BENEDIKTE TIMMERMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENEDIKTE TIMMERMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.497.253

Publication

31/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen aan de advocaten  vennoten en de geassocieerde  advocaten mits vergoeding.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten en verkrijgt zodoende niet de hoedanigheid van koopman.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur op 25 oktober 2013.

Artikel 6 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting voor vijftienduizend euro(¬ 15.000,00). Het hiervoor genoemde bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE84 6301 5180 5059 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING België. Een attest dat deze deponering bevestigt, zal door notaris Henry Van Caillie in bewaring gehouden worden.

Artikel 11 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke  of rechtspersonen, die advocaat moeten zijn. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Artikel 12 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 13 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 14 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 17 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur (20.00 u.). De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) kan op een andere datum en plaats gehouden worden mits toestemming van alle vennoten en zaakvoerder(s). In voorkomend geval zullen de notulen uitdrukkelijk vermelden dat de vergadering als jaarvergadering of Gewone Algemene Vergadering bijeen is gekomen. Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1/5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen vóór de Algemene Vergadering. De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen. De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris. Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vóór de Algemene Vergadering geschorst. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 18 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Artikel 23 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) ten honderd voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) ten honderd van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) ten honderd op

Luik B - Vervolg

de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. Evenwel mogen de vennoten in Algemene Vergadering beslissen dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerders.

Artikel 24 - Ontbinding.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de Algemene Vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging. De vereffenaar dient het beroep van advocaat uit te oefenen. Ingeval de Algemene Vergadering een beroep doet op één of meer vereffenaars, zullen die door de stafhouder aangeduid worden of ingeval van meningsverschil door de voorzitter van de Raad van Bestuur van Vlaamse Balies. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De machten van de Algemene Vergadering blijven behouden gedurende de vereffening. Bij de ontbinding van de vennootschap zal de verdeling van dossiers uitsluitend geregeld worden naar wens van de cliënt. Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

OVERGANGSBEPALINGEN.Als overgangsmaatregel zal:

- het eerste boekjaar aanvangen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde Rechtbank van Koophandel en een einde nemen op 30 september 2014.

- de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen op de laatste vrijdag van maart 2015.

De comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

BENOEMING.

En onmiddellijk na voorgaande stichting heeft de enige vennoot, handelend als Bijzondere Algemene Vergadering, beslist aan te stellen als niet-statutaire Zaakvoerder, Mevrouw Benedikte TIMMERMANS, voornoemd, die aanvaardt.

Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur.

Haar opdracht is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, in geld of in natura, en is in overeenstemming met werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Er wordt geen commissaris-revisor benoemd.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerster stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name: de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Van Reybrouck  Accountants & Belastingconsulenten , met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 10, bus 9, ondernemingsnummer 0875.201.997, vertegenwoordigd door één van haar aangestelden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de akte-oprichting de dato 25 oktober 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/05/2015
ÿþAI

*15072089*

(.-fiffr Ia In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van " te

"LEGE``

Griffie Rechtbank Koophandel 6 6 MEI 2015

Gent Afdei1flg Brugge

Dc gtif`i~i

Motl POF 11.1

Ortdernemingsnr : Benaming (vaut) :

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

0541.497.253

Benedikte Timmermans

Burgerlijke Vennootschap o.v.v.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gagelstraat 4, 8200 Sint-Andries, België

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Neerlegging verslaggeving quasi-inbreng

Tekst

Controleverslag van CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Wim Van De Walle, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 29 april 2015

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van Benedikte Timmermans BVBA overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 30 maart 2015

(get.) Benedikte Timmermans, zaakvoerder

de laatste blz: v ín Lülk-À vt rsrlëÏd r+ : " Réctá . hlèásmi ën hoeddnigi did v is ii ':nstri~iï~ërî;ërdnïié notárid, hetzij`--è-- de pës'á{v)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordken

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BENEDIKTE TIMMERMANS

Adresse
GAGELSTRAAT 4 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande