BELLINCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELLINCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.520.635

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 15.07.2014 14311-0134-025
23/01/2014
ÿþ1111111

*14023746*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c

MONITEU

1 -41 2414 BELGISCH S AATSB

Ondernemingsnr : 0420.520.635

Benaming

(voluit) : BELLINCO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8510 Kortrijk (Bellegem), Sasboslaan, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 26 december 2013, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas: "geregistreerd, zes bladen, geen renvooien, te Izegem, op 3 januari 2014, Reg. 5, Boek 265, Blad 60, Vak 17. Ontvangen vijftig euro (50,00- ¬ ). De EA Inspecteur B. Planckaert.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "BELLINCO", opgericht. onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkens akte verleden voor Notaris Paul Maertens, destijds te Kortrijk, op 4 juli 1980, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juni daarna, onder het nummer 1249-14, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk, op 28 maart; 2008, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 april daarna, onder het nummer 08055023, gehouden op 26 december 2013 heeft beslist wat volgt:

1. Herformulering van de modaliteiten van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de, vennootschap en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna,

2. Er wordt beslist te benoemen, op voordracht van de enige houder van aandelen buiten kapitaal, als

bestuurder van de vennootschap, tot na de gewone algemene vergadering van 2015:

- De Heer VANDENBOGAERDE Marc André, wonende te 98000 Monaco, Boulevard d'Italie, nummer 74,

die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2015.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd tenzij andersluidend besluit van de algemene vergadering,

3. Aanpassing van de statuten met betrekking tot het vraagrecht van de vennoten en de gewijzigde' vereffeningsprocedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

4. Ais gevolg van voorgaande besluiten wordt beslist:

- De huidige tekst van artikel zestien van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de; meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en. verbonden zijn:

- voor alle handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) niet: overtreft, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengesteld worden één bestuurder, alleen' optredend;

- voor alle handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) te boven gaat, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden: de voorzitter, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, Do gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd, de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt;'.

Op de laatste blz van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behou tIen aan het c3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De huidige tekst onder de tite'I Vraagrecht vermeld bij artikel twee en twintig van de statuten wordt_ vervangen door volgende tekst:

"De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak,

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de algemene vergadering ontvangen,"

- De tekst van artikel vijf en twintig van de statuten volledig te schrappen;en te vervangen als volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals'hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel ter bevestiging of homologatie te worden voorgelegd,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

5, Aanpassing van de statuten aan de hierboven genomen beslissing en opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan , tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de r gecoördineerde tekst der statuten. De hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark nummer 8a:

-Mevrouw Linda Martens;

-Mevrouw Isabelle Vansteenkiste;

-Mevrouw Eugénie Carrez,

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn vervolgens in raad verenigd en nemen kennis en aanvaarden met éénparigheid van stemmen:

11 het ontslag van de Naamloze Vennootschap "BOGAFI", waarvan de zetel gevestigd is te 8510 Kortrijk (Bellegem), Sasboslaan, nummer 1, BE 0429.609.634 (RPR Kortrijk), hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw VANDENBOGAERDE Ann, wonende te 8510 Kortrijk (Bellegern), Sasboslaan, 1, met ingang vanaf 26 december 2013, als voorzitter van de raad van bestuur;

21 de benoeming tot voorzitter van de raad van bestuur van de Heer VANDEBOGAERDE Marc, voornoemd, die verklaart het hem toegewezen mandaat te aanvaarden.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 26 december 2013 - coôrdinering

o

~

,

notes, hetzil van de perso(o)n(en) n,Xé vertegenwoordigen

Op de Laatste blz" van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van

bevoegd de rechtspersoon te

Verso Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 27.06.2013 13232-0184-027
14/02/2013
ÿþL

1

i.Sod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BILGE

be a

st~

'13027597* i.0

Ondememingsnr : 0420.520.635 Benaming

(voluit) : Bellinco

(verkort) :

0 7 -02- 2h 13 NEERGELEGD

1SCH STAA

~

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8930 Menen, LAR Transportcentrum Blok P

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 1 augustus 2012:

De raad van bestuur besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8930 Menen, LAR Transportcentrum Blok P, naar 8510 Kortrijk (Bellegem), 5asbosiaan 1, en dit met ingang van heden.

De gedelegeerd bestuurder:

BOGAFI NV

vertegenwoordigd door

Ann VANDENBOGAERDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 11.07.2012 12286-0212-026
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 12.07.2011 11288-0003-023
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10341-0248-022
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 13.07.2009 09413-0385-031
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 13.06.2008 08233-0355-037
11/04/2008 : KO098047
10/07/2007 : KO098047
14/07/2006 : KO098047
28/06/2006 : KO098047
06/07/2005 : KO098047
14/07/2015
ÿþ Mad Word 11.t

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0420.520.835

Benaming

(voluit) : Bellinco

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sasboslaan 1, 8510 Bellegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming (gedelegeerde) bestuurder(s) en voorzitter raad van bestuur

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering de dato 25 juni 2015:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode

ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021:

AI Op voordracht van de houder van aandelen buiten kapitaal:

OBogafi NV, (Ondememingsnummer 0429.609.6341 RPR Gent, afdeling Kortrijk) met zetel te Sasboslaan 1,

8510 Bellegem, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Ann Vandenbogaerde,

Sasboslaan 1, 8510 Bellegem

Ode heer Marc Vandenbogaerde, Boulevard d'Italie 74, 98000 Monaco

BI Op voordracht van de houders van kapitaalaandelen:

DArhol NV, (BTW BE-0471.449.197 / RPR Gent, afdeling Kortrijk) met zetel te Ter Klare 7, 8554 Sint-Denijs

(Zwevegem), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Arnaud Vandenbogaerde, Ter

Klare 7, 8554 Sint-Denijs

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur de dato 25 juni 2015:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheld van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op

heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021:

©De heer Marc Vandenbogaerde, Boulevard d'Italie 74, 98000 Monaco, tot voorzitter van de raad van

bestuur.

DArhol NV, Ter Klare 7, 8554 Sint-Denijs (Zwevegem), tot gedelegeerd bestuurder.

uBogafi NV, Sasboslaan 1, 8510 Bellegem, tot gedelegeerd bestuurder.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met artikel 16 van de statuten wordt onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, de vennootschap vertegenwoordigd door:

-Voor aile handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde 10.000,00 euro niet overtreft, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden: één bestuurder, alleen optredend.

-Voor alle handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde 10.000,00 euro te boven gaat, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden: de voorzitter van de raad van bestuur, alleen, optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één of meerdere bestuurders, al dan niet gezamenlijk optredend. De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, beperkt tot ¬ 10.000,00 per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden.

Naar banken toe, behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, beperkt tot ¬ 10.000,00 per verrichting waarbij deelverrichtingen samengeteld warden, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verichtingen bij de bedrijven die een

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MON17 EUE? ~ NEERGEL~..a

47 _j?.. fry ~cE 2 9 J~~f1 3" L ~, f Cy 4 TAA ~ R Gant, afa C~rjffie

Rechtbank van ,f{~~s--'' -Y~ 4NDL,

~ r n`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,oeheuden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor de gedelegeer bestuurder,

Arhol NV

Amaud Vandenbogaerde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtexening

11/10/2004 : KO098047
16/07/2004 : KO098047
03/05/2004 : KO098047
08/03/2004 : KO098047
11/07/2003 : KO098047
10/04/2003 : KO098047
23/07/2002 : KO098047
25/07/2000 : KO098047
27/07/1999 : KO098047
23/07/1999 : KO098047
23/07/1998 : KO98047
25/07/1996 : KO98047
18/07/1990 : KO98047
09/05/1989 : KO98047
06/09/1986 : KO98047

Coordonnées
BELLINCO

Adresse
SASBOSLAAN 1 8510 BELLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Bellegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande