerste, niet statutaire zaakvoerders, met

Luik B - Vervolg

ingang van heden voor onbepaalde duur: mevrouw DEBEIL Jessie, voornoemd en mevrouw PAUWELS Katrien, voornoemd, die aanvaarden.

VOLMACHT. Mevrouw Jessie Debeil en mevrouw Katrien Pauwels, beiden voornoemd, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Heer Brugman, Hans te Wevelgem, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen"

(aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel

vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BELLETOFF

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 59 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande