BERGOBELT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BERGOBELT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 524.960.634

Publication

23/05/2014
ÿþfi

EMZU311

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0524.960.634

Benaming

(voluit) : BERGOBELT

(verkort) :

IIU!Rinelf11

Voc behol aan Belgl StaatE

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Oostkaai 22, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING VOORSTEL TOT INBRENG VAN BEDRIJFSTAK

Neeriegging van het voorstel van inbreng van een bedrijfstak van IEPERBAND NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8900 leper, Oostkaai 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper onder ondernemingsnummer BTVV BE 0423.452.'1'14, in BERGOBELT NV, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

(Tegelijk hierbij neergelegd voorstel tot inbreng van bedrijstak)

Paul Vanderhauwaert

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2014
ÿþMal Wo[d 11.1

keV In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- 1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



410137

Ondernemingsnr : 0524.960.634

Benaming

(voluit) : BERGOBELT

(verkort) :

~----~

08 JULI 201+

Griffie

T

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8900 leper, Oostkaai 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 30 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BERGOBELT" gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VAN HET VOORSTEL TOT INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK

De vergadering neemt kennis en bespreekt het voorstel tot inbreng van bedrijfstak, door inbreng door de naamloze vennootschap "IEPERBAND", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8900 leper, Oostkaai 22, met ondernemingsnummer BTW BE 0423.452.114, van de bedrijfstak "Bergobelt" zoals het door het bestuursorgaan van ieder bij de inbreng betrokken vennootschappen werd opgesteld op 7 mei 2014.

Dit voorstel werd door de inbrengende vennootschap "IEPERBAND" en de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT' neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper op 14 mei 2014 en bevat de punten vermeld in artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze neerleggingen werden bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 23 mei 2014 voor de inbrengende vennootschap onder het nummer 2014-05-23 / 0105776 en voor de inbrenggenietende vennootschap onder het nummer 2014-05-23 / 0105775.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel,

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE VEREISTE VERSLAGEN NAAR AANLEIDING VAN DE INBRENG IN NATURA

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van het verslag van de bestuurders en van de commissaris, beiden opgemaakt in uitvoering en bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van

vennootschappen, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura hierna. Het verslag van de commissaris en het verslag van de bestuurders zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN NAAR AANLEIDING VAN DE UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN BENEDEN PARI

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van het verslag van de Raad van Bestuur en van de commissaris, beiden opgemaakt in uitvoering en bij toepassing van artikel 582 van het Wetboek van vennootschappen, aangaande de uitgifte van nieuwe aandelen beneden de pari-waarde bij de kapitaalverhoging voorwerp van de vierde beslissing.

VIERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a.1 Goedkeuring van de inbreng in natura in de naamloze vennootschap "BERGOBELT" naar aanleiding van het besluit van de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IEPERBAND" tot goedkeuring van de beslissing van de raad van bestuur van de laatstgenoemde vennootschap van 7 mei 2014 tot inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt"n dit zonder ontbinding of vereffening van de naamloze vennootschap "IEPERBAND" - verwezenlijking van de opschortende voorwaarde van het besluit tot inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt" door de algemene vergadering van de inbrengende vennootschap en van het besluit tot inbreng in natura door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT',

1. Goedkeuring

De vergadering stelt vast dat de inbrengende vennootschap, de naamloze vennootschap "IEPERBAND", in haar buitengewone algemene vergadering van heden voorafgaandelijk dezer, beslist heeft tot goedkeuring van de beslissing van de raad van bestuur van laatst genoemde vennootschap van 7 mei 2014 tot inbreng in de inbrenggenietende vennootschap, de naamloze vennootschap "BERGOBELT' van haar bedrijfstak "Bergobelt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap, de naamloze vennootschap "BERGOBELT' van de inbreng in natura.

De vergadering besluit de inbreng in natura in de naamloze vennootschap "BERGOBELT" ingevolge voormeld besluit van de algemene vergadering van de inbrengende vennootschap "IEPERBAND" tot inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt" goed te keuren, en dit in uitvoering en bij toepassing van de artikelen 679, 680 en 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en conform de modaliteiten en voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel.

2. Beschrijving

Deze inbreng in natura omvat de inbreng door de naamloze vennootschap "IEPERBAND" van aile activa- en passivabestanddelen verbonden aan haar bedrijfstak "Bergobelt", in de naamloze vennootschap "BERGOBELT'.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgedragen bedrijfstak, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de inbrenggenietende vennootschap, de naamloze vennootschap "BERGOBELT", zonder ontbinding of vereffening van de inbrengende vennootschap, de naamloze vennootschap "IEPERBAND", mits toekenning aan de naamloze vennootschap IEPERBAND" van aandelen van de naamloze vennootschap "BERGOBELT".

3. Verwezenlijking opschortende voorwaarde inzake inbreng bedrijfstak

De vergadering stelt vast dat ingevolge de goedkeuring van de voormelde inbreng in natura en de daaropvolgende kapitaalverhoging in onderhavige vennootschap, als hierna vermeld, de opschortende voorwaarde van het besluit van de buitengewone algemene vergadering van de inbrengende vennootschap tot inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt" en van het besluit van de buitengewone algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT' tot aanvaarding van de inbreng in natura vervuld zijn en dat de inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt" aldus verwezenlijkt is.

a.2 Kapitaalverhoging ingevolge de inbreng in natura van de hierboven beschreven bedrijfstak naar aanleiding van het besluit tot inbreng door de naamloze vennootschap "IEPERBAND" zonder ontbinding of vereffening.

1. Kapitaalverhoging

Als gevolg van de inbreng in natura van de hierboven beschreven bedrijfstak wordt het kapitaal verhoogd met drie miljoen zevenhonderd eenennegentigduizend zeshonderd vierenzeventig euro zesenveertig cent (E 3.791.674,46) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op drie miljoen achthonderddrieënvijftigduizend zeshonderdvierenzeventig euro en zesenveertig cent (E 3.853.674,46), mits creatie en uitgifte van vijfenveertigduizend vijfhonderdzevenenveertig (45.547) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

2. Onderschrijving  toekenning aan de inbrengende vennootschap van aandelen van de inbrenggenietende vennootschap deelname in het resultaat.

De naamloze vennootschap "IEPERBAND" schrijft in op vijfenveertigduizend vijfhonderdzevenenveertig (45.547) aandelen, uitgegeven aan de globale prijs van drie miljoen zevenhonderd eenennegentigduizend zeshonderd vierenzeventig euro zesenveertig cent (E 3.791.674,46) en doet daarvoor een inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen die de bedrijfstak "Bergobelt" vormen en die vermeld staan in de jaarrekening per 31 december 2013, rekening houdend met het feit dat de verrichtingen sedert 1 januari 2014 nopens de ingebrachte bedrijfstak, ten bate of ten laste van de naamloze vennootschap "BERGOBELT" worden gelegd.

Tengevolge van deze inbreng in natura van de voormelde bedrijfstak in de inbrenggenietende vennootschap

"BERGOBELT" zullen vijfenveertigduizend vijfhonderdzevenenveertig (45.547) volledig volgestorte

kapitaalaandelen van de inbrenggenietende vennootschap worden uitgegeven en toegekend aan de inbrengende vennootschap "IEPERBAND".

Deze vijfenveertigduizend vijfhonderdzevenenveertig (45.547) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de inbrenggenietende vennootschap en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 januari 2014.

3. Wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van onderhavige akte inzake de inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt" door de naamloze vennootschap IEPERBAND" in de naamloze vennootschap "BERGOBELT" zullen de gevolmachtigden van de inbrenggenietende vennootschap, de naamloze vennootschap "BERGOBELT", de inschrijving in het aandelenregister doen van de bijkomende aandelen die aan de naamloze vennootschap "IEPERBAND" worden toegekend in ruil voor de ingebrachte bedrijfstak. Deze inschrijving wordt ondertekend door de gevolmachtigde van de inbrengende vennootschap, de naamloze vennootschap "IEPERBAND".

a.3 Boekhoudkundige verwerking

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de ingebrachte bedrijfstak worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap.

b.1 Vaststelling van de eigendomsovergang van de overgedragen vermogensbestanddelen, verbonden aan de in de naamloze vennootschap "BERGOBELT" ingebrachte bedrijfstak, door de inbrengende vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering. verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van de vermogensbestanddelen, verbonden aan de aan de naamloze vennootschap "BERGOBELT" overgedragen bedrijfstak, van de inbrengende vennootschap op de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT' vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

b.2 Algemene omschrijving van de over te dragen vermogensbestanddelen.

De overgedragen activa- en passivabestanddelen zijn verbonden aan de bedrijfstak "Bergobelt".

De aan de naamloze vennootschap "BERGOBELT" overgedragen vermogensbestanddelen, verbonden aan de ingebrachte bedrijfstak van de inbrengende vennootschap "IEPERBAND", zoals blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2013, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa en passivabestanddelen, die als volgt opgenomen zijn in de boeken van de inbrengende vennootschap:

31 December 2013 In te brengen bestanddelen

VASTE ACTIVA

IL IMMATERIELE VASTE ACTIVA

MATERIELE VASTE ACTIVA

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA

VLOTTENDE ACTIVA

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

IX. LIQUIDE MIDDELEN

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

TOTAAL DER ACTIVA

-3.430.230,46

-1.964.803,33

-1.465.427,13

-388.444,00 -388.444,00

-3.818.674,46

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA

EiGEN VERMOGEN 0,00

!, KAPITAAL

IV, RESERVES

Overgedragen verlies

VII. VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN 0,00

SCHULDEN 27.000,00

VIII, SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 0,00

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 27.000,00

A. Schulden > een jaar die binnen het jaar vervallen

B. Financiële Schulden

C, Handelsschulden

E. Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 27.000,00

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

TOTAAL DER PASSIVA 27.000,00

Aldus wordt in totaal drie miljoen zevenhonderd eenennegentigduizend zeshonderdvierenzeventig euro en zesenveertig cent (¬ 3.791.674,46) netto-actief van de bedrijfstak "Berg obelt" van de inbrengende vennootschap overgedragen naar de inbrenggenietende naamloze vennootschap "BERGOBELT',

Voor de verdere beschrijving van de bestanddelen van de bedrijfstak "Bergobelt" wordt er verwezen naar het voornoemde inbrengvoorstel.

b.3 Algemene voorwaarden van de overgang.

Voornoemde bedrijfstak wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "BERGOBELT', volgens de hierna vermelde voorwaarden en de voorwaarden zoals vermeld in het voornoemde gezamenlijke inbrengvoorstel;

1Noorrnelde inbreng gebeurt op basis van de jaarrekening per 31 december 2013. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de inbrenggenietende naamloze vennootschap "BERGOBELT" waarin de betrokken activa- en passivabestanddelen worden ingebracht.

De overgang van de overgedragen bedrijfstak op de inbrenggenietende vennootschap omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens, enkel voor zover deze betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak, de activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan de onderneming en verbonden met de overgedragen bedrijfstak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang, enkel voor zover deze betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak, aile lopende overeenkomsten die de inbrengende vennootschap heeft aangegaan verbonden met de overgedragen bedrijfstak.

2/Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, aak deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders gaan onverkort over op de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT', met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken, uitgezonderd de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de

" voorwaarden bepaald bij de bijzondere wetten welke de overdracht van intellectuele en industriële eigendom beheersen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

3/De inbrenggenietende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activa- en' passivabestanddelen vanaf het besluit tot inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt". Zij wordt geacht het genot ervan te hebben vanaf 1 januari 2014 en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

4/De inbrenggenietende vennootschap ontvangt uit het archief van de inbrengende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte bedrijfstak.

In de mate dat deze documenten en bescheiden niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de inbrengende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de inbrenggenietende vennootschap en haar orgaan van bestuur en controle. Deze laatsten kunnen er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap, echtverklaarde afschriften van bekomen.

5/Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de ingebrachte bedrijfstak worden geacht toe te behoren aan de inbrenggeniettende naamloze vennootschap "BERGOBELT".

6/Alle lopende geschillen met betrekking tot een ingebrachte bedrijfstak zullen indien nodig verder gezet worden door de inbrengende vennootschap, maar voor rekening van de inbrenggenietende naamloze vennootschap "BERGOBELT', die alle lasten of baten zal dragen.

7/De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de inbrengende vennootschap opgenomen verbintenissen binnen het kader van de ingebrachte bedrijfstak blijven onverkort behouden,

8/Overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de inbrengende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de inbrenggenietende vennootschap. Deze aansprakelijkheid geldt ook voor de schulden waarvoor in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld tegen de inbrengende vennootschap vóór de algemene vergadering die zich over de inbreng moet uitspreken. Die aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

9/ De inbreng geschiedt onder toepassing van artikel 117, § 2 en 120, alinea 3 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 46, § 1, eerste lid, 2° van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

c, Vaststelling van de verwezenlijking van de opschortende voorwaarde, hoger vermeld in onderhavig besluit.

De vergadering stelt vast dat de opschortende voorwaarden, zoals hoger bepaald in onderhavig besluit verwezenlijkt zijn, zodat het kapitaal aldus drie miljoen achthonderddrieënvijftigduizend zeshonderdvierenzeventig euro en zesenveertig cent (¬ 3.853.674,46), bedraagt, vertegenwoordigd door zesenveertigduizend honderdzevenenzestig (46.167) aandelen.

VIJFDE BESLUIT AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering om de eerste zin van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen achthonderddrieënvijftigduizend

zeshonderdvierenzeventig euro en zesenveertig cent (¬ 3.853,674,46) en is verdeeld in zesenveertigduizend

honderdzevenenzestig (46.167) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in

het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT-- VOLMACHTEN

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om:

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de inbreng met betrekking tot de inbrenggenietende

vennootschap te verrichtingen;

-de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

De vergadering machtigt de bestuurders om de genomen beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging + gecoördineerde tekst van de

statuten + verslagen van de raad van bestuur + verslagen van de commissaris

Notaris Michaël MERTENS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.04.2014, NGL 17.07.2014 14313-0187-022
10/04/2013
ÿþ Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13056043*

Ondernemingsar:C-1, ecl eti

Benaming

(voluit) : Bergobelt (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8900 leper, Oostkaai 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 19 maart 2013,

geregistreerd, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt

1-Naam - Vorm

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "BERGOBELT'.

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Oostkaai 22.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of

Brussels gewest, bij enkel besluit de raad van bestuur, te publiceren in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad,

Alle overige zetelverplaatsingen worden beslist door de buitengewone algemene vergadering.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

3-Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4-Oprichters :

1/ De naamloze vennootschap 'IEPERBAND', waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 8900 leper,

Oostkaai, 22,

Ondernemingsnummer BTW BE 0423.452.114  RPR leper.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Jean Remy te Ukkel op 7 maart 1983, gepubliceerd in de

bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 maart daarna onder nummer 858-15.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor Notaris Benoît Heymans

te Ukkel op 30 september 2005, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna

onder nummer 0168479.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 18 der statuten door één gedelegeerd bestuurder, de Heer

Thomas Kolb (identiteitskaart nummer 611784306, wonende te 73037 Göppingen (Duitsland),

Eidrendorffstrasse 13.

Benoemd tot bestuurder ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato 16 juni 2008,

gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli daarna onder nummer 08100696 en tot

gedelegeerd bestuurder ingevolge beslissing de dato 15 mei 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad van 29 september daarna onder nummer 09136951.

2/ 'ELASTIC BERGER HOLDING GmbH' (vennootschap naar Duits recht Gesellschaft mit beschrënkter

Haftung), waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 73553 Alfdorf (Duitsland), Obere Schlopstral3e 114.

Handelsregisternummer HRB 281327.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Westhauser, te Schwëbisch Gmünd (Duitsland), op 3;

december 1993.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar zaakvoerder, alleen optredend, de heer

Thomas Kolb, voornoemd.

5-Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en is verdeeld in

zeshonderdtwintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het,

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

6-Samenstelling van het kapitaal

h

2 9 MAART 2013

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven.

Inbreng in geld

Op de zeshonderdtwintig (620) aandelen wordt in geld ingeschreven aan de inschrijvingsprijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en dit ais volgt:

1/ De vennootschap leperband, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in op zeshonderdveertien (614) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van eenenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 61.400,00).

2/ De vennootschap Elastic Berger Holding, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in op zes (6) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van zeshonderd euro (¬ 600,00), Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) werd gestort, welk bédrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de naamloze vennootschap Bergobeit in oprichting.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

Vergoeding-aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ aan de naamloze vennootschap leperband, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld, die aanvaardt: zeshonderdveertien (614) aandelen.

21 aan de vennootschap Elastic Berger Holding, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld, die aanvaardt: zes (6) aandelen.

7-Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2013.

8-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van ontbinding van de vennootsohap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding van de vennootschap en de sluiting van de vereffening gebeuren in één akte. Alsdan dienen geen vereffenaar(s) aangesteld te worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoeg de rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

9-Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan ln zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, af dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmaoht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

Tot bestuurders worden benoemd:

1/ De heer Thomas Kolb, voornoemd.

2/ De heer Franz Hermann Paule, geboren te Fürstenhut (Duitsland) op 29 juni 1938 (identiteitskaartnummer C8CKXPOZ4), wonende te 73033 Göppingen (Duitsland), Franklinstrasse 3.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De heer Kolb en de heer Paule, beide voornoemd, verklaren beide hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en negentien.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen,

COMMISSARIS

Tot commissaris wordt benoemd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Marnix Van Dooren, bedrijfsrevisor kantoorhoudend te 9000 Gent, Moutstraat 54.

Zijn mandaat gaat in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De bezoldiging van de commissaris zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ De heer Thomas Kolb, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt,

2/De heer Franz Paule, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

in overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door haar gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder, alleen optredend. De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere.

10-Controle :

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar,

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

11-Doel :

De vennootschap heeft als doel;

1.Specifieke activiteiten

Het vervaardigen van opblaasbare veiligheidsgordels.

Il. Algemene activiteiten

1/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

2/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

3/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

4/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

5/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

6/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van (nieuwe) producten, (nieuwe) vormen van technologie en hun toepassingen onder meer op natuurwetenschappelijk gebied.

7/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

8/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

1/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde persenen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

2/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

" r a 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen -Van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12-Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand met om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in mei 2014..

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf stemgerechtigd aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 19 maart 2013 blijkt:

-de benoeming van volgende personen als dagelijks bestuurder:

-De heer Paul Vanderhauwaert, rijksregister nummer 54.01.20-187-63, wonende te 8790 Waregem, Felix De Ruyckstraat 5;

-De heer Heiko Lohe, wonende te Hamburg (Duitsland), Am Waldpark 17,

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door voormelde personen, ieder alleen optredend,

Zij zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, beperkt tot een bedrag van ¬ 50.000,00 per verrichting, waarbij deelverrichtingen worden samengeteld.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer; het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, beperkt tot een bedrag van ¬ 50.000,00 per verrichting, waarbij deelverrichtingen worden samengeteld.

De heer Paul Vanderhauwaert en de heer Heiko Lohe, beiden voornoemd, verklaren dit mandaat van dagelijks bestuurder te aanvaarden, Zij verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte opriohting + notulen van de Raad van Bestuur

Notaris Michaël MERTENS

,Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.01.2016, NGL 21.01.2016 16024-0165-039
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.08.2016, NGL 30.08.2016 16509-0052-037

Coordonnées
BERGOBELT

Adresse
OOSTKAAI 22 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande