BESCHUT WONEN DE RANK

Association sans but lucratif


Dénomination : BESCHUT WONEN DE RANK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 842.135.390

Publication

17/01/2012
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Vijfseweg 150, 8790 Waregem

Onderwerp akte : Oprichting vzw

Tussen

1. de vzw Q.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem, met zetel te 8790 Waregem, Vijfseweg 150, met ondernemingsnummer 0405.460.592 en

2. de vzw Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Mandel en Leie, met zetel te 8500 Kortrijk, Pr. Rooseveltplein 12A, met ondernemingsnummer 0470.808.603 en

3. de vzw Gezondheidszorg H. Familie, met zetel te 8500 Kortrijk, Groeningepoort 4, met ondernemingsnummer 0414.693.113

werd op 20 december 2011 overeengekomen om de vereniging zonder winstoogmerk "Beschut Wonen De Rank" op te richten, waarvan de statuten als volgt luiden:

TITEL I - RECHTSVORM, NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1:

De vereniging is een vereniging zonder winstoogmerk in de zin van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, hierna genoemd "V&S-wet".

De vzw draagt de naam "Beschut Wonen De Rank". Haar naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vereniging, zoals akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanduiding van de zetel.

Artikel 2:

De zetel van de vereniging is gevestigd te 8790 Waregem, Vijfseweg 150, in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk. Alle stukken waarvan de neerlegging wordt voorgeschreven, worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk. De exploitatieplaatsen van de vereniging worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Artikel 3:

De vereniging heeft tot doel om de oprichting en het beheer van initiatieven voor beschut wonen mogelijk te maken via een samenwerkingsverband conform de wettelijke en reglementaire bepalingen terzake tussen 1. De vzw O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem, Vijfseweg 150, 8790 Waregem;

2.De vzw Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Mandel en Leie, Pr. Rooseveltplein 12A, 8500 Kortrijk en 3.De vzw Gezondheidszorg H. Familie, Groeningepoort 4, 8500 Kortrijk

In het kader van een optimale opvang en begeleiding van mensen met psychische en psychiatrische problemen stelt de vereniging zich tevens tot doel ook andere activiteiten te ontwikkelen met het oog op een maximale persoonlijke ontwikkeling en (re-.)integratie in gezin en maatschappij. De vereniging pleegt hierbij overleg met andere actoren in de sector en werkt waar nodig en/of mogelijk samen met andere private en/of openbare initiatieven.

In die zin wordt voor de doelgroep een zorgfunctie 'activering' ingericht en beheerd.

De vereniging kan ook activiteiten ondernemen op vlak van arbeidsbemiddeling, trajectbegeleiding en competentieontwikkeling voor haar doelgroep.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting cf organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neer ing van de akte ter griffie

MONDfre

lREÇTI º%N

I1111 VIWIY~ 1IIIImIIIIIW011

*12015]30*

10 -01- Z012

g 1Gt$CFf ~rSS14D r -~~r ut,R

 .~.~..

t~L. ._. "

._+ d!~

7.[,-3

)

I.t.LVn

22,

'---------^-----------------------.__---_-____ ------- `-`--_t-- ' `---------

--------- . __-.~_~_

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

811.E A. 390

Beschut Wonen De Rank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rk

M,OD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging kan alle handelingen stellen of activiteiten ondernemen om haar doelstellingen te realiseren

of na te streven, daarin begrepen het stellen van bijkomstige handelsactiviteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten.

Bij de realisatie van het doel zal de vereniging de levensbeschouwelijke verscheidenheid garanderen en respecteren, zowel binnen de vzw als ten aanzien van wie er beroep op doet.

Artikel 4:

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL li - LEDEN

Artikel 5:

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt, doch moet steeds minimum twee meer bedragen dan het aantal bestuurders.

Zijn van rechtswege lid, de natuurlijke personen, afgevaardigd door de oprichtende rechtspersonen, in de hierna bepaalde verhouding:

-maximum zestien leden van rechtswege worden afgevaardigd door de vzw O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem;

-maximum één lid van rechtswege wordt afgevaardigd door de vzw Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Mandel en Leie;

-maximum één lid van rechtswege wordt afgevaardigd door de vzw Gezondheidszorg H. Familie.

Deze samenstelling kan enkel worden aangepast volgens de procedure van de statutenwijziging bepaald in artikel 13 §2.

Het lidmaatschap van de afgevaardigden kan te allen tijde beëindigd worden door de rechtspersoon die het lid heeft afgevaardigd. Deze beëindiging gaat van rechtswege in op de eerste dag van de maand die volgt op de datum van ontvangst van het aangetekend schrijven, de fax of de mail met ontvangstbevestiging waarin de betrokken rechtspersoon aan de voorzitter van de algemene vergadering meldt dat zij het lidmaatschap van de afgevaardigde natuurlijke persoon intrekt.

De vereniging kan beslissen externe experten uit te nodigen voor haar vergadering. Zij zijn geen lid van de vereniging.

Elk lid kan bovendien te allen tijde op eigen initiatief uittreden. Het ontslag moet bij aangetekende brief, per fax of per mail met ontvangstbevestiging aan de voorzitter van de algemene vergadering ter kennis warden gebracht en gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op de datum van ontvangst van het aangetekend schrijven.

Tevens kan de uitsluiting van een lid worden beslist door een gemotiveerde beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig de bepalingen van artikel 12 V&S-wet.

Artikel 6:

Het lidmaatschap van rechtswege loopt in beginsel voor hernieuwbare termijnen van zes jaar.

Het lidmaatschap neemt een aanvang op de algemene vergadering waarop de identiteit van het lid wordt gemeld door de betrokken oprichtende rechtspersonen. Een lid dat tussentijds toetreedt om een voortijdige vacature op te vullen, volbrengt de resterende lopende termijn van het lid waarvan hij/zij de plaats heeft ingenomen.

Artikel 7:

Het lidmaatschap neemt een einde door:

-intrekking door de rechtspersoon die het lid van rechtswege heeft afgevaardigd zoals omschreven in artikel 5 alinea 1;

-uittreding door het betrokken lid;

-uitsluiting van het lid;

-het overlijden van een lid.

Artikel 8:

Uitgetreden of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane opbrengsten of gestorte bijdragen terug te vorderen.

Artikel 9:

Leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

TITEL III  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 10:

De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. Zij heeft de meest uitgebreide macht om

de daden die de vereniging aanbelangen, te verrichten en te bekrachtigen.

Een beslissing van de algemene vergadering is vereist voor:

r

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

a)wijzigingen aan de statuten;

b)benoeming en ontslag van de bestuurders en het bepalen van hun vergoeding;

c)goedkeuring van de begrotingen en rekeningen;

d)ontbinding van de vereniging;

e)de benoeming en ontslag van eventuele commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging;

f)kwijting aan bestuurders en desgevallend aan commissarissen;

g)de uitsluiting van de leden;

h)de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

i)alle gevallen waarin de statuten dit vereisen.

Artikel 11:

§1. Elk jaar worden ten minste twee gewone algemene vergaderingen bijeengeroepen: één in de maand juni ter goedkeuring van de jaarrekening van het voorbije boekjaar en één in de maand december ter goedkeuring van de begroting voor het komende boekjaar.

§2. Bijzondere bijeenkomsten in een buitengewone algemene vergadering worden door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als de wet, de statuten, het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. De raad van bestuur is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen een termijn van één maand volgend op de datum van ontvangst van een schriftelijke en met redenen omklede aanvraag van één vijfde van de leden.

§3. Oproepingen worden ten laatste tien dagen voor de vergadering door de voorzitter van de algemene vergadering of zijn plaatsvervanger, samen met de nog goed te keuren notulen van de vorige vergadering, verstuurd per gewone of elektronische post.

§4. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering, alsook de agenda.

De vergadering kan slechts beraadslagen over punten die in de agenda opgenomen zijn, tenzij drie vierde

van de aanwezige leden ermee instemmen dat een niet geagendeerd onderwerp wordt behandeld.

Artikel 12:

De algemene vergadering kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De mandaatduur voor deze functies bedraagt zes jaar. Deze termijn van zes jaar is éénmaal hernieuwbaar. Hun functies eindigen tezelfdertijd ais hun lidmaatschap van de vereniging wordt beëindigd.

De algemene vergadering kan te allen tijde beslissen tot afzetting uit een functie. Een lid kan ook vrijwillig ontslag indienen uit een functie door schriftelijke melding per fax of per mail aan de voorzitter van de algemene vergadering. In geval van afwezigheid van de voorzitter wordt zijn/haar functie waargenomen door de ondervoorzitter. Is deze laatste op zijn/haar beurt verhinderd, dan zit de oudste in leeftijd van de aanwezige leden de vergadering voor. Ieder lid van de vereniging mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, zelf lid van de vereniging en voorzien van een geschreven volmacht. Een volmachtdrager kan slechts één lid van de vereniging vertegenwoordigen.

Artikel 13:

§1. Om geldig te kunnen beraadslagen dient tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn op de algemene vergadering. De beslissingen van de algemene vergadering worden in gewone gevallen genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt, doorslaggevend.

Indien op de eerste vergadering niet tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt binnen de zes weken een nieuwe vergadering belegd met dezelfde agenda die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

§2. Beslissingen in verband met statutenwijziging, omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits naleving van de voorwaarden bepaald bij artikel 8, 12 en 20 van de V&S-wet.

Artikel 14:

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die door de voorzitter van de algemene vergadering ter goedkeuring worden voorgelegd op de eerstvolgende algemene vergadering. De goedgekeurde notulen worden ondertekend door de voorzitter van de algemene vergadering en de secretaris en worden bijgehouden in een register op de zetel van de vereniging. De volmachten worden aan de notulen gehecht.

TITEL IV  RAAD VAN BESTUUR

Artikel 15:

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste vijf bestuurders, al dan niet lid van de vereniging.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes jaar en zijn herbenoembaar. Ze handelen als college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Een bestuurder kan vrijwillig ontslag indienen door een schriftelijke melding per fax of per mail aan de voorzitter van de raad van bestuur. Een bestuurder wordt geacht zijn mandaat verder uit te oefenen in afwachting dat in zijn vervanging wordt voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De algemene vergadering kan een vergoeding voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder of voor de in dit kader specifiek uit te oefenen taken bepalen.

Artikel 16:

§1. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De mandaatduur voor deze functies bedraagt zes jaar. Deze termijn van zes jaar is éénmaal hernieuwbaar. Hun functies eindigen tezelfdertijd als hun mandaat als bestuurder wordt beëindigd. De raad van bestuur kan te allen tijde beslissen tot afzetting uit een functie. Een bestuurder kan ook vrijwillig ontslag indienen uit een functie door schriftelijke melding per fax of per mail aan de voorzitter van de raad van bestuur.

In geval van afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de ondervoorzitter, of bij diens ontstentenis, door de oudste in leeftijd, aanwezige bestuurder.

§2. De raad van bestuur komt minstens elk trimester samen. Zij wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de ondervoorzitter met een uitnodiging houdende de plaats, datum en agenda en met de nog goed te keuren notulen van de vorige vergadering, ten laatste tien dagen voor de datum van de vergadering.

De agenda wordt bepaald door de voorzitter en vermeldt tevens elk agendapunt aangebracht door minstens twee bestuurders.

§3. De vergadering kan alleen beraadslagen over de punten die in de agenda opgenomen zijn, tenzij drie vierden van de aanwezige bestuurders ermee instemmen dat een niet geagendeerd onderwerp behandeld wordt.

§4. De raad van bestuur kan derden systematisch of occasioneel uitnodigen om een vergadering geheel of gedeeltelijk bij te wonen, in functie van hun expertise.

§5. Elke bestuurder is stemgerechtigd en beschikt over één stem. De raad van bestuur vergadert slechts geldig als ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Alle besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt, doorslaggevend.

§6. Indien op de eerste vergadering niet ten minste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt binnen de zes weken een nieuwe vergadering belegd met dezelfde agenda die geldig kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezigen.

Deze tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

§7. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die door de voorzitter op de eerstvolgende raad van bestuur ter goedkeuring worden voorgelegd. De goedgekeurde notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en worden bijgehouden in een register op de zetel van de vereniging.

Artikel 17:

§1. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden inzake bestuur. Alles wat niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering, hetzij door de statuten, hetzij door de wet, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

§2. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging delegeren aan één of meerdere personen, al dan niet lid van de vereniging. De raad van bestuur kan steeds besluiten tot intrekking van deze delegatie. De dagelijkse bestuurder kan ook vrijwillig ontslag nemen uit zijn mandaat door een schriftelijke mededeling aan de raad van bestuur. De bevoegdheden van het dagelijks bestuur kunnen door één persoon alleen handelend worden uitgeoefend. Indien meerdere personen worden aangesteld, worden de bevoegdheden van het dagelijks bestuur uitgeoefend als college.

§3. De raad van bestuur kan eveneens zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen of taken geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer van zijn bestuurders. Derden kunnen slechts volmacht ontvangen voor een duidelijk omschreven opdracht en mits deze in de tijd beperkt is. Deze voor bijzondere opdrachten gemandateerde personen oefenen hun bevoegdheden alleen of gezamenlijk uit. Aan iedere delegatie van bevoegdheden door de raad van bestuur toegestaan, kan te allen tijde en zonder dat de raad van bestuur zijn redenen aan betrokkene dient mee te delen, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur een einde worden gesteld. Voormelde gemandateerde personen kunnen ook vrijwillig ontslag indienen door een schriftelijke mededeling aan de raad van bestuur.

§4. Voor alle andere vertegenwoordigingshandelingen, in en buiten rechte, dan deze die vallen onder het dagelijks bestuur of waarvoor bijzondere opdracht werd gegeven, volstaan de gezamenlijke handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur en een andere bestuurder. Bij afwezigheid van de voorzitter van de raad van bestuur kami de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen gezamenlijk toe aan drie bestuurders, gezamenlijk handelend, zonder dat deze van machtiging of bijzondere opdracht moeten doen blijken.

§5. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun statuut.

§6. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

§7. De raad van bestuur stelt het Comité samen zoals bedoeld in art. 6 § 1 van het KB van 10 juli 1990 houdende vaststelling van de normen voor de erkenning van de samenwerkingsverbanden van psychiatrische instellingen en diensten en kan haar specifieke taken toevertrouwen. De raad van bestuur zal de opdracht en de werking van het Comité nader bepalen in een intern reglement.

Het Comité brengt op iedere raad van bestuur verslag uit van haar werkzaamheden.

TITEL V-- INZAGERECHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 18:

Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen. Alle leden en desgevallend de commissaris kunnen op de zetel van de vereniging het register van de féden raadplegen, alsmede aile notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen - al dan niet met mandaatfunctie  die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VI  BEGROTINGEN  REKENINGEN  CONTROLE

Artikel 19:

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Rekeningen en begrotingen worden door de raad van bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris(sen).

Artikel 20:

Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en de op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de V&S-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 21:

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts tot ontbinding worden besloten door de algemene vergadering op de wijze zoals bepaald in de wet.

in geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt

hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden. Bij gebreke daarvan kan de rechtbank tot zulke benoeming overgaan op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

Artikel 22:

§1. Welke ook de oorzaak is van de ontbinding, de bestemming van het netto-actief wordt bepaald door de algemene vergadering, waarbij de vereffenaars voorstellen kunnen indienen.

§2. In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud-leden tenzij het zou gaan om verenigingen met een gelijkaardig doel als de ontbonden vereniging. Ook dan moeten de goederen bestemd blijven voor een gelijkaardig doel als dat van de ontbonden vereniging.

Artikel 23:

Aangelegenheden die niet door deze statuten geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de V&S-wet.

SLOTEN OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekhoudkundig jaar

Het eerste boekhoudkundig jaar zal een aanvang nemen op datum van neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement van de zetel van de vereniging en zal eindigen op 31 december 2012.

Volmacht

De oprichters verlenen hierbij volmacht aan de heer Richard Neirynck, wonende te 8700 Tielt, Ronceval 22, om in naam van de vereniging de nodige stukken te ondertekenen en neer te leggen in verband met de aanvraag van het rechtspersoonsregisternummer van de vereniging.

Benoeming bestuurders

Volgende personen worden benoemd tot bestuurder voor een periode van 6 jaar:

- de heer Noël Cierkens, Hogerlucht 41, 9800 Ronse

- de heer Patrick Coketaere, Begijnestraat 49, 8880 Ledegem

- de heer Frederik Coussée, Statiestraat 38, 8720 Dentergem

- de heer Patrick De Groote, Tijmlaan 11, 8790 Waregem

mevrouw Francine Dewilde, Kwadepoelstraat 50, 8550 Zwevegem

- mevrouw Iny DeWymmer, Moeskroenstraat 742, 8930 Rekkem

MOD 2.2

t;

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

- de heer Luc Kint, Vichtseweg 72, 8790 Waregem

- de heer Gianni Loosveldt, Hendrik Consciencelaan 36, 8540 Deerlijk

- de heer Richard Neirynck, Ronceval 22, 8700 Tielt

- mevrouw Michèle Pecqueux, Menenstraat 289, 8560 Wevelgem

De raad van bestuur heeft op haar eerste bijeenkomst d.d. 20.12.2011 volgende functies verdeeld en in die

functies benoemd:

- voorzitter raad van bestuur: mevrouw Francine Dewilde

- ondervoorzitter raad van bestuur: de heer Frederik Coussée

- secretaris: de heer Gianni Loosveldt

- penningmeester: de heer Noël Cierkens

- het dagelijks bestuur wordt toegekend aan de gedelegeerd-bestuurder: mevrouw Iny DeWymmer

Waregem, 21.12.2011

Richard Neirynck,

lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BESCHUT WONEN DE RANK

Adresse
VIJFSEWEG 150 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande