BERLECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERLECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.594.723

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 30.06.2014 14243-0575-009
06/01/2015
ÿþMort Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

me va pre-akte

NEERGELEGD

H 201t TAATS fR BELSgiffie

Rechtbank Koophandel

19 DEC 2014

BLAÇent AfdelingBrugge

Deet#ier

}

MONITEI

29-1 ELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.594.723

Benaming

(voluit) : BERLECO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emiel verhaerenlaan 3 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijzigingen

Uit een akte verfeden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 15 december 2014, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BERLECO", te 8300 Knokke-Heist, Emiel Verhaerenlaan 3, beslist heeft om:

EERSTE BESLUIT VRIJWILLIG ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De vergadering neemt kennis van het schriftelijk ontslag aangeboden door de voornoemde heer Bernard Vuylsteke en de voornoemde mevrouw Leone Houtteman, als statutaire zaakvoerders van de vennootschap en dit met inging vanaf heden.

De vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zel gelden als décharge aan deze ontslag nemende zaakvoerder voor de volledige periode van zijn bestuur.

De vergadering besluit dan ook om de laatste paragraaf van artikel 20 van de statuten te schrappen.

TWEEDE BESLUIT BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist, de voornoemden Karline, Koenraad, Lieven en Hans Vuylsteke te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van hun mandaat.

DERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING1N GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd negenendertigduizend negenhonderd vierennegentig euro veertig cent (¬ 139 994,40) om het te brengen van achttlendulzend negenhonderd tachtig euro (E 18 980,00) op honderd achtenvijftigduizend negenhonderd vierenzeventig euro veertig cent (¬ 158 974,40) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, en dit zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIERDE BESLUIT VASTSTELLINGVERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd achtenvijftigduizend negenhonderd vierenzeventig euro veertig cent (¬ 158 974,40) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend negenhonderd drieëntwintig (1.923) aandelen.

Bijgevolg besluit de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtenvijftigduizend negenhonderd vierenzeventig euro veertig cent (E 158 974,40) en is verdeeld in duizend negenhonderd drieëntwintig (1.923) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 27 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap aan te passen als volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen. _

Het vennootschapsvermogen zef eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-.4 :. , i

â Voor s bteouden

aan het v a Belgisch Staatsblad

Net liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder a! de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

gen ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald ot de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

Oe terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf,"

ZESDE BESLUIT :

0e vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage :

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 31.07.2012 12379-0236-009
04/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C *iiiasaas*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op. 2 2 SEP. 2011

De griffier.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.594.723

Benaming

(voluit) : BERLECO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Verhaerenlaan 3 te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurne, op 21 september 2011, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BERLECO", te 8300 Knokke-Heist, Emiel Verhaerenlaan 3, beslist heeft om:

EERSTE BESLUIT  INKOOP EIGEN AANDELEN

De vergadering besluit in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen over te gaan tot de inkoop van maximum vierhonderd tachtig (480) eigen aandelen tegen de prijs van zevenhonderd zesenzeventig euro en vier cent (¬ 776,04) per aandeel, waarbij aan elke vennoot de mogelijkheid wordt geboden eigen aandelen te laten inkopen pro rata het aandelenbezit dat elk van hen bezit of in een andere verhouding tussen hen onderling overeen te komen. De vergadering stelt vast dat de vennootschap hiertoe over voldoende middelen beschikt die voor uitkering vatbaar zijn overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Aanstonds verklaren de vennoten sub 11, sub 2/, sub 31 en sub 4/ afstand te doen van hun recht om hun aandelen te laten inkopen. De vennoot sub 5/ verklaart gebruik te willen maken van zijn recht tot deelname aan de inkoop en wel voor vierhonderd tachtig (480) van zijn aandelen. Vervolgens verklaren de aanwezige vennoten eenparig hiermee akkoord te gaan.

De vergadering besluit bijgevolg tot inkoop van vierhonderd tachtig (480) aandelen voor de prijs van zevenhonderd zesenzeventig euro en vier cent (¬ 776,04) per aandeel jegens de voomoemde heer Tom VUYLSTEKE, hetzij voor een totaalbedrag van driehonderd tweeënzeventigduizend vierhonderd negenennegentig euro en vijf cent (¬ 372 499,05).

Ingevolge onderhavige inkoop verkrijgt de vennootschap vanaf heden de volledige, exclusieve en onvoorwaardelijke eigendom en het genot van de aldus ingekochte aandelen.

De inkoop van eigen aandelen is gedaan en aangenomen voor de totale prijs van driehonderd tweeënzeventigduizend vierhonderd negenennegentig euro en vijf cent (¬ 372 499,05), te betalen aan de voornoemde heer Tom VUYLSTEKE, via boeking op rekening-courant.

Als gevolg van deze inkoop besluit de vergadering eenparig in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen, een onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen" aan te leggen tot beloop van een bedrag van driehonderd tweeënzeventigduizend vierhonderd negenennegentig euro en vijf cent (¬ 372 499,05) door omzetting van beschikbare reserves.

De vergadering besluit vervolgens over te gaan tot de vernietiging van de hierboven verkregen vierhonderd tachtig (480) aandelen, mits opheffing van de onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen" overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat na de inkoop en vernietiging van bovenvermelde aandelen, het kapitaal van de vennootschap ad achttienduizend negenhonderd tachtig euro (¬ 18 980,00) vertegenwoordigd wordt door duizend negenhonderd drieëntwintig (1.923) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het genomen besluit hiervoor.

Dienovereenkomstig wordt artikel vijf van de statuten aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend negenhonderd tachtig euro (¬ 18 980,00) en is verdeeld in duizend negenhonderd drieëntwintig (1.923) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

;lb,

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume Bijlage :

-Gecoördineerde statuten -expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

,,h/oor-behouden

" aan het Bêlgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.07.2011 11295-0416-010
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 12.07.2010 10297-0515-010
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 06.07.2009 09364-0137-010
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 26.06.2008 08318-0181-010
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 29.06.2007 07331-0122-010
25/07/2006 : BG094494
03/07/2006 : BG094494
30/08/2005 : BG094494
28/07/2004 : BG094494
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15356-0268-013
15/07/2003 : BG094494
28/10/2002 : BG094494
24/07/2001 : GE153283
12/07/2001 : GE153283
08/07/1995 : GE153283
30/03/1993 : GE153283
17/03/1992 : GE153283
14/11/1991 : GE153283

Coordonnées
BERLECO

Adresse
EMIEL VERHAERENLAAN 3 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande