BETONBORINGEN VERMOTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETONBORINGEN VERMOTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.855.582

Publication

10/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var.xle_akt&

LLEE.R.G.E.L.g.G0

Griffie Rechtbank Koophandel 1 SEP 2014

11!111)1111111 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : a 5 , gsg. 5 aZ

Benaming

(voluit) : BETONBOR1NGEN VERMOTE

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 8430 MIDDELKERKE, VELDSTRAAT 43

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING - VOLMACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Isabelle VERHAEGHE, te Middelkerke, op 28 augustus 2014, neergelegd ver& regiatratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BETONBORINGEN VERMOTE werd opgericht:

OPRICHTERS

1.De heer VERMOTE Kim Freddy, geboren te Oostende op 6 oktober 1980, nationaal nummer 80,10.06211.01, ongehuwd, bevestigend wettelijk samen te wonen met mevrouw MEULENS Sandy, geboren te Anderlecht op 24 maart 1977, wonende te 8430 Middelkerke, Veldstraat 43,

2.Mevrouw MEULENS Sandy, voornoemd, nationaal nummer 77.03.24-314.22, ongehuwd, bevestigend wettelijk samen te wonen met de heer VERMOTE Kim, voornoemd, wonende te 8430 Middelkerke, Veldstraat

43.

De gezamenlijke verklaring van wettelijke samenwoning werd afgelegd te Middelkerke op 3 oktober 2012,

ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 8430 Middelkerke, Veldstraat 43.

DOEL

I.Zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland:

-uitvoeren van boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties; proefboren en boren; boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enzovoort van metalen stukken;

-loodgieterswerk: installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; sanitaire installaties; testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enzovoort in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier;

-groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, machines en gereedschap;

-verhuur van machines;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van termen.

II.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

-aile nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

-het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woord, middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a)het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen

b)zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst

c)alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen

-belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere Wijze ln andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelderi : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten,

-waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten (bijvoorbeeld vereffenaar) en functies;

-toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschiften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgecefend worden nadat de vereiste vergunning/attesten ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschiften zal voldaan zijn.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal elk.

Op alle kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door:

-de heer Kim Verrnote, voornoemd voor 80 aandelen, hetzij veertienduizend achthonderd tachtig euro

(14.880E).

-mevrouw Sandy Meulens, voornoemd, voor 20 aandelen, hetzij drieduizend zevenhonderd twintig euro

(3.720E).

Het maatschappelijk kapitaal is vandaag volstort ten belope van 6.200E,

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

BESTUURSBEVOEGDHEID VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De individuele zaakvoerders of de vennootschap mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of de vergoedingen van die lasthebbers.

Bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van één zaakvoerder of van een bijzonder gevolmachtigde van de vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn,

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering vindt plaats op de derde zaterdag van maart om 18 uur of op een ander uur dat bepaald zal worden in de uitnodigingsbrief. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

VOORWAARDEN TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vomi en zij moet minstens vijf

dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober om te eindigen op 30 september van het daaropvolgende

kalenderjaar.

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

WINSTVERDELING

Op de te bestemmen winst moet voorafgenomen worden een bedrag van vijf ten honderd voor het oprichten van het wettelijk reservefonds, Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het Saldo zal aangewend worden volgens de beslissingen van de jaarvergadering. De zaakvoerders bepalen plaats en datum van betaling van de dividenden.

ONTOINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten en overeenkomstig de artikelen 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, alsook hun bevoegdheden en hun vergoeding vaststellen.

Gedurende de vereffening blijft de algemene vergadering haar macht uitoefenen en komt minstens jaarlijks op de dag van de jaarvergadering bijeen. Zij wordt bijeengeroepen door de vereffenaars.

Ondergetekende notaris verwijst naar de artikelen 181 en verdet van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wetten van 19 maart en 22 april 2012, In het bijzonder verwijst de notaris naar de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) door de voorzitter van de rechtbank en de beperkte mogelijkheid van ontbinding en vereffening van de vennootschap in 1 akte.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, op gelijke voet, tenzij in geval van niet-volstorting in dat geval wordt rekening gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen,

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van maart 2016. Het eerste boekjaar

zal bijgevolg worden afgesloten op 30 september 2015.

BENOEMING

De oprichters hebben na de oprichtersvergadering beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire,

zaakvoeder, en dit voor onbepaalde duur:

-de heer VERMOTE Kim,

Genoemde verklaart zich niet in een situatie te vinden waarvan de wet oordeelt dat dit een belemmering is

voor de uitoefening van het bestuursmandaat. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHTEN

ijondergetekende notaris om de neerlegging op de rechtbank van koophandel te doen in het kader van onderhavige oprichting en de bijhorende bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

2)het accountantskantoor "GILBERT VERSLYPE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8430 Middelkerke, Koninginnelaan 39, de bedienden of aangestelden van de vennootschap, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging en doorhaling te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket, alsook om de functies uit te oefenen van accountant en belastingconsulent zoals voorzien bij de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig (tot op het ogenblik van herroeping), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om,Tnet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte,

,

YloVeax.,:r :1=ra-Lee (3/4e_

1

el Ç. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2015
ÿþMotlWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

30 DEC 2014

Gent AfdelinCd t nde

Ondernerningsnr : 0560855582 Benaming (voluit) :

(verkort) :

111.13'.111 II

BETONBORINGEN VERMOTE

De-gr4f-f-ier-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 43, 8430 Middelkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W.Venn.

Kim Vermote

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BETONBORINGEN VERMOTE

Adresse
VELDSTRAAT 43 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande