BETHUNE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETHUNE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.611.673

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 29.04.2014 14104-0556-013
31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 30.05.2013 13137-0006-013
19/01/2011
ÿþZetel : Zeedijk 134 te 8304 Knokke-heist

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verfeden voor Giselinde VAN DUFFEL te Lochrist, met standplaats te Zaffelare, op 16! december 2010, I. dat er door de heer PIEYNS Peter Jules Edgard, geboren te Sint-Amandsberg op 14 februari; 1965 en mevrouw VAN PETEGHEM Linda Diane Achiel, geboren te Gent op 4 februari 1966, samenwonende te 9080 Lochristi, Lozen Boer 33, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht] onder de benaming 'Bethune Invest', II. dat het maatschappelijk kapitaal van zeven miljoen driehonderd en!

!= vierduizend zevenhonderd tweeëndertig euro (¬ 7.304.732,00) volledig geplaatst is als volgt : 1) een inbreng in

i; natura van tweehonderd en negen (209) aandelen van de naamloze vennootschap "Van Peteghem Hout &: Interieur", met zetel te 9080 Lochristi-Zeveneken, Lozen Boer 33-35, ingeschreven in het:

ii Rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0416.083.775, door de heer Peter Pieyns en 2) een inbreng in:

!i natura van duizend negenhonderd negenendertig (1.939) aandelen van de voornoemde naamloze: vennootschap "Van Peteghem Hout & Interieur", door mevrouw Linda Van Peteghem. De beschrijving van dei inbreng in natura, de wijze van gevolgde waardering en de wijze van vergoeding als tegenprestatie van dei

!= gedane inbreng in natura wordt, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, gestaafd:

;; door het verslagschrift opgemaakt door de heer Guy Parmentier op 15 december 2010. Het rapport van de bedrijfsrevisor besluit als volgt :

7... jBESL UfT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W. Venn. Bij gelegenheid van de! oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bethune Invest" kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der! : Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en! volledigheid;

i, 3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de! fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in

ii natura niet overgewaardeerd is;

4. De waarde van 7.311.534,00 EUR kan weerhouden worden onder uitdrukkelijk voorbehoud van de volgende factoren:

- dat de huidige Free Cash Flow 396.287,00 EUR bedraagt, conform berekening gehanteerd in de waardering: uitgevoerd door het accountantskantoor "Bofrdi" Gent ondertekend door de heer vennoot Kristof Van Hecke dd.; 13.12.2010

- dat een groeipercentage van de FCF en ECF van 8% in de toekomst zal gerealiseerd worden.

Conform vergelijkend waardeoordeel in bijlage werd door ondertekende revisor de rendementseis gedefinieerd: op 20%. De waarde van 7.304.732,00 EUR kan slechts weerhouden worden bij een (WACC%-g%) van 8,8%.i Wj kunnen deze waarde dus slechts weerhouden uitgaande van de hypothese dat de groeivoet van de FCF en! ECF 8% zal bedragen in de toekomst.)

- dat de bestaande schuldgraad van de onderneming in de toekomst ongeveer gelijk blijft teneinde dei toepassing van de CAPM formules niet in het gedrang te brengen.

- dat de waarden van het bedrijfsgebouw (3.500.000,00 EUR), de grond (500.000,00 EUR) en het privégebouwi (500.000,00 EUR) zoals doorgegeven door de inbrengers een weergave is van de reële marktwaarde van de!. gebouwen en terreinen.

5. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 7.304.732 aandelen zonder vermelding van,: een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen;!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Griffie

De griff er.

II

iu

Benaming (voluit)

: Bethune Invest

Rechtsvorm :

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

mod 2.1

moi,jiTtn r " fF e van e d al

na " _ " " e " ri i

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DI~

2 7 -12- 2010

832611673

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

CH STAAT{Ei LA1

ESTtjt1Fi

RECHTBANK VAN KOOPHANDELBRUGGE (AFDEL NG BRUGGE)

We.

" 11009625*

ii Ondememingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod al

nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

6. LMj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting

Schoten 15 december 2010

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA Parmentier Guy

(getekend)

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor"

en III. dat de statuten als volgt luiden:

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR:

ARTIKEL EEN : NAAM:

De vennootschap heeft de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : Bethune Invest.

ARTIKEL TWEE : ZETEL:

De zetel wordt gevestigd te 8304 Knokke-Heist, Zeedijk 134.

Hij mag naar elke andere plaats in Vlaanderen of tweetalig Brussel worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, welke beslissing dient bekendgemaakt te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL DRIE : DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Bewerking, verwerking, behandeling en plaatsing van alle houtsoorten en aanverwante artikelen en de handel ervan, zowel groot- als kleinhandel, import en export. Deze opsomming is niet beperkend.

Handel in aanverwante producten. Werken in onderaanneming. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. Uitsluitend voor eigen rekening, het beheer van een roerend vermogen, het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties en kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tussenpersoon in de handel van voornoemde producten. Het toestaan van leningen en kredieten, onder om het even welke vorm. Het beheren, ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen. Het verlenen van alle dienstprestaties, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit zowel in België als in het buitenland. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. Tevens is de onderneming gemachtigd om alle mogelijke bijproducten te verhandelen dewelke kunnen bijdragen tot de verdere uitbouw en ontwikkeling van de onderneming. AI deze activiteiten mogen uitgeoefend worden onder alle vormen en in de meest uitgebreide zin en betekenis.

Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op aile niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De voormelde opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen.

Alleen de algemene vergadering der vennoten heeft de bevoegdheid om dit maatschappelijk doel te interpreteren en toe te lichten.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

ARTIKEL VIER : DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

B. KAPITAAL EN AANDELEN:

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mpd 2.1

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeven miljoen driehonderd en vierduizend zevenhonderd

tweeëndertig euro (¬ 7.304.732,00), vertegenwoordigd door zeven miljoen driehonderd en vierduizend

zevenhonderd tweeëndertig aandelen met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00) per aandeel. Het is volle-

dig geplaatst en minstens volstort ten belope van de wettelijk gestelde minima.

ARTIKEL ZES : AANDELEN:

De aandelen zijn steeds op naam.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING:

ARTIKEL ELF : BENOEMING - ONTSLAG:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur

1) de heer Peter Pieyns, voornoemd, en

2) mevrouw Linda Van Peteghem, voornoemd.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

De statutaire zaakvoerders kunnen slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan evenwel om gewichtige redenen herroepen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door een gewone algemene vergadering, beslissend bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL TWAALF: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

De zaakvoerders, indien er meerdere zijn, vormen een college dat enkel geldig beslist met unanimiteit.

De zaakvoerder(s), alleen of samen handelend indien er meerdere zijn, heeft/hebben de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ledere zaakvoerder, alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

E. ALGEMENE VERGADERING:

ARTIKEL VEERTIEN : JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede

vrijdag van de maand maart om 19 uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van

bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende

werkdag, zelfde plaats en uur.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT:

ARTIKEL ZESTIEN : JAARREKENING:

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

ARTIKEL ZEVENTIEN : BESTEMMING VAN HET RESULTAAT:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake de wettelijke reserve en het voor uitkering in aanmerking

komend bedrag.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij eenparig volgende beslissingen

genomen:

1. Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk jaar eindigt op 30 september 2012.

2. Eerste Îaarlilkse algemene vergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

3. Bijzondere volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondememingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een Belasting over de Toegevoegde Waarde-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures met betrekking tot de registratie als aannemer.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van de neerlegging van het uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de temtoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

- bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor, heer Guy Parmentier

- bijzonder verslag van de oprichters, heer en mevrouw Pieyns-Van Peteghem

Giselinde VAN DUFFEL - notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BETHUNE INVEST

Adresse
ZEEDIJK 134 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande