BENCH GROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENCH GROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.545.616

Publication

29/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0847.545.616

Benaming

(voluit) : BEN CH GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 8200 BRUGGE, ROMBOUT DE DOPPERESTRAAT 13

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG

BESLUIT VAN DE ENIGE VENNOOT D.D. 3 OKTOBER 2014

Wordt aanvaard en geacteerd: het aftreden van mede - zaakvoerder STRYPSTEEN Christophe, met

onmiddellijke ingang, heden 3 oktober 2014.

Ten gepaste tijde zal hem kwijting worden verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot heden.

Er wordt in niet in vervanging voorzien, zodat de vennootschap verder zal beheerd worden door enige zaakvoerder STRYPSTEEN Benoit.

STRYPSTEEN Benoit

enige zaakvoerder - vennoot



E

O

_

Mod 4Vani 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffleivan OetRGELEGD MONITEUR B

Huile RechtbareKooptidiidul

22 -10 2 ELGISCH STAA

30/07/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbic

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12133982*

NEERGELEGD ter GRIFFIE de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

1 9 JUt12Q12

Griffie

Ondernemingsnr : 0847 545 6

Benaming

(voluit) : BENCH GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Philippe Strypsteen, Notaris met standplaats te Knokke-Heist, op 19 juli 2012, neergelegd voor registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam 'Bench Groep', waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13 met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), gesplitst in honderdtwintig (120) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Door

1. De heer STRYPSTEEN Christophe Philippe Simon, ongehuwd, geboren te Tielt op 27 februari 1986, rijksregister nummer 86.02.27-271.60, wonende te 8300 Knokke-Heist, Waalspad 6.

2. De heer STRYPSTEEN Benoit Philippe Christian Francis, ongehuwd, geboren te Tielt op 11 mei 1990, rijksregister nummer 90.05.11-111.29, wonende te 8300 Knokke-Heist, Waalspad 6.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Christophe Strypsteen, voornoemd, op 60 aandelen voor een bedrag van negenduizend

driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan een derde of drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) wordt volstort.

- door de heer Benoit Strypsteen, voornoemd, op 60 aandelen voor een bedrag van negenduizend

driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan een derde of drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) wordt volstort. Totaal: 120 aandelen voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd (18.600 EUR)

Bankattest

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis  Agentschap Knokke Centrum, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 juli 2012 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volstort is ten belopen van één derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg op heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden, behoudens wettelijk of reglementair verbod:

- alle mogelijke advies-, consultancy-, technische expertise-, bijstands- enlof dienstenfuncties op het vlak van recht, vastgoed, fiscaliteit, verzekeringen.

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding zowel technisch als administratief en commercieel aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen, management, marketing,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge d productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- het uitvoeren van de diensten en afleveren van energieprestatiecertificaten, keuringscertificaten, attesten, expertises, enzovoort verbonden aan onroerende goederen in de ruimste zin.

- alle diensten en handelingen met betrekking tot ueiligheidsezdrdinatie.

- het uitvoeren van alle activiteiten van vastgoedmakelaar in de meest ruime zin. Dit omvat het optreden als bemiddelaar met het oog op aankoop, verkoop, ruil, huren, verhuren van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen. Dit omvat tevens het beheer van alle onroerende goederen alsook het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom en alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, het verwerven van vruchtgebruik en het in vruchtgebruik geven, het verwerven en verlenen van overige zakelijke rechten, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- de ontwikkeling van bouwprojecten welke omvat omvat de bouw van alle soorten residentiële en niet-residentiële gebouwen. Zij omvat de nieuwbouw, de reparatie, de aan- en verbouwwerkzaamheden, het optrekken van geprefabriceerde gebouwen of constructies ter plaatse alsook het optrekken van tijdelijke bouwwerken en het slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Zij omvat zowel in eigen naam als in onderaanneming het uitvoeren, de coördinatie en de bouw van woningen, kantoren, winkels, appartementsgebouwen, openbare gebouwen, aanleg van tuinen, aanleg van groenzones, aanleg van nutsvoorzieningen, aanleg en renovatie van stadswijken, enz.

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- handel in bouwstoffen en bouwmaterialen en elke overige economische activiteit. Dit bevat tevens de aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, het huren en verhuren, het leasen, het verstrekken van services, de vervaardiging van machines, inrichtingen, materialen en gereedschappen voor de bouwnijverheid, voor de industrie en handelaars, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- het vervaardigen van meubelen welke omvat de vervaardiging van meubelen en aanverwante producten van ongeacht welk materiaal, Het productieproces van meubelen omvat de normale procedés voor vormgeving en assemblage van de delen ervan, inclusief snijden, modefleren en lamineren. Het design van het artikel, dat zowel esthetische als functionele aspecten omvat. Enkele procedés bij de vervaardiging van meubelen lijken op procedés die in andere bedrijfstakken van de industrie worden gebruikt, het onderdeel van deze procedés welke behoren tot het vervaardigen van meubelen bevat ook tot dit doel.

- het zagen en verkopen van hout voor alle soorten gebruik op maat of in vracht, de levering aan huis en

andere gelijkaardige werken.

- het ontwerpen, verkopen, verhuren en lease van textiel, kleding, schoeisel, sieraden, meubelen en overige

binnenhuisdecoratie, modeartikelen en overige consumentenartikelen.

- de verkoop, verhuur en lease van consumentenartikelen in de meest ruime zin,

- de activiteiten van interieurarchitecten: het inrichten van private, commerciële en publieke ruimten

(woningen, burelen, winkels, openbare gebouwen ...j, het uitvoeren van studies, het ontwerpen, het verlenen

van advies, het toezicht houden op de werkzaamheden, enz.

- de activiteiten van de interieurdecorateurs.

- het ontwerpen en realiseren van etalages voor commerciële en dienstverlenende bedrijven.

- het bouwen van maquettes en modellen op schaal.

- de industriële vormgeving.

- de luchtfotografie.

- Detailhandel via postorderbedrijven of via internet welke omvat de detailhandel via postorderbedrijven, internet, huis-aan-huisverkoop, verkoopautomaten, enz. Deze sectie omvat de groot- en detailhandel (verkoop zonder aanbrengen van veranderingen) in alle soorten goederen en de diensten die bij de verkoop van goederen worden verleend. Groot- en detailhandel vormen de laatste schakel in de distributieketen van goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- organisatie van congressen en beurzen. Deze afdeling omvat de organisatie, de promotie en/of het beheer van evenementen zoals salons, tentoonstellingen, commerciële beurzen, congressen, conferenties en seminaries, sportevenementen, al dan niet met inbegrip van het beheer, het ter beschikking stellen van personeel dat moet instaan voor de exploitatie van de installaties waar deze evenementen plaatsvinden en accommodatie

- het ontwerpen van tentoonstellingstanden.

- het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startfase (ter beschikking stellen van aangepaste bedrijfsruimte en overige dienstverlening tegen een relatief lage prijs, ...).

- leveren van diensten ten opzichte van horecasector,

- de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) persona! computers, bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur. Deze afdeling omvat activiteiten waarbij deskundigheid wordt verreist op het gebied van informatietechnologie: ontwerpen, aanpassen, testen en ondersteunen van standaard- en maatwerksoftware; het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geïntegreerd; het systeem- en netwerkbeheer of -management van computersystemen en/of gegevensverwerkende apparatuur bij klanten en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

- de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software. Deze afdeling omvat webportalen, gegevensverwerking, webhosting en andere activiteiten die informatie leveren als hoofddoel hebben.

- het organiseren, het geven van opleidingen, het adviseren bij deze inzake hardware-, software- en computerinstallaties of systemen.

- het ontwerpen of uitgeven van computerprogramma's.

- computerconsultancy-activiteiten.

- overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer,

- overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, Deze afdeling omvat het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes via kranten en tijdschriften, radio en televisie of via andere media, alsook het ontwerpen van reclameborden en -panelen.

- de vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

- het grafisch ontwerp in verband met het maken van gedrukte documenten, beeldschermpagina's, logo's, folders, enz.

- het universitair tutoraat, de studie- en huiiswerkbegeleiding, de leercentra die inhaallessen aanbieden, het geven van herhalingslessen met het oog op professionele examens.

- het geven van taalonderricht en trainingen op het gebied van communicatie. - het geven van informaticaopleidingen die buiten het normale schoolstelsel georganiseerd worden

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan in het algemeen alle diensten verlenen op het vlak van adviesverstrekking, expertise, keuring, schatting, enzovoort, van om het even welke aard verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak; in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap; en zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro). Het wordt vertegenwoordigd door 120 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om 10 uur.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor betalingen en verbintenissen boven de vijfduizend euro (¬ 5.000,00) zullen zij evenwel gezamenlijk moeten optreden.

Evenwel wordt de vennootschap slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd door de twee zaakvoerders, samen optredend voor de volgende verrichtingen:

a) aankoop en verkoop van onroerende goederen voor en van de vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) hypotheekvestiging van deze goederen of het verlenen van mandaten daartoe,

c) het in huur geven van deze goederen voor meer dan negen jaar of handelshuur

d) het in leasing nemen of geven van deze onroerende goederen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of lot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies Is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over lot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden, De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend,

" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering,

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen,

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

De heer Christophe Strypsteen, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling terzake.

De heer Benoit Strypsteen, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling terzake.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER VOOR HUIDIGE VENNOOTSCHAP

De oprichters duiden de heer Strypsteen Benoit, voornoemd, aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap in het kader van al zijn huidige en toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit mandaat is onbezoldigd en on bepaald in tijd, vanaf heden tot aan wijziging of herroeping. In dit geval zal een opvolger dienen benoemd te worden.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt aanvang op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand mei 2014 om 10 uur. ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de bvba Flamand & Partners te Knokke-Heist, Natiënlaan 125, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit en de B.T.W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondernemingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van KB 38 dd. 27/07/1967 en de Wet van 26/06/1992 en 30/12/1992 ivm, de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Eric Deroose

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift van de akte oprichting



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.07.2015, NGL 30.07.2015 15361-0311-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 30.08.2016 16546-0289-012

Coordonnées
BENCH GROEP

Adresse
ROMBOUT DE DOPPERESTRAAT 13 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande