BEN MAZAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEN MAZAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.970.195

Publication

12/06/2014
ÿþVc hehc aan Belg Staat

111111

Mal Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%NU uNi 3 D ME1 2014

NEERGELEGD

Griffie Pfr,htbank Koophandel

Griffie

Gent Afdelino Briiq.ge

De griffier

Ondernemingsnr : BeYº%arning

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwer" akte :

0539.970.1 95 BEN MAZAL

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zeewindstraat 1 bus 11  8300 Knokke-Heist

Wijziging maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd.16/05/2014 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Zeedijk Knokke 799  8300 Knokke-Heist.

Benazra Albert Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2013
ÿþ\

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

m* Word no

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR B b~GR~FEdp

-l~ÍHT~Nx~mKqOpHANDE

1~ -10- ~ÓiJBRU(~~~EU\~|nUDg~ruou`.

| I|O

UU -~u/~`m^

|UU ~r` ~

BELGISCH*13160453*

iÁ[)~ ~

,0%2$1.3.003it

Ond_._.~  ~: - 0 195

-~ ^..

--'------' -

Benaming ~~

(voluit) : "BEN MAZA[~^,

(verkort) :

Rechtsvonn: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Z,aovvndntnaet1/11-83OUKnokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor opgesteld en afgesloten door Notaris Michel CORNELIS te Anderlecht,

op30 september 2013' dat de vennoten ;

de Heer BEN-ERZA Albert, geboren te Sale (Marokko) op 17 september '1954^ wonende DEN HAAG,

Prinsengracht 44.

als volgt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht

|.STATUTEN

De statuten van de Vennootschap luiden als volgt

Artikel 1-Benaming.

De vennootsch heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt: 8ENMAZAL,

In alle geschreven documenten die van de vennootschap uitgaan moet de maatschappelijke benaming

onmiddellijk of gevolgd worden door de vermelding Abaniotnn vennootschap met beporkta/

oonoproke|ijkhoid@ of de afkorting ABVBA@' evenals het ondernemingsnummer, gevolgd door de afkorting; RPR en door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft

Artikel 2 - Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, zeewindstraat 1/11.

De zete Kan naar elke andere plaats in het Vlaams Gewest van België of in het Brussels hoofdstedelijk

gewest worden door een eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, bekend-igemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch St atsb|od.

De venno ts ha mag, op dezelfde wijze, overal waar nodig, zelfs in het bu|tan|ond, administratieve zetels of uitbatingszetels, bijkantoren of agentschap'pen oprichten.

Artikel 3-Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagd als voor een wijziging der sta-'uten.

Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland,U hoegenaamde htiv No zowel van burgerlijke-,commerciële-,

rechtstreeks °' onrechtstreeks "="=""""""e"" met d° uitbating van cafés, restaurants, tavernes, sxac^"~vuu.' dancings, night-clubs, bierhuizen, en in het algemeen, elle aldiviteiten verbandhoudend met de hotelsektor, de organisatie van spektakeis, -ken'nissen, -markten, -beurzen alsook tot de studie, ontwerp en realisailexan publicitaire campagnes en -uitgaven van welke aard ook te verrichten.

De vennootschap mag alle aankopen, onderhandelingen, verkopen, omruilingen, in bewaargevingen, leveringen, fakturaties recuperaties en mag tevens, zowel in België als in het buitenland, alle roerende- en onroerende handelingen van burgerlijke'` lnduodë|e', nmmmern{ëlo, financiële aard welke rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welk de | / hiervan kunnen

bevorderen vanichónn, dit meer bepaald onder de vorm van omnbnang, fÜsiu, onderschrijving of elke andere vorm van participatie in elke onderneming met een gelijkaardig, ano|nnQ, verbandhoudend doel of dit doel van aard kan zijn dit van de vennootschap te bevorderen. Deze opsommingen zijn niet limitatief.

Artikel 5- Kapitaal.

Op de laatste biz.van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoeda instrumenterende de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

le r . ti

,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder melding van nominale waarde. Artikel 6. - Wijziging van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij een beslissing door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor de wijziging van de statuten,

In geval van kapitaalsverhoging moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst worden aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 7 - Aard der aandelen - Conflictenregeling.

De aandelen zijn op naam en worden in een register ingeschre'iven.

Zij zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap. Als er verschillende eigenaars zijn van één aandeel wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat er één persoon is aangewezen die tegenover de vennootschap als eigenaar geldt. Indien de mede-eigenaars over dit punt geen overeenstemming berelKen binnen de maand na het ontstaan van de mede-eigendom, zal de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap erover beslissen op verzoek van de meest gerede partij.

Als een aandeel door vruchtgebruik is bezwaard, oefent de vruchtgebruiker de eraan verbonden rechten uit, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar. Van deze overeenkomsten wordt melding gemaakt in het aandelenregister.

Als een aandeel in pand wordt gegeven, blijft de pandgever de eraan verbonden rechten uitoefenen. Artikel 8. - Afstand en overdracht van aandelen.

A) Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat.

a) DE OVERGANG ONDER LEVENDEN.

Zolang de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst,

b) DE OVERGANG WEGENS OVERLIJDEN.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebrek aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten niet uit.

B) Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat.

De overdracht onder levenden of de overgang van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming

a) Van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang,

b) Van minstens de helft der vennoten, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt die meer dan drie/vierden van aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden wordt verwezen naar de bepalingen van de artikelen 251 en 252 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 9. - Waardebepaling der aandelen.

De waarde van een aandeel za! enkel kunnen bepaald worden op basis van de gemiddelde waarde van de laatste vijfjaarrekeningen, met uitsluiting van het hoogste en het laagste jaar, die de overdracht of het overlijden voorafgaan. Bij onenigheid zal de waarde bepaald warden door twee deskundigen, waarvan een door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die op verzoek van de meest gerede partij, zal worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open,

Artikel 10 - Rechten van derden.

De erfgenamen en legatarissen, alsook de schuldeisers of dra`'gers van eender welk recht, zullen in geen geval en onder welk voorwendsel ook de zegels kunnen leggen op goederen of waarden van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, noch er geen inventaris van vorderen. Zij moeten, om hun rechten uit te oefenen, zich houden

aan de balansen en de boeken van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering.

De aandeelhouders zijn tegenover derden slechts gehouden tot het bedrag van hun aandelen.

Artikel 11- Aandelenregister.

Binnen de twee maanden na de oprichting van de vennootschap wordt op de zetel een aandelenregister

neergelegd waarin de volgende vermeldingen worden opgenomen:

1) identiteit en aantal aandelen van elke vennoot;

2) vermelding van eventuele volstortingen;

3) afstand of overdracht van de aandelen, gedateerd en ondertekend door de afstanddoener en door de verkrijger in geval van af-'stand onder levenden en door het bestuur en de begunstigde in geval van overdracht bij overlijden;

Elk vennoot en elke belanghebbende derde kan het register inkijken.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het aandelenregister. Van die inschrijving worden certificaten aan de vennoten afgegeven

Artikel 12 - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai of niet vennoten, al of niet in de statuten benoemd.

De vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun vergoeding en hun bevoegdheden; indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast zal zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verbinding te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger (in voorkomend geval ; en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger) kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn (hun) benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger,

De algemene vergadering bepaalt bij eenvoudige meerderheid van stemmen het bedrag van de eventuele bezoldigingen dewelke aan de zaakvoerder(s) zouden worden toegekend en welke opgenomen gebracht worden in de resultaatrekening.

De zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, al of niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun onkosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat dient opgenomen te worden in de resultaatrekening van de vennootschap.

Indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot is en hij rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt dan zijn de bepalingen van de artikels 259 en 260 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Artikel 13 - Toezicht.

Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen.

Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder individueel het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Artikel 14 - Algemene vergadering,

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

De jaarlijkse algemene vergadering heeft plaats in de vennoot'schapszetei of in elke andere plaats in de bijeenroeping vermeld op de tweede donderdag van juni om 18.00 uur, is deze dag een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een algemene vergadering wordt gehouden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op uitnodiging van een zaakvoerder of commissaris.

De bijeenroepingen met de agenda worden tenminste vijftien dagen voor de vergade-'ring meegedeeld aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen). Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen, Als alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet er over de wijze van bijeenroeping geen rekenschap worden gegeven.

Elke vennoot mag zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen door middel van een bijzondere volmacht; hij mag zijn stem zelfs schriftelijk, per telegram of per telex uitbrengen.

R 'n

v

1

\,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens de gevallen in de wet vermeldt geeft elk aandeel recht op één stem en beraadslaagt de vergadering geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal zij; de besluiten worden geno-imen bij gewone meerderheid van stemmen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De oproeping moet deze mogelijkheid vermelden.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden -'in processen-verbaal opgetekend die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; de uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, iedere algemene vergadering, zo gewone als

buitengewone, voor ten hoogste drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere

genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Artikel 15 - Boekjaar en inventaris.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december.

Bij het einde van elk boekjaar maakt het bestuur de inventaris, de balans, de verslagen en de

jaarrekeningen op overeenkomstig artikels 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 16 - Winstverdeling.

De nettowinst wordt gevormd door het batig saldo op de balans, na aftrek van lasten en afschrijvingen.

Hierop wordt tenminste vijf procent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat

deze reserve tien procent van het kapitaal heeft bereikt, Het saldo zal verdeeld worden onder de

aandeelhouders a rato van hun aandelenpakket, tenzij de algemene vergadering beslist het saldo in de

vennootschap fe houden voor het aanleggen van een of andere reserve, of het saldo gelijk welke andere

bestemming te geven.

Artikel 17 - Ontbinding en vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars, benoemd

door de algemene vergadering die ook hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de veref-'fening door de zaakvoerders in functie,

die dan de meest uitgebreide bevoegdheden zullen hebben.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag

der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezit`'ten.

Artikel 18 - Keuze van woonst.

Elke niet in België wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar van de vennootschap is

gehouden er woonst te kiezen voor alles wat betrekking heeft met de uitvoering van deze statuten, zoniet wordt

hij verondersteld woonst te hebben gekozen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap waar alle

mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 19 - Gemeen recht.

Voor alles wat niet in deze statuten is voorzien, verklaren de vennoten zich volledig te schikken naar het

Wetboek van Vennootschap`'pen,

1LOVERGANGSBEPALINGEN &

EENMALIGE BEPALINGEN

Onmiddellijk neemt de enige vennoot in buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen

onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de

bevoegde handelsrechtbank, conform artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

1 Q' Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt vanaf voormelde neerlegging tot 31 december 2014.

20 De eerste algemene vergadering zal plaatshebben in juni 2015.

30 Controle

Zich baserend op schattingen ter goeder trouw gemaakt, beslist de oprichter geen commissaris te

benoemen.

40 Benoeming van zaakvoerder

Wordt aangeduid in de hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder:

De Heer BEN-EIZA Albert, die hier verschijnt.

Hij wordt aangesteld tot herroeping en kan de vennootschap geldig vertegenwoordigen zonder beperking

van de sommen,

Zijn mandaat is onbezoldigd, behalve andere beslissing van de algemene vergadering,

50 Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen herneemt de vennootschap de

verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was en dit vanaf 1 augustus 2013,

6' Bijzondere volmacht

Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld, met recht om in de plaats te stellen, ten einde bij het

ondernemingsloket en de B.T.W, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de

inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, de BVBA AJORDENS met

zetel te 1210 Brussels, rue du Méridien 32.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4,.^^~

`-.

Voor-

n

aan het Belgisch Staatsblad

*afgeleverd voor registratie conform artikel 173, Vbis van het Wetboek diverse rechten en taksen

Tegelijk hterrnede neergelegd:

1) Uitgifte van de oprichtingsakte en bankattest

..-'-'-- -- ' '-'-'-----'-'----_---'-'-'--_-'--_'---  '---__-'_-'-' '-

-

opualaatstemzvanLumevonnemon: Recto : Naam en hoeda instrumeriterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

14/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BEN MAZAL

Adresse
ZEEDIJK-KNOKKE 799 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande