BEVAFOODS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEVAFOODS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.695.267

Publication

25/06/2013
ÿþ1Figi Mod Word 11.1

Lûik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RI=CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdp.)ing Brugele) 013: 13 JUNI 2013

Grill

free

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BEVAFOODS (verkort) :

0535 695.267

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme (Sijsele), Bloemisterijstraat I

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek), op 11 juni 2013 is opgericht door 1. de heer VAN DEN MEERSSCHE Koen Frank Alex, geboren te Beenrem op 13 augustus 1963, wonende te 8340 Damme (Sijsele), Antwerpse Heirweg 1 en 2. de heer BEUSELINCK Wim Raymond Germaine, geboren te Beernem op 13 oktober 1965, wonende te 8730 Beernem (Oedelem), Kneukelstraat 7, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEVAFOODS met zetel te 8340 Damme (Sijsele), Bloemisterijstraat 1, voor onbepaalde duur en met als doel :

- De import en de export, de aankoop en de verkoop van voedingswaren in het algemeen, en meer in het bijzonder van vleeswaren erº% delicatessen.

- Het uitbaten, beheren en controleren van horecazaken, restaurants, brasseries, drankgelegenheden, hotels, pensions, public en private bars, feestzalen, catering, snackbars en take-away, frituren, kampeergelegenheden, ijssalons, en iedere combinatie hiervan, kortom iedere activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het verschaffen van verblijfsmogelijkheid met of zonder eetgelegenheid, het klaarmaken, verwerken, verbruiken - ter plaatse of door afname of thuisbrenging - van voedingswaren en dranken, alsmede de organisatie van demonstratie- en degustatiesessies, seminaries, vergaderingen en congressen, alsook de activiteit van groot- en kleinhandel in voedingsprodukten en hun derivaten, de in- en uitvoer van voedingswaren, dranken en samenhangende produkten, de aan- en verkoop van horecabenodigdheden, de dienstverlening in de brede zin aan de horecasector, zonder dat deze opsomming binnen de voedings- en horecasector als beperkend kan beschouwd worden.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- ais buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen, Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

!]e vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftigduizend aura (¬ 50.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van het geheel door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van vijftigduizend euro werd gestort bij de naamloze vennootschap BELFIUS BANK met zetel te 1000 Brussel, Pachecolaan 44.

Het bankattest werd afgeleverd door deze bank op 11 juni 2013 en za! door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen,

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair

_ zaakvperdQr wwr_dt eangestelds

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In het geval er twee of meer zaakvoerders worden aangesteld, kan ieder der zaakvoerders alleen handelen voor zover er geen bedrag mee gemoeid is boven de vijfduizend euro (¬ 5.000,00). Boven deze grens dienen minstens twee zaakvoerders samen te handelen. Deze bevoegdheidsbeperking kan echter niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zou zijn gemaakt,

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar, Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds,

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014;

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015;

Onder voormelde opschortende voorwaarde werd, met éénparigheid van stemmen aangesteld ais zaakvoerder voor onbepaalde duur: 1) de heer Koen VAN DEN MEERSSCHE en 2) de heer Wim BEUSELINCK, beiden voornoemd, die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur.

Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van eenbesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE SOUTER CONSULTING, met kantoor te 8750 Wingene, Oude Bruggestraat 99a, vertegenwoordigd door de heer Joost De Souter, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vSôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Coordonnées
BEVAFOODS

Adresse
BLOEMISTERIJSTRAAT 1 8340 SIJSELE

Code postal : 8340
Localité : Sijsele
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande