BENMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.609.155

Publication

13/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303353*

Neergelegd

11-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535609155

Benaming (voluit): BENMAR

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 Ingelmunster, Krekelstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op zeven juni tweeduizend en dertien door

Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° Heer Dutry, Marnik Roger, rijksregister nr 66.02.12-451.07, identiteitskaart nr 591-5523241-66, geboren te Roeselare op twaalf februari negentien honderd zesenzestig, wettelijk gescheiden, wonend te 8760 Meulebeke, Oostrozebekestraat nr 327;

2° Heer Goossens, Benoît Omer, rijksregister nr 88.09.06-105.74, identiteitskaart nr 591-2107382-62, geboren te Tielt op zes september negentienhonderd achtentachtig, ongehuwd, wonend te 8770 Ingelmunster, Krekelstraat nr 30;

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam: "BENMAR".

3/ Zetel: 8770 Ingelmunster, Krekelstraat 30.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van alle horeca-activiteiten zoals restaurant, traiteur en café brasserie; het organiseren van allerhande ontspanningsactiviteiten; het organiseren van feesten, huwelijksfeesten, happenings, concerten en aanverwante activiteiten; het uitbaten en ter beschikking stellen van vergaderzalen; het verhuren van allerlei uitrusting en materieel; het aan- en verkopen en verhuren van onroerende goederen.

De onderneming mag dit alles zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of in coördinatie met onderaannemers verrichten.

De vennootschap mag alle beheersopdrachten waarnemen en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van de vertegenwoordiging, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt al achten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met één of ander deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is : alle roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, alle brevetten, fabrieksmerken of licenties nemen, verwerven, verlenen, aankopen of verkopen, alle beleggingen in roerende waarden verrichten, aandelen verwerven door deelneming, inbreng, inschrijving, fusie of op om het even welke andere wijze, in alle bestaande of op te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

richten vennootschappen en ondernemingen, zo in België of in het buitenland.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550,00) euro, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. Ieder aandeel werd bij de oprichting volledig onderschreven respectievelijk één en vijftig aandelen en negen en

veertig aandelen ten belope van tweehonderdveertig/

driehonderdéénenzeventigsten (240/371en) volgestort in speciën hetzij zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00) en is nog te volstoren door de Heer Dutry Marnik voor zes duizend twee honderd acht en negentig euro vijftig cent (¬ 6.298,50) en de Heer Goossens Benoît voor zes duizend en één en vijftig euro vijftig cent (¬ 6.051,50).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZES DUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) vooraf-gaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE77 7512 0653 2642 bij AXA BANK EUROPE NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op heden afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking der statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Evenwel, met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van VIJFDUIZEND (5.000,00) euro overschrijdt, en alle handelingen (zelfs voor een lager bedrag) betreffende:

-het verwerven, vervreemden, bezwaren met zakelijke rechten of hypothekeren van onroerende goederen;

-inpandgave van de handelszaak der vennootschap;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan ven-nootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

-borgstellingen, avalverleningen en aanverwante waarborgen;

-het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennoot-schappen of ondernemingen;

-het oprichten van andere vennootschappen of ondernem-ingen of het erin deelnemen op welke wijze ook;

-het ondertekenen van alle authentieke akten.

Luik B - Vervolg

---is de handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is; iedere algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Aan de zaakvoerders en de werkende vennoten kan een wedde en/of vergoedingen worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, ten laste van de algemene kosten der vennootschap.

8/ Er zal een jaarvergadering worden gehouden op elke laatste vrijdag van de maand juni om negen uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2015.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: vanaf 7 juni 2013 tot en met 31 december 2014.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reserve-fonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naarge-lang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de ven-noten verdeeld worden, volgens het getal der onder-scheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennoot-schap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

En tenslotte zijn voornoemde oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben met éénparigheid van stemmen beslist aan te stellen als eerste, niet statutaire zaakvoerders, met ingang van heden voor onbepaalde duur: Heer Dutry, Marnik en Heer Goossens, Benoît voornoemd, die aanvaarden.

VOLMACHT. Heer Dutry, Marnik en Heer Goossens, Benoît voornoemd, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Heer Lagae, Dries te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 67, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wette-lijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruis-puntbank van Ondernemingen"

(aanvraag van een onder-nemingsnummer en eventueel

vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toege-voegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/04/2015
ÿþMSod word 11.1

riLiirti ly11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

I it A 1i. 2a15

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, aftl. KORTRIJ.

Griffie

*15060076*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0535.609.155

(voluit) : BENMAR

(verkort) : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Rechtsvorm Krekelstraat 30 8770 Ingelmunster

Zetel : doelwijziging - statutenwijziging

(volledig adres)

Onderwerp akte :





Er blijkt uit een akte verleden op dertig maart tweeduizend en vijftien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BENMAR", waarvan de zetel gevestigd is te 8770 Ingelmunster, Krekelstraat nr 30; ondememingsnr-B.T.W. nr BE 0535.609.155 RPR Gent afdeling Kortrijk; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

1/ De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders houdend een omstandige verantwoording van haar voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap -aan welk verslag een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand der vennootschap. afgesloten per 31 december 2014.

2/ De vergadering beslist het doel der vennootschap uit te breiden door volgende tekst in te lassen in artikel 3 der statuten, na de eerste alinea eindigend met "verhuren van onroerende goederen.":

"Het aan- en verkopen van paarden en pony's, het trainen van paarden en pony's, het leren rijden en verzorgen van paarden en pony's, het aan- en verkopen van voeding en uitrusting voor paarden en pony's".

3/ De vergadering verleent aan de zaakvoerders alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT. Heer Dutry, Marnik Roger, rijksregister nr 66.02.12-451.07, identiteitskaart nr 591-5523241-66, geboren te Roeselare op twaalf februari negentienhonderd zesenzestig, wettelijk gescheiden, wonend te 8760 Meulebeke, Oostrozebekestraat nr 327 en Heer Goossens, Benoît Omer, rijksregister nr 88.09.06-105.74, identiteitskaart nr 591-2107382-62, geboren te Tielt op zes september negentienhonderd achtentachtig, ongehuwd, wonend te 8770 ingelmunster, Krekelstraat nr 30, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Heer Lagae, Dries te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 67, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een

vestigingseenheid/aanvraag van een vestigingseenheidsnummer/schrapping van een

vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheld).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0152-016

Coordonnées
BENMAR

Adresse
VELDSTRAAT 80 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande