BENEWEAVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENEWEAVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.679.681

Publication

20/01/2014
ÿþ~

i (L-o ~\~ 1-11

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggin ter griffie van de akte

MONITEUR BFI

~ q

Voor-

behoude ~~j~aan hetll 1i3eigiscl ll I~~ ~,~~'~ ~ I ~, . i ~ _t`" ~~I~~ll ll ~~I ~~~~1~~ ~~Staatsbia \IP

~~~~*1199

RECI-IC KOOPHANDEL

,TRIJK

N EG D

Ondernemingsnr : 0443.679.681

Benaming

(voluit) : BENEWEAVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Guldenbergplantsoen 3 bus 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - KAPITAALVERHOGING - AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op 29 november 2013, geregistreerd te Kortrijk I, zeven bladen, geen verzending, op drie december tweeduizend en dertien, boek 972, blad 31, vak 18, Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), De adviseur ai  ontvanger ai, (handtekening), Christelle De Graeve, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft tot :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal uit te drukken in euro. De vergadering stelt bijgevolg vast dat het kapitaal van de vennootschap negenenzestigduizend vierhonderd en tien euro negentien cent (69.410,19¬ ) bedraagt.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd éénenveertigduizend driehonderd euro (141.300,00¬ ) om het kapitaal te brengen van negenenzestigduizend vierhonderd en tien euro negentien cent (69.410,19¬ ) naar tweehonderd en tienduizend zevenhonderd en tien euro negentien cent (210.710,19¬ ). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen.

Er wordt onmiddellijk door de enige vennoot in geld ingeschreven op de kapitaalverhoging.

VIERDE BESLUIT.

Aangezien onmiddellijk wordt ingeschreven door de enige vennoot hoeft geen beslissing te worden genomen inzake de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze kapitaalverhoging zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

Vervolgens heeft de enige vennoot, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Beneweave", en in te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng van een bedrag in speciën ten belope van honderd éénenveertigduizend driehonderd euro (141.300,00¬ ).

De inschrijver verklaart dat voormelde som afkomstig is uit de dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, uitgekeerd bij beslissing van de algemene vergadering van zesentwintig november tweeduizend en dertien.

Vaststelling van deponering

De vennootschap beschikt hierdoor vanaf heden over supplementair bedrag van honderd

éénenveertigduizend driehonderd euro (141.300,00 EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap BVBA'BENEWEAVE

bij de ING bank te Vichte met het nummer BE76 3631 2798 7395.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd op zevenentwintig november tweeduizend en dertien. Dit attest zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen,

De vergadering stelt vast dat de verhouding in het aandelenbezit van de aandeelhouders ingevolge deze kapitaalverhoging ongewijzigd gebleven is alsmede de verhouding in het kapitaal van de vennootschap.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd éénenveertigduizend driehonderd euro (141.300,00¬ ) effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd en tienduizend zevenhonderd en tien euro negentien cent (210.710,19¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd (2.800) kapitaalaandelen zonder nominale waarde die ieder één/tweeduizend achthonderdste (1/2.800ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en tienduizend zevenhonderd en tien euro negentien cent (210.710,19¬ ). Het is verdeeld in tweeduizend achthonderd (2.800) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal bedroeg bij de oprichting twee miljoen achthonderd duizend Belgische Frank, was volledig volgestort en werd gevormd door inbreng in natura,

13ij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op dertig oktober tweeduizend en dertien, werd het kapitaal omgezet in euro en overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen verhoogd met honderd éénenveertigduizend driehonderd euro (141.300,00¬ ) om het kapitaal te brengen op tweehonderd en tienduizend zevenhonderd en tien euro negentien cent (210.710,19¬ ) door inbreng in geld."

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering bevestigt de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 8500 Kortrijk,

Guldenbergplantsoen 3 bus 12, en besluit artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen ais volgt

"Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Guldenbergplantsoen 2 bus 12.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

NEGENDE BESLUIT

pe

vergaderinig besluit in de vierde alinea van artikel 9 van de statuten volgende zinsdelen te schrappen:

", of bij diens onmogelijkheid om zelfde redenen, zijn echtgenote mevrouw Liana Vanackere, wonende met hem op voormeid adres";

"of zij",

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist eenparig de schriftelijke algemene vergadering te voorzien in de statuten, door

toevoeging van een nieuw artikel in de statuten, waarbij de tekst zal luiden ais volgt

"F1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen

die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

pe schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door aile zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle

~

aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht."

ELFDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten alsook aan het nieuwe

Wetboek van Vennootschappen door het aannemen van volledig nieuwe en herwerkte statuten.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering besluit aan de zaakvoerder de nodige machten te verlenen tot uitvoering van de genomen

besluiten en tot coördinatie van de statuten.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Alle voorgaande besluiten werden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DELCERC4 MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ehosî'tien aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 28.06.2012 12229-0107-016
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 01.07.2011 11258-0173-013
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 16.07.2010 10319-0584-015
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 03.07.2009 09358-0354-014
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 24.06.2008 08279-0086-014
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.03.2007, NGL 29.03.2007 07106-2531-013
14/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 12.07.2006 06457-2483-014
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 11.07.2005 05447-0073-016
25/03/2005 : KO128169
09/07/2004 : KO128169
23/07/2003 : KO128169
16/06/2001 : KO128169
10/12/1992 : KO128169
24/04/1991 : GE161170
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 30.08.2016 16562-0387-017

Coordonnées
BENEWEAVE

Adresse
GULDENBERGPLANTSOEN 2, BUS12 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande