BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.506.348

Publication

05/05/2014 : KO137320
30/05/2014
ÿþ _ Mod Woe 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

lii Il Hill

*14109300*











MON!

2

" BELGISC.,H SIAAISBLAD

NEERGELEGD

2 MEI 701/1

Rechtbank van KOOPHANDEL riffip Gent, afd. KORTRIJK

2

TEUR BELGE

415- 2tivi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming 0456.506.348

(voluit) : BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ocigemstraat 42, 8792 Waregem (Desselgern)

(volledig adres)

Onderwerp akte partiële splitsing door oprichting van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" - wijziging naam wijziging doel - wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op dertig april tweeduizend en veertien, blijkt onder meer het volgende:

Dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING", met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Ooigemstraat, 42 (B.T.W. 8E-0456.506.348; RPR Kortrijk), met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende besluiten heeft genomen:

1 Voorstel tot partiële splitsing - verslaggeving- verklaringen

° De vergadering beslist te verzaken:

aan het schriftelijk en omstandig verslag van het bestuursorgaan omtrent de partiële splitsing voorzien in artikel 745 van het wetboek van vennootschappen, en dit overeenkomstig artikel 749 van het wetboek van vennootschappen;

aan het schriftelijk revisoraal verslag voorzien in artikel 746 van het wetboek van vennootschappen, en dit overeenkomstig zelfde artikel 746 van het wetboek van vennootschappen.

° De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tot partiële splitsing en van de in de agenda vermelde verslagen, te weten:

het verslag opgesteld op datum van 28 april 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardina, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura in het kader van de geplande partiële splitsing in de verkrijgende nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING";

- het bijzonder verslag van de oprichter opgesteld op 28 april 2014 in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen en waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in nature van belang is voor de verkrijgende nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING°.

De besluiten van gezegd revisoraal verslag luiden letterlijk als volgt:

BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in nature van de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING middels partiële afsplitsing van de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (oud) naar de nieuw op te'richten vennootschap BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (nieuw), kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van ciQ ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten: gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passive vanuit de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (oud) volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten: vennootschap, de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (nieuw).

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

)jo: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continulteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht lager is dan de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is. lk dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad handelsgoederen (ad 59.284,76 EUR) aangezien ik geen fysische voorraadcontrole kon uitvoeren daar ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum.

Uit mijn nazicht is verder gebleken dat er een aantal dubieuze Idantenvorderingen zijn, waarvan het risico te ramen is op afgerond 23.000,00 EUR. Tevens zijn er een aantal leveranciers met een debet saldo voor een globaal bedrag ad ongeveer 6.400 EUR, waarvoor ik een voorbehoud dien te formuleren.

Uit het schrijven dd. 25 maart 2014 van het Hypotheekkantoor te Kortrijk 1 blijken de volgende hypothecaire inschrijvingen genomen op de handelszaak van de partieel te splitsen vennootschap, BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (oud):

- een inschrijving met referentie 641-18/07/2005-06107 in het voordeel van KBC Bank tot zekerheid van terugbetaling van 25.000,00 EUR als hoofdsom en 2,500,00 EUR als bijhorigheid;

een inschrijving met referentie 64-1-21/04/2006-03562 in het voordeel van KBC Bank tot zekerheid van terugbetaling van 44.620,83 EUR als hoofdsom en 4.462,08 EUR als bijhorigheid.

Uit mail dd. 24 april blijkt het akkoord van KBC Bank met de verrichting.

4. De Inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (nieuw) leidt volgens het boekhoudkundig continuïteltsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 150.121,10 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 6.759,67 EUR verhoogd met 143.361,43 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 750 aandelen zonder vermelding van nominale \marrie voor een totaal bedrag aan kapitaal van 6.759,67 EUR verhoogd met 14a.zel ,43 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (oud).

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 28 april 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor».

"De enige vennoot erkent een afschrift van de voornoemde op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. De vergadering stelt vast dat er op deze verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de enige vennoot. Hij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

"De voorzitter verklaart, handelend in zijn hoedanigheid van enige zaakvoerder van de bestaande partieel te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING", dat zich geen enkele belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passive van het vermogen van gezegde vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing.

2. Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting (artikel 677 en 742 van het wetboek van vennootschappen) - overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING"

De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot partiële splitsing in al zijn geledingen goed.

De vergadering beslist aldus tot de partiële splitsing van de bestaande vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING", waarbij deze zonder ophouden te bestaan  de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak "uitbating van een koeltechnisch bedrijf' vormt, op basis van de toestand per 30 september 2013 inbrengt in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Poekelaan, 43C, en dit overeenkomstig de opdeling en de modaliteiten voorzien in het voorstel tot partiële splitsing.

3. Kapitaalvermindering van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING» voortspruitende uit de partiële splitsing

Als gevolg van de partiële splitsing zal het kapitaal van de bestaande partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" worden verminderd met zes duizend zevenhonderd negenenvijftig euro zevenenzestig cent (¬ 6.759,67), en aldus worden gebracht van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op elf duizend achthonderd veertig euro drieëndertig cent (E 11.840,33), zonder vernietiging van aandelen doch mits evenredige vermindering van de fractiewaarde van de zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen.

4. Ruilverhouding  opleg in geld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De overgang van de bedrijfstak "uitbating van een koeltechnisch bedrijf' van de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" wordt vergoed door de uitreiking aan de enige vennoot van de partieel gesplitste vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" van alle zevenhonderd vijftig (750) volgestorte aandelen op naam van de nieuw op te richten verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING".

In ruil voor de inbreng in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" als gevolg van de partiële splitsing van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" wordt aldus per aandeel van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" één aandeel van de verkrijgende nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" uitgegeven.

-Er is geen opleg in geld te betalen.

5. De vergadering beslist dat onderhavige partiële splitsing daarenboven geschiedt onder onder meer; volgende voorwaarden conform het voorstel tot partiële splitsing:

-Aile handelingen gesteld door de partieel gesplitste vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" sedert 1 oktober 2013 met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak "uitbating van een koeltechnisch bedrijf" worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING".

-De zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" geven recht op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte; het resultaat van het ingebrachte vermogen wordt overgenomen vanaf 1 oktober 2013.

Betreffende dit recht wordt niet voorzien in enige bijzondere regeling.

6. Oprichting en goedkeuring van de statuten van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING"

Als gevolg van de partiële splitsing beslist de vergadering van de bestaande partieel gesplitste vennootschap 'BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" tot oprichting van de 'nieuwe' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AlRCONDITIONING", en tot ondermeer vaststelling en goedkeuring van de statuten van deze vennootschap.

7. De vergadering stelt vast, gelet op het voorgaande, dat de partiële splitsing is verwezenlijkt en dat de nieuwe vennootschap ontstaan uit partiële splitsing is opgericht overeenkomstig artikel 754 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt aldus vast dat, ingevolge de partiële splitsing door oprichting:

- het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" effectief is verminderd met zes duizend zevenhonderd negenenvijftig euro zevenenzestig cent (¬ 6.759,67), en aldus is gebracht van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op elf duizend achthonderd veertig euro drieëndertig cent (¬ 11.840,33), zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen; en

- dat het kapitaal van de verkrijgende `nieuw' opgerichte vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

8. De vergadering beslist tot navolgende statutenwijzigingen en overige besluiten in hoofde van de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING":

-De vergadering besluit tot wijziging van de naam van de vennootschap in "BEN STEVENS SERVICES",

De vergadering besluit vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 1 van de statuten en dit door vervanging van de eerste alinea van gezegd artikel 1 door de volgende tekst:

«De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam: "BEN STEVENS SERVICES". ».

-De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt conform artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 28 februari 2014. Daarop besluit de vergadering, ingevolge de partiële splitsing, tot wijziging en/of herformulering van het doel van de vennootschap en dit door vervanging van de volledige tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

VOOR EIGEN REKENING:

A/ Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

B/ Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuring van roerende goederen; alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen,

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die

het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

C/ De verhuur van koel-, verwarmings- en airconditioningssystemen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin de vennootschap ai dan niet een participatie aanhoudt

2. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook bcrg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn .aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

3. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

4. Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

6. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

7. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

8. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IR. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.".

-De vergadering besluit tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met zes duizend zevenhonderd negenenvijftig euro zevenenzestig cent (¬ 6.759,67), cm het te brengen van elf duizend achthonderd veertig euro drieëndertig cent (E 11.840,33) op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door incorporatie in het kapitaal van de beschikbare reserves ten belope van gezegd bedrag van zes duizend zevenhonderd negenenvijftig euro zevenenzestig cent (E 6.759,67).

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits dienovereenkomstige verhoging van de fractiewaarde van de zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen.

-De vergadering besluit tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen besluiten inzake kapitaalvermindering en kapitaalverhoging, en dit door vervanging van de eerste alinea van gezegd artikel 5 door de volgende tekst:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd dcor zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.",

-De vergadering besluit tot aanpassing van de artikelen 11 en 31 van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en wel als volgt:

- artikel 11: schrapping onder punt b) van de woorden 'geen obligaties aan toonder of aan order',;

artikel 31: - invoeging in fine van punt b) van de volgende tekst

"De benoeming van de vereffenaar(s) moet evenwel aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van

koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.";

- invoeging in fine van gezegd artikel 31 van de volgende tekst:

" ontbinding en vereffening in één akte

Onvermindera artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één

akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1, er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van

vennootschappen;

t

4e.

.1>

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3. aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met: eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.".

-°De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

°De vergadering verleent machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde tekst van statuten : op te maken en neer te leggen op de griffe van de rechtbank van koophandel.

°De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELBEKE BOEKHOUDKANTOOR", met zetel te. 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 26 (RPR Kortrijk 0829A81.345), alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, met macht elk afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om via een ondememingsloket aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde: Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 30/04/2014; geco6rdineerde tekst van statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

























Pp de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2014 : KO137320
24/06/2013 : KO137320
04/06/2012 : KO137320
12/04/2011 : KO137320
12/04/2010 : KO137320
21/04/2009 : KO137320
03/06/2008 : KO137320
02/04/2007 : KO137320
04/05/2006 : KO137320
28/07/2005 : KO137320
10/05/2005 : KO137320
01/06/2004 : KO137320
24/06/2003 : KO137320
24/06/2003 : KO137320
22/08/2002 : KO137320
29/07/2000 : KO137320

Coordonnées
BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING

Adresse
OOIGEMSTRAAT 42 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande