BERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.711.958

Publication

08/10/2013
ÿþOp de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

v

beh " aa Bel Staf

1111iNi~iiiiui

*1315 608*

1

ecaergetegci ter griffie vin

rechtbank van $ col

Bru " " -- afdeiirtty tzt OoZte ~=

e Griffie

Z." : L

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8470 Gistel, Rochesterlaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting -- benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 26 september 2013 is opgericht door de heer ROMMELAERE Bert Hubert Prudent, geboren te Oostende op

zesentwintig augustus negentienhonderddrieëntachtig, wonende te 8470 Gistel, Rochesterlaan 8, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BERO, met zetel te Gistel, Rochesterlaan 8, voor onbepaalde duur en met als doel;

- de installatie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van melkmachines en toebehoren, in de meest ruime zin van het woord.

- de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de installatie van koeltechniek, airconditioning en toebehoren, in de meest ruime zin van het woord.

- installatie van elektrische leidingen, computersturingen, in de meest ruime zin van het woord.

- constructie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van landbouwmachines, in de meest ruime zin van het woord.

- de installatie, de aan- en verkoop van elektrische leidingen, computersturingen in meest ruime zin van het woord.

- in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand

e.531,744..558

Ondernemingsnr : Benaming

(voruit) : BERO

(verkort) :

-dé eiter,r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-leheuden te geven, inclusief de eigen handelszaak, De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder,' volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

aan het Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op dertigduizend euro, vertegenwoordigd door driehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van het geheel, door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 26 september 2013 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die warden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen. Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Belgisch Staatsblad De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor vcorzien. Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

De heer Bert ROMMELAERE verklaarde zichzelf ais enig onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen.

Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB Accountants & Belastingconsulenten", met kantoor te 8700 Tielt, Felix d'Hoopstraat 181, vertegenwoordigd door de heer Filip Page, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten,

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vôôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERO

Adresse
ROCHESTERLAAN 8 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande