BEST OF DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEST OF DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.727.326

Publication

17/03/2014
ÿþr

t

i

AI

I IIII II III IIII I

*19062855+

III

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisc a Stanfçhlad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var de akte v~

NEERGELFGDTER GRIFFIEVA 4 DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEITE

BRUGGE (MEUNGBRUGGE) op:

0 Li tikklif 2014

De gri

%er.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

!! Ondememingsnr : 0 µ5 4 7

.;

,,

,;

Benaming (voluit) : Best of Design

sf

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eeuwfeestlaan 45

;= 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee)

k

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

,

!i Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend voor del; burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een bvba "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde; notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 28 februari 2014, voor,, .i registratie, dat De heer CORTHALS, Thomas Nathalie Jean-Marie, geboren te Antwerpen op 21 juni 19721, enli .1 zijn echtgenote mevrouw DANNEELS, An Paula Erna, geboren te Gent op 11 augustus 1972, beide wonende te :l .; 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), Eeuwfeestlaan 45,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "Best of Design". ;

ZETEL: 8301 Knokke-Heist (Reist-aan-Zee), Eeuwfeestlaan 45.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België of in

,i het buitenland, alle verrichtingen te ondernemen die verband houden met: !;

,;  de groot- en kleinhandel, import en export, aankoop en verkoop, verhuring, verdeling, fabricage,;;

; demonstratie, vertegenwoordiging, commissiehandel in design objecten, zoals open haarden, allerhandes

il brandstoffen voor open haarden, meubels, verlichtingsarmaturen, stoffen, spiegels, en alle accessoires in;!

de ruimste zin van het woord;

 agentuur;

,,  het oprichten en uitbaten van fitnesscenters; gezondheids-, schoonheids-, verzorgings- en hygiënische;. instellingen, zowel voor dames als voor heren, kapperszaken (D of H), manicure en pedicure, saunatherapie, relaxor, massage of healthclub, ontspannings- en sportwinkels, dieet, baby- en!: kinderhuizen, in- en verkoop en verhandeling van alle fitness, gezondheid-, schoonheid- en hygiënische,i producten, artikelen, materialen, apparatuur, of diensten, parfumerie en reukwaren, onderhoudsproducten,! voor aanverwante materialen en apparaten. in- en uitvoer en vervaardiging van aile zaken en producten die onder andere aan bovenstaande zaken en tot de sector van persoonlijke dienstverlening aanverwant: zijn.

 de groot- en kleinhandel, import en export, aan- en verkoop, verdeling, fabricage van ,l'! onderhoudsproducten en accessoires van zwembaden.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie.; en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere

;; overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer;! onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag;; onroerende goederen vervreemden met het Gog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met!,

;, betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht '

i opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

; Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere;! vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie,!, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen!: aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het!;

;, uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en! toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of Inli deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even! welke vorm, en dit zonder enige beperking.

7273213

~~

~

:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

b Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen DUUR: Onbepaald.

KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00).

Het is vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 112005te van het

kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : speciën.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank.

BESTUUR: : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van zaakvoerder is behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering onbezoldigd.

BEVOEGDHEDEN:

indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de meer dan de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

- In de situatie dat er maar 2 zaakvoerders zijn worden de beslissingen genomen bij unanimiteit.

- In de situatie dat er meer dan 2 zaakvoerders zijn worden de beslissingen genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen,

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

BOEKJAAR; van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING; De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni am 16 uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor. behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt op 31 december 2014,

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015,

SLOTBEPALINGEN

a. Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één;

b. Mevrouw An DANNEELS, voornoemd, werd benoemd tot zaakvoerder;

c. Het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur;

d. Er werd beslist het mandaat van de zaakvoerder, in tegenstelling tot wat bepaald is in de statuten, te vergoeden.

e. Er werd geen commissaris benoemd

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris,

Te_geliik hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEST OF DESIGN

Adresse
EEUWFEESTLAAN 45 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande