BETONCENTRALE BLOMME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETONCENTRALE BLOMME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.802.363

Publication

30/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Holdings;

- Handel in eigen onroerende goederen;

- Verhuur en exploitatie van terreinen;

- Verhuur en lease van vrachtwagens, en overige motorvoertuigen groter dan 3,5 ton; Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België en het buitenland, voor eigen rekening of deze van derden tot het verwerven, vervreemden opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen al dan niet gemeubeld. Zij zal in het kader van haar werkzaamheid alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen en alle financiële operaties doen die de verrichtingen van haar doel vergemakkelijken. Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of uitbreiding van te vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is geenzins beperkend.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal 30.000,00 EUR bedraagt, verdeeld in dertig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/dertigste (1/30ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. de heer Jacky Blomme, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR), volstort ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR), waarvoor hem 10 aandelen worden toegekend.

2. de heer Xavier Blomme, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR), volstort ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR), waarvoor hem 10 aandelen worden toegekend.

3. de heer Jacques Gombert, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR), volstort ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR), waarvoor hem 10 aandelen worden toegekend.

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Werden voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerders benoemd: de heer Jacky Blomme en de heer Xavier Blomme, beiden voornoemd, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand maart om vijftien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart in het jaar tweeduizend zeventien om vijftien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend zestien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR GOMBERT J., met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Genklaan 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister met nummer 0417.886.688, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Liselotte DE KOCK

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
BETONCENTRALE BLOMME

Adresse
TOEVLUCHTWEG 18 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande