BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.771.821

Publication

30/05/2014
ÿþ Mod Wo(d Bi

".' 7-7 If I ;-"," In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING", met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Ooigemstraat, 42 (BTW. BE-0456.506.348; RPR Kortrijk), met eenparigheid van stemmen  in het kader van de partiële splitsing van voornoemde vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING", waarbij deze zonder ophouden te bestaan  de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak "uitbating van een koeltechhisch bedrijf' vormt, op basis van de toestand per 30 september 2013 inbrengt In de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS, KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" heeft besloten tot oprichting van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING' (nieuw), waarvan de zetel: is gevestigd te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Poekelaan, 43C, en waarvan het kapitaal ad achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, volledig is geplaatst en integraal volgestort door de inbreng in natura in het kader van de partiële splitsing; dit alles overeenkomstig de modaliteiten voorzien in het voorstel tot partiële splitsing.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN:

Artikel 1.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam: "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Poekelaan, 43C.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naar een andere plaats in België overgebracht.

worden, mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland,.

administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

Tussenpersoon in de handel.

- Fabricage van koelinrichtingen.

- Koeltechniek ln het algemeen.

Inrichting van werkplaatsen.

- Leveren, plaatsen en verhuur van koel-, verwarmings-, en air-conditioningssystemen.

Onderneming voor aile beveiligingswerken.

Onderneming voor warmte- en geluidsisolering.

- Algemene bouwonderneming.

- Onderneming voor grondwerken, dakbedekking in het algemeen, sanitair installateur, installateur centrale

verwarming.

en zinkwerken, elektricIteitswerken. ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111 1111111à11111 1E1 1 IZTE:04ER BiZ ERILib!rElkER4aEGnetKLO;G10111:1FliANDEI-

*14109301*

e t, afd. KORTRIJK

C11

Griffie

Voor- [

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte oprichting als gevolg van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" (RPR Kortrijk 0456.506.348)

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op dertig april tweeduizend en veertien, blijkt onder meer het volgende:

gt1

BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Poekelaan 43 C, 8791 Waregem (Beveren-Leie)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten).

- Bekisting en ijzervlechtwerk, alle voltooiingswerken, geheel of ten dele.

- Onderneming van siopingswerken, het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, het droog maken van gebouwen.

- Onderneming voor plafoneer-, cementeer en andere pleisterwerken.

- Onderneming voor reinigingswerken.

- Onderneming voor het plaatsen van chapes, het leggen van tegelvloeren, het leveren en plaatsen van aile wand- en vloerbekleding.

Onderneming voor timmer- en schrijnwerken in het algemeen (alle materialen van plastiek, en aanverwante inbegrepen).

- Onderneming voor het leveren en plaatsen van ruiten.

- De productie en handel in alle materialen, halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zowel de groot- ais de kleinhandel ervan.

Dit alles geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers uitgevoerd.

Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals ondermeer het ter beschikking stellen in al zijn vormen van alle voertuigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating, derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland. Daarnaast aile commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar. Zij mag zich eveneens borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro 18.600,00) en wordt

vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 8.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien één of meerdere aandelen in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanduiding niet is gedaan, blijft het stemrecht verbonden aan deze aandelen geschorst, Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, wordt, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker, het eraan verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Artikel 13.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of onderhavige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 14.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 19.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden de laatste vrijdag van de maand september om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 22.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde, al dan niet zelf vennoot. De zaakvoering mag de vorm van de volmacht vaststellen en verzoeken dat deze vijf voile dagen voor de vergadering wordt neergelegd op de door haar aangeduide plaats.

Het is de vennoten toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

Artikel 26.

Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van het daarop volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoering de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voorzover wettelijk verplicht, stelt deze het jaarverslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het gevoerde beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Artikel 27.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering er aan zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoering.

De wettelijke beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

Artikel 28.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars zou aanstellen.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen, hebben de vereffenaars de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen;

3. alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

CONCLUSIE VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR INZAKE DE INBRENG IN NATURA: «BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING middels partiële afsplitsing van de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (oud) naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (nieuw), kan ik besluiten dat

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passive vanuit de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (oud) volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING (nieuw).

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht lager is dan de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. lk dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad handelsgoederen (ad 59.284,76 EUR) aangezien ik geen fysische voorraadcontrole kon uitvoeren daar ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum.

Uit mijn nazicht is verder gebleken dat er een aantal dubieuze klantenvorderingen zijn, waarvan het risico te ramen is op afgerond 23.000,00 EUR. Tevens zijn er een aantal leveranciers met een debet saldo voor een globaal bedrag ad ongeveer 6.400 EUR, waarvoor ik een voorbehoud dien te formuleren.

Uit het schrijven dd. 25 maart 2014 van het Hypotheekkantoor te Kortrijk 1 blijken de volgende hypothecaire inschrijvingen genomen op de handelszaak van de partieel te splitsen vennootschap, BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK Al RCONDITIONI NG (oud):

- een inschrijving met referentie 64-1-18/07/2005-06107 in het voordeel van KBC Bank tot zekerheid van terugbetaling van 25.000,00 EUR als hoofdsorn en 2.500,00 EUR als bijhorigheid;

een inschrijving met referentie 64-1-21/04/2006-03562 in het voordeel van KBC Bank tot zekerheid van terugbetaling van 44.620,83 EUR als hoofdsom en 4.462,08 EUR als bijhorigheid.

Uit mail dd. 24 april blijkt het akkoord van KBC Bank met de verrichting.

4. De inbreng van de actief- en passietbestancidelen van de BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK AlRCONDITIONING (nieuw) leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestand-'delen voor een bedrag van 150.121,10 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 6.759,67 EUR verhoogd met 143.361,43 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 750 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 6.759,67 EUR verhoogd met 143.361,43 EUR overige eigen

vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA BEN STEVENS KOELTECHNIEK

AIRCONDITIONING (oud).

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 28 april 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor».

OVERGANGSBEPALINGEN:

- Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar dat aanvangt op 30 april 2014 zal worden afgesloten op 31 maart , 2015, met dien verstande evenwel dat de `nieuwe' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" de verrichtingen door de bestaande overdragende vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" in haar naam gesteld sedert 1 oktober 2013 boekhoudkundig voor haar rekening neemt en dit voor wat betreft de in de 'nieuwe' vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" ingebrachte vermogensbestanddelen.

- Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal aldus worden gehouden de laatste vrijdag van de maand september van het jaar 2015 om veertien uur.

Overname verbintenissen: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de `nieuwe' vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" de verbintenissen over die voor rekening en ten name van deze vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de 'nieuwe' vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN:

- Zaakvoerder(s):

Het aantal zaakvoerders is thans bepaald op twee (2).

Zijn benoemd tot de functie van niet-statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1/ De 'bestaande' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING", met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Ooigemstraat, 42 (RPR Kortrijk 0456,506.348).

De vergadering nam akte van de beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap-zaakvoerder "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING" (RPR Kortrijk 0455.506.348), vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 paragraaf 2 van het wetboek van vennootschappen, het mandaat van ' zaakvoerder in de bij deze opgerichte vennootschap "BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING", met zetel te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Poekelaan 43C, zal uitgevoerd worden door haar vaste vertegenwoordiger de heer STEVENS Ben, wonende te 8792 Waregem (Desselgem), Ooigemstraat, 42, die bevestigde dit mandaat te aanvaarden. Een copy van de desbetreffende notule wordt bewaard in het archief van de vennootschap.

2/ De heer STEVENS Simon Arthur André, wonende te 8792 Waregem (Desselgem), Ooigemstraat, 42, die verklaarde dit hem toegekende mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en die bevestigde dat de uitoefening van betrokken functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de vereiste stukken op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Commissaris:

Volgens ter goede trouw verrichte schattingen voldoet de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in artikel 15 van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg is thans geen commissaris benoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht is verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELBEKE BOEKHOUDKANTOOR", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 26 (RPR Kortrijk 0829.481.345), alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, met macht elk afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om via een ondernemingsloket alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 30/04/2014; verslag van de bedrijfsrevisor en van

de oprichter inzake inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 20.11.2015 15672-0264-015

Coordonnées
BEN STEVENS KOELTECHNIEK AIRCONDITIONING

Adresse
POEKELAAN 43C 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande