BERELS INVEST

Divers


Dénomination : BERELS INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.805.682

Publication

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 16.07.2012 12305-0294-015
03/05/2012
ÿþ«

Maf Word 11.1

Luik B_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



% Ondememingsnr : 0443.805.682

Benaming

(voluit) : SECURIM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8750 Wingene (zwevezele), Hille 69

(volledig adres)

Onderwerp akte : naamswijziging - zetelverplaatsing - doeiswijziging - wijziging datum algemene vergadering - omzetting naar een commanditaire vennootschap op aandelen - ontslag - aanneming van een nieuwe tekst van de statuten -

~, notulen van de buitengewone algemene vergadering

Het proces-verbaal, verleden voor Meester Benedikt DEBERDT, notaris te Tielt op 29 maart 2012, dragende

'ó aan het slot de melding Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, 2012/194/0908/N, negentien bladen, geen

verwijzing, op 4 apri12012, Register 5, boek 436, blad 9, vak 3, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), de

LA Inspecteur ai. (getekend) Isabel Lambert, Inspecteur., luidt als volgt:

Op heden, negenentwintig maart TWEEDUIZEND EN TWAALF

Voor mij Benedikt DEBERDT, notaris te Tielt, op het kantoor, wordt gehouden de buitengewone algemene

ïv vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SECURIM", waarvan de zetel gevestigd

is te 8750 Wingen (Zwevezele), Rille 69, hierna «de vennootschap» genoemd.

Identificatie van de vennootschap

N De vennootschap werd opgericht, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en onder de benaming "MEUBELEN DE VOLDERS", krachtens akte verleden voor notaris NKarel VANBEYLEN te Wingene (Zwevezele) op achtentwintig maart negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april daarna, onder nummer 0910425-10.

De statuten werden meermaals gewijzigd onder meer inhoudende de wijziging van de benaming naar huidige benaming en de omvorming naar de huidige rechtsvorm, bij proces-verbaal opgemaakt door notaris Ludovic DU FAUX, alsdan te Moeskroen op dertig juni tweeduizend en zes, bekendgemaakt alsvoren op zesentwintig juli daarna, onder nummer 06121579 en voor het laatst bij proces-verbaal opgemaakt door de instrumenterende notaris op dertig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt alsvoren op vijftien februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12038817.

Opening van de vergadering  Samenstelling van het bureau

re De vergadering wordt geopend om achttien uur vijtien, onder het voorzitterschap van de heer DE VOLDERE

°1D Bernard, hierna genoemd.

pq Gezien een gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt niet overgegaan tot de aanstelling van een

secretaris noch van stemopnemers.

Samenstelling van de vergadering Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren het volgend aantal aandelen in volle

eigendom te bezitten:

1.De heer DE VOLDERE Bernard Gaston Jules, nationaal nummer 630527 379 72, identiteitskaart nummer

591 0551551 14, geboren te Zwevezele op zevenentwintig mei negentienhonderd drieënzestig, in huwelijk met

pq mevrouw Boysen Els, hierna vermeld, wonend te 8750 Wingen (Zwevezele), HilIe 73.

EIGENAAR VAN VIIFMN DUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG AANDELEN. (15.450).

2.Mevrouw BOYSEN Els Maria, nationaal nummer 631226 288 48, identiteitskaart nummer 590 7507492 09,

geboren te Diksmuide op zesentwintig december negentienhonderd drieënzestig, in huwelijk met de heer De

Voldere Bernard, voornoemd, wonend te 8750 Wingene (Zwevezele), Hille 73.

EIGENARES VAN ZEVENENDERTIG AANDELEN. (37)

Samen: vijftien duizend vierhonderd zevenentachtig (15.487) aandelen, zijnde de totaliteit van alle door de

vennootschap ujigegeven aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

R BElrG fVEERGEI.EGIJ ter GRIFFE der

2 5

ECHTBANK VAN KOOPHANDEI. T'

-~~_ 2~f2 BRoUGGE (Afdeling Brugge)

Ei_GISCN STAATSBLAD 1 ó kPRr209~ grieer

Griffie

NiONITEU

fl

bel

ai

Be Sta

B

I 1IIUII III I I IIIIi

*12083805"

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge De echtgenoten Bernard De Voldere--Boysen Els, beiden voornoemd, zijn gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Meester Jean-Marie De Cock, destijds notaris te Tielt, op één juni negentienhonderd tweeënnegentig, en verklaren dit huwelijksstelsel tot op heden niet te hebben gewijzigd.

Agenda

1/Wijziging van de benaming van de vennootschap thans luidend "Securirn" in `EERELS INVEST". 2/Wijziging van artikel 1 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 1 : Aard  Naam

De vennootschap is een commanditaire vennootschap op aandelen. Zij draagt de benaming "BERELS 1NVEST".

3/Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Hile 69" naar "8750 Wingene (Zwevezele), Hile 73".

4/Wijziging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten om de tekst van deze zin te vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Hille 73." 5/Bijzonder verslag van de bestuurder waarin in toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, een omstandige verantwoording wordt gegeven van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

6/Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door het vervangen van de huidige doelomschrijving door de hierna vermelde doelomschrijving en. door het vervangen van artikel drie van de statuten door de hierna vermelde tekst:

"Artikel vier: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

3.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en vereffening.

4.Het uitvoeren van managementopdrachten in bedrijven en ondernemingen en in het bijzonder het verlenen van adviezen en consultancy op managementniveau met betrekking tot de organisatie, de reorganisatie en de structurering van bedrijven en, ondernemingen, alsmede het overnemen van bestaande managementtaken binnen bestaande bedrijven en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen en ondernemingen.

In het algemeen kan de vennootschap alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken".

7/Beslissing dat de jaarvergadering zal doorgaan elk jaar op dertig juni om twintig uur.

8/Wijziging van artikel 17 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 17 : Jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar, op dertig juni om twintig uur heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van oproeping."

9/Goedkeuring van volgende stukken opgemaakt in toepassing van de artikelen 776, 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen:

-het bijzonder verslag van de bestuurder waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven van het voorstel tot omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap in een commanditaire vennootschap op aandelen.

-de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf. -verslag opgesteld over de voormelde staat van actief en passief door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WF&Co BEDRIJFSREVISOREN", bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126. 10/Aanvaarding van het ontslag als bestuurder van de vennootschap aangeboden door de heer De Voldere Bernard, voornoemd, en verlenen van kwijting voor het door hem gevoerde beleid.

11/Omzetting van de naamloze vennootschap in een commanditaire vennootschap op aandelen met dezelfde zetel, hetzelfde kapitaal en reserves en zonder wijziging van de activa en passiva bestanddelen zoals deze voorkomen op de voormelde staat afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf, met uitzondering van de wijzigingen aan de statuten zoals deze werden gerealiseerd door de voorgaande besluiten van onderhavige algemene vergadering.

12/Vaststelling van de nieuwe statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen in overeenstemming met de gewijzigde rechtsvorm van de vennootschap.

13/Machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van alle door deze vergadering genomen besluiten. 14/Volmacht.

Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen:

A.Dat de enige bestuurder en alle aandeelhouders van de vennootschap, vertegenwoordigend de totaliteit van de bestaande aandelen, aanwezig zijn en eenparig verklaren:

a) voorafgaandelijk aan deze, en binnen de wettelijke termijnen, een afschrift te hebben ontvangen en kennis genomen te hebben van voormelde agenda.

b) te verzaken aan de wettelijke en statutaire oproepingsvereisten,

B.Dat er geen diverse soorten aandelen bestaan, of effecten die het kapitaal niet vertegenwoordigen. Dat de

vennootschap geen, al dan niet converteerbare obligaties op naam, warrants op naam of certificaten op naam

heeft uitgegeven.

C.Dat aan aile aandelen stemrecht is verbonden, dat er geen aandelen voorhanden zijn waarvan het stemrecht

werd geschorst en dat ieder aandeel recht geeft op één stem.

D.Dat de vennootschap geen commissarissen heeft aangesteld en dat de enige bestuurder van de vennootschap

hier verschenen is, om, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, antwoord te

geven op de vragen die hem door de vennoten worden gesteld met betrekking tot de agendapunten.

E.Dat huidige vergadering aldus geldig is samengesteld om over de agenda te beraadslagen en te besluiten,

ondanks het gebrek aan bijeenroepingen.

F.Dat om te worden aangenomen de voorstellen die geen statutenwijziging inhouden de gewone meerderheid

van de stemmen dienen te bekomen en de voorstellen tot statutenwijziging de drievierden van de stemmen

dienen te bekomen. Het voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap en tot omzetting van de

vennootschap in een andere rechtsvorm dient vier vijfden van de stemmen te bekomen.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

Alle aandeelhouders bevestigen, minstens vijftien dagen voor deze vergadering, ter zetel van de vennootschap

een afschrift bekomen te hebben en kennis genomen te hebben van de voormelde agenda.

Alle aandeelhouders bevestigen dat de enige bestuurder van de vennootschap op de vergadering aanwezig is.

De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van

de agenda te beraadslagen en te besluiten.

Beraadslaging -- Beslissingen

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap, thans luidend "Securim" te vervangen door een

nieuwe benaming, luidend: "BEREIS INVEST".

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge het wijzigen van de benaming van de vennootschap beslist de vergadering artikel I van de statuten

te wijzigen zoals aangeduid in punt twee van de agenda.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 8750 Wingene

(Zwevezele), HilIe 69" over te brengen naar "8750 Wingene (Zwevezele), Hille 73."

VIERDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gelet op het voorgaande besluit beslist de vergadering de eerste zin van artikel twee van de statuten te wijzigen zoals aangeduid in punt vier van de agenda.

VI3EDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de bestuurder gedateerd op zeven februari tweeduizend en elf en omvattend een omstandige verantwoording van het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering beslist deze stukken zonder wijziging goed te keuren.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door het vervangen van de huidige doelomschrijving door een nieuwe doelomschrijving zoals deze opgenomen is in punt zes van de agenda.

De vergadering beslist tevens artikel drie van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel vier: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van, alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

3.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of imnmobiliënvennootschappen en ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en vereffening.

4.Het uitvoeren van managementopdrachten in bedrijven en ondernemingen en in het bijzonder het verlenen van adviezen en consultancy op managementniveau met betrekking tot de organisatie, de reorganisatie en de structurering van bedrijven en ondernemingen, alsmede het overnemen van bestaande managementtaken binnen bestaande bedrijven en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen en ondernemingen.

In het algemeen kan de vennootschap alle industriëIe, financiële, roerende of onroerende handelingen ven richten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken"

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de jaarvergadering van de vennootschap elk jaar zal doorgaan op dertig juni om twintig uur. Ingevolge dit besluit stelt de vergadering vast dat de eerstvolgende jaarvergadering zal doorgaan op dertig juni 2012 om 20 uur.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist artikel 17 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door de tekst opgenomen in punt 8 van de agenda.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de stukken opgemaakt in toepassing van de bepalingen van de artikelen 776, 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde:

-het bijzonder verslag van de bestuurder gedateerd op zeven februari tweeduizend en twaalf waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven van het voorstel tot omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap in een commanditaire vennootschap op aandelen.

-de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het verslag over voormelde staat van actief en passief gedateerd op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf en opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WF&Co BEDRIJFSREVISOREN", bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Beirens Stefaan, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8 Besluit

In het kader van de procedure voor omzetting voorzien door artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Securim

met zetel te 8750 Zwevezele, Bille 69, ons aangesteld om verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva die werd afgesloten op 31 december 2011.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat van activa en passiva per 31 december 2011, op basis waarvan de omzetting zal worden doorgevoerd, een volledig, getrouw en juist beeld vormt van de financiële positie van de vennootschap. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 169.805,86 EUR is 115.324,14 EUR kleiner dan het maatschappelijke kapitaal van 285.130,00 EUR.

Gent, 23 maart 2012.

WF&Co Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Stefaan Beirens

Vennoot"

De vergadering beslist het verslag van bestuurder, de staat van actief en passief en het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

Deze verslagen en de staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist het ontslag als bestuurder van de vennootschap aangeboden door de heer De Voldere Bernard, voornoemd, te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening van de vennootschap zal gelden als definitieve kwijting voor het door de ontslagnemende bestuurder gevoerde beleid.

ELFDE BESLUIT

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap, zijnde een naamloze vennootschap om te zetten in een nieuwe rechtsvorm, zijnde een commanditaire vennootschap op aandelen, met dien verstande:

-dat de commanditaire vennootschap op aandelen, ontstaan uit de omzetting, geen nieuwe vennootschap is, doch de loutere voortzetting onder een andere rechtsvorm van de tot op heden bestaande naamloze vennootschap.

-dat de vennootschap dezelfde zetel behoudt en dat geen enkele wijziging wordt aangebracht aan het kapitaal, noch aan de reserves van de vennootschap, noch aan de bedragen van de activa en passiva rekeningen zoals deze voorkomen in de voormelde staat afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf; behoudens de wijzigingen doorgevoerd door onderhavige algemene vergadering.

De vergadering beslist dat alle verrichtingen door de naamloze vennootschap gedaan sedert eenendertig december tweeduizend en elf zullen aangezien worden als zijnde verricht voor rekening van de commanditaire vennootschap op aandelen.

TWAALFDE BESLUIT

Na deze omzetting in een andere rechtsvorm beslist de vergadering de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen vast te stellen, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

- De vennootschap heeft de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen. De naam van de vennootschap luidt `EERELS INVEST".

- De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Bille 73. - De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- De vennootschap heeft tot doel:

1.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en vereffening.

4.Het uitvoeren van managementopdrachten in bedrijven en ondernemingen en in het bijzonder het verlenen van adviezen en consultancy op managementniveau met betrekking tot de organisatie, de reorganisatie en de structurering van bedrijven en ondernemingen, alsmede het overnemen van bestaande managementtaken binnen bestaande bedrijven en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in BeIgië of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen en ondernemingen.

In het algemeen kan de vennootschap alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentachtig duizend honderd dertig euro (¬ 285.130,00). Het mag niet worden verminderd tot beneden tweeënzestig duizend euro (£ 62.000,00), behalve wanneer het onmiddellijk daarna opnieuw wordt verhoogd tot tenminste dit minimumbedrag.

- aandelen:

Het kapitaal is vertegenwoordigd door vijftien duizend vierhonderd zevenentachtig (15.487) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/ vijftien duizend vierhonderd zevenentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. (1/15.487ste).

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

- algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op dertig juni om twintig uur. Als die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

- presentielijst

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de titularissen van zakelijke rechten van aandelen op naam, minstens vijf volle dagen voor de bijeenkomst, aan de zaakvoerder hun voornemen betekenen de vergadering bij te wonen.

- bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als zaakvoerder zijn aangewezen.

Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen nam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van aandeelhouders bevoegd is.

De zaakvoerder is persoonlijk, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Binnen de perken van het vennootschapscontract, dat wil zeggen voor zover zijn handelingen stroken met de doelomschrijving, vervult hij zijn opdracht en bepaalt hij het beleid van de vennootschap zonder dat de algemene vergadering hem ter zake richtlijnen kan opleggen.

Stelt hij handelingen namens de vennootschap en gaat hij verbintenissen aan die vallen buiten het doel van de vennootschap, dan is de vennootschap niettemin verbonden, tenzij hij bewijst dat de derde daarvan op de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

hoogte was ot er, gezien de omstandigheden niet onkundig van was; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

- vertegenwoordigingsbevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan kunnen zij ieder afzonderlijk de vennootschap verbinden in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan treden zij op namens de vennootschap in en buiten rechte als college, dat wiI zeggen handelend door de meerderheid van de leden van het college.

De hierna genoemde, gecommanditeerde vennoot, wordt aangesteld als zaakvoerder: de heer De Voldere Bernard, voornoemd.

Hij is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Indien de zaakvoerder overlijdt of om welke reden ook zijn functie niet meer kan uitoefenen, dan wordt zijn opdracht verder gezet en zijn taken overgenomen door mevrouw Boysen Els, voornoemd, op voorwaarde dat zij vooraf het statuut van gecommanditeerde vennoot aanneemt.

boekjaar

Het boekjaar begint op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. winstverdeling

Jaarlijks wordt, van de nettowinst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Aan de zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de bepalingen van artikel 618 en volgende Wetboek van Vennootschappen, interim-dividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

De algemene vergadering besluit of de netto-winst, na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, geheel of gedeeltelijk zal aangewend worden tot uitkering van dividenden of tot reservering.

ontbinding en vereffening

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de zaakvoerder wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Ben afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van-vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de

+ Ré

M 4 '{

! i

f&

4 Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap baar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot uitvoering van alle door deze vergadering genomen besluiten.

VEERTIENDE BESLUIT

Met het oog op het vervullen van alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en alle fiscale diensten en administraties beslist de vergadering een bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gents Adviesbureau en/of aan haar zaakvoerder, de heer Pauwels Rudi, kantoorhoudend te 9000 Gent, Kasteellaan 50, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

STEMMING EN BEËINDIGING VAN DE VERGADERING

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen en voor elk punt van de agenda afzonderlijk. Vermits alle punten van de agenda afgehandeld zijn, wordt de vergadering door de voorzitter gesloten om achttien uur vijfenveertig.

SLOTBEPALINGEN

A.De comparanten erkennen dat de instrumenterende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij in onderhavige akte betrokken zijn en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt. De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld

B.De comparanten erkennen dat zij een ontwerp van onderhavige akte voorafgaandelijk dezer hebben ontvangen en dat zij deze mededeling als voldoende tijdig aanzien ook als zij minder dan vijf werkdagen vóór het verlijden dezer is gebeurd. De comparanten verklaren dat zij voorafgaandelijk dezer dit ontwerp hebben nagelezen. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, eerste en tweede alinea van de Organieke Wet Notariaat, evenals de eventuele wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp van de akte. De gehele akte werd door de instrumenterende notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht

C.Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de comparanten aan de hand van officiële stukken door de wet vereist. De nationale nummers werden vermeld met uitdrukkelijk akkoord van de comparanten.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschrift bedraagt vijfennegentig euro. (E 95,00)

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na integrale lezing en toelichting van onderhavige akte, hebben de comparanten, aanwezig als gezegd, samen met mij, notaris, getekend.

gelijktijdig hiermee, neergelegd: expeditie, verslag van het bestuursorgaan aangaande de doelswijzigíng + staat van actief en passief, bijz verslag van het bestuursorgaan aangaande de omzetting + verslag van de revisor

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2012
ÿþ(uk Med Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 1243081-

~-

Ondernerningsnr : 0443.805.682

Benaming

(voluit) : SECURIM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; 8750 Wingene (Zwevezele), Hille 69

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "SECURIM", (oprichtingsakte bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van 25 april 1991), opgemaakt door notaris Benedikt DEBERDT te Tielt op 30 december 2011:

De vergadering beslist dat alle aandelen voortaan verplicht op naam zijn.

- De vergadering besluit artikel 8 van de statuten te vervangen door navolgende tekst:

"Artikel 8  Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen

alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233

van het Wetboek van Vennootschappen. .

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van

artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen."

De vergadering besluit tot de schrapping van de eerste twee alinea's van artikel 20 van de statuten.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur en aan de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gents adviesbureau met zetel te 9000 Gent, Kasteellaan 50 om

de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

werd gelijktijdig neergelegd; een uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten,

dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank

van koophandel

NOTARIS BENEDIKT DEBERDT TE TIELTt

BELGISCH STAla1,3Lla BESTUUR

____..

IJiON1TE Jfi ~ . :<~~-.`.1 ~_i ~_r`1"" " . ~;

qIFiECTIOI.

rl , J_aè

0 8 -C2- 2012-r): ~ ~

"

Griff,a,,,,.~,.f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/09/2011
ÿþ Mod 2.1

' f~lflry ~át. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°P: 0.5 SEP, 2011

Griffie De griffier,

I 1111111111111

*11139584*

Vc behc aan Belt Staal

Ondernemingsnr : 0443.805.682

Benaming

(voluit) : SECURIM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hille 69, 8750 Wingene

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

Ult het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 29 juli.

2011 blijkt dat de vergadering onder meer volgende besluiten heeft genomen:

1/De vergadering heeft beslist de hierna vermelde ontslagen te aanvaarden:

- het ontslag als gedelegeerd bestuurder en als bestuurder van de vennootschap aangeboden door..

mevrouw De Votdere Bernadette, wonend te 8820 Torhout, Bruggestraat 121.

- het ontslag als bestuurder van de vennootschap aangeboden door mevrouw Deboodt Els, wonend te 8820:

Torhout, Bruggestraat 121. "

- het ontslag als bestuurder van de vennootschap aangeboden door de heer Deboodt Henk, wonend te

. 8820 Torhout, Bruggestraat 121. "

2/De vergadering heeft beslist dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal gelden als kwijting; voor de ontslagnemende bestuurders;

3/De vergadering heeft beslist te benoemen tot bestuurder van de vennootschap voor een hernieuwbare: periode van zes jaren: de heer De Voldere Bernard, wonende te 8750 Wingene, Hille 73.

De Voldere Bernard

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 17.08.2011 11415-0235-013
07/09/2010 : BG073571
16/06/2009 : BG073571
07/07/2008 : BG073571
03/07/2007 : BG073571
26/07/2006 : BG073571
03/08/2005 : BG073571
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0333-013
22/02/2005 : BG073571
14/10/2004 : BG073571
14/07/2004 : BG073571
18/09/2003 : BG073571
11/09/2002 : BG073571
06/04/2002 : BG073571
07/02/2002 : BG073571
16/06/2001 : BG073571
17/06/2000 : BG073571
11/09/1999 : BG073571

Coordonnées
BERELS INVEST

Adresse
HILLE 73 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande