BESK LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BESK LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.045.734

Publication

29/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/11/2012
ÿþ.414

II

I lUhi II I IIIII I II

*12184559*

r~Y~~ d^'~ ~e

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

3 1 OKT, 2012

te HASSELT

Griffie

i

Ondernemingsnr : 0840.045.734

Benaming

(voluit) : Besk Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Alkenstraat 136, 3512 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 10 september 2012 blijkt dat met éénparigheid van stemmen besloten werd om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Akkerstraat 30, 8730 Beenrem, vanaf 10 september 2012.

Dirk Vesschemoet,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :" Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2012
ÿþMoa WRa 111

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 I~ II RYI ICI

*12010342*

a

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 12o 20U Ï

HASSELT

BE.0840.045.734

BESK LOGISTICS

" . - " Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Alkenstraat 136,13-3512 Hasselt

Ontslag en benoeming Zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, welke heeft plaatsgevonden op de zetel op 23 december 2011 in aanwezigheid van 100% van het aandelenkapitaal, is unaniem beslist om met ingang vanaf 01 januari 2012, Dhr. Dirk Vesschemoet als nieuwe gewone zaakvoerder van de vennootschap te benoemen, en dit voor onbepaalde tijd.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat onbezoldigd uit zolang er door de algemene vergadering geen

sC

bezoldiging wordt toegekend.

Tegelijkertijd wordt het ontslag als gewone Zaakvoerder geacteerd van Mevrouw Sofie Descheemaeker,

e eveneens met ingang vanaf 01/0112012. Er wordt haar decharge verleend voor haar bestuur van de voorbije maanden.

De zaakvoerder,

Sotie Descheemaeker

N

rl

O

N ,

"

N

~r

DL

D

f:a.fs3_ .;z,

" .. -_,. .

11/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306001*

Neergelegd

07-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BESK LOGISTICS

0840045734

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3512 Hasselt, Alkenstraat 136

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 4 oktober 2011, te registreren, dat er door Mevrouw Descheemaeker, Sofie Maria, geboren te Torhout op dertien november negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8020 Oostkamp, Koebroekdreef 18, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: BESK LOGISTICS.

ZETEL: 3512 Hasselt, Alkenstraat 136

DUUR: onbeperkte duur

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handeling te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, renting, leasing en alle andere vormen van terbeschikkingstelling van roerende goederen en rollend materieel in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- raadgevingen bij de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie : raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management; engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- het optreden als tussenpersoon bij de onderhandelingen en logistieke ondersteuning aan derden;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten;

- zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen;

- het deelnemen onder welke vorm ook aan de oprichting, de uitbreiding of de omvorming van alle Belgische of buitenlandse vennootschappen, syndicaten of groeperingen;

- alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd ook, welke verband houden met de verwezenlijking en het tot stand brengen van overeenkomsten;

- alle onderhoud en herstellingen van rollend materieel en in het bijzonder aanhangwagens;

- transport in het algemeen en nationaal en internationaal goederen vervoer over de weg in het bijzonder; dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap agentschappen en bijhuizen mogen oprichten zowel in België als in het buitenland.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) ieder.

Mevrouw Descheemaeker Sofie, voornoemd, heeft een inbreng gedaan in geld ten bedrage van twintigduizend euro (20.000,00 EUR), volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR).

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE03 7380 3404 3584 bij de naamloze vennootschap KBC Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BESK LOGISTICS in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 4 oktober 2011 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste zaterdag van de maand mei om veertien uur dertig. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of deze statuten, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal effecten dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is.

Iedere vennoot kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: De oprichter benoemt als gewone zaakvoerder voor onbepaalde tijd: Mevrouw Descheemaeker Sofie, voornoemd.

De zaakvoerder oefent haar ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering haar voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

VOLMACHT: De comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen als bijzondere gevolmachtigde aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Titeca Henri Accountancy, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ondernemingsnummer 0882.371.584, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de sociale kas, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BESK LOGISTICS

Adresse
AKKERSTRAAT 30 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande