BEVEKOM VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEVEKOM VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.830.875

Publication

04/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-03-2015

Griffie

*15303833*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599830875

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BEVEKOM VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 25

februari 2015:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "QUALITAS FINANCE", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen

(Lauwe), Lauweplaats 3 bus 0001, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent afdeling Kortrijk,

hebbende als ondernemingsnummer 0560.745.023, BTW BE 0560.745.023.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

I.VERSLAGEN

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het splitsingvoorstel, waarvan de vennoten erkennen kennis te hebben gekregen uiterlijk één maand vóór deze vergadering, alsook van de voormelde verslagen betreffende de inbreng in natura ingevolge de splitsing. Met eenparigheid van stemmen hebben alle vennoten besloten te verzaken aan de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 Wetboek vennootschappen.

B. De besluiten van het respectieve verslag van  BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heren Philip VERVAECK en Kris IGODT, beiden bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de inbreng in natura luiden als volgt :

voor de BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN

 Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA BEVEKOM VERZEKERINGEN ingevolge splitsing van de BVBA QUALITAS FINANCE, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak  Bevekom Verzekeringen , die in de boekhouding van de BVBA QUALITAS FINANCE afgesloten per 30 september 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 23.563,51 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.356 aandelen van de BVBA BEVEKOM VERZEKERINGEN zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen, waarbij de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap disproportioneel zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door splitsing en mag niet voor andere

Onderwerp akte :

Moeskroensesteenweg(Aal) 65 8511 Kortrijk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 februari 2015

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door

Philip VERVAECK Kris IGODT

C. Comparanten bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen. De vergadering stelt vast dat er op de verslaggeving geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

De vergadering stelt vast dat vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden er zich geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap.

Alle voormelde verslaggeving zal ter griffie worden neergelegd.

Na vorenstaande inleidende verrichtingen gaat de algemene vergadering over tot de behandeling van de agenda op volgende wijze.

II. Besluit tot splitsing

Na onderzoek, neemt de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten : De vergadering aanvaardt het aangekondigde splitsingsvoorstel.

Zij besluit aldus tot splitsing van de vennootschap  QUALITAS FINANCE door overdracht van het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen), met name door afsplitsing van de bedrijfstak  HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA  QUALITAS FINANCE LAUWE enerzijds en de bedrijfstak  BEVEKOM VERZEKERINGEN naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN anderzijds .

Beschrijving van de respectieve over te dragen activa en passiva

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat het vermogen van de te splitsen vennootschap  QUALITAS FINANCE , op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per 30 september 2014, bestaat uit de activa en passiva zoals beschreven in de splitsingsstaat aangehecht aan het neergelegde splitsingsvoorstel van 24 december 2014 en nader in detail beschreven in de verslagen van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura.

Meer bepaald wordt gepreciseerd dat:

- de actief- en passiefbestanddelen die betrekking hebben op de Bedrijfstak  HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN , met inbegrip van de volledige AXA-bankactiviteit, met een nettowaarde van honderd tachtig duizend vierentachtig euro en negenenzeventig cent (180.084,79 euro), integraal wordt afgesplitst naar de nieuw op te richten BVBA  QUALITAS FINANCE LAUWE ;

- de actief- en passiefbestanddelen die betrekking hebben op de Bedrijfstak  BEVEKOM VERZEKERINGEN , met een nettowaarde van drieëntwintig duizend vijfhonderd drieënzestig euro en éénendertig cent (23.563,31 euro), integraal wordt afgesplitst naar de nieuw op te richten BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN .

Voor de duidelijkheid en zekerheid wordt unaniem vastgesteld dat de AXA-bankactiviteit, uitgebaat tot en met 30 september 2014 door mevrouw Rose HAGHEDOOREN, door haar verkocht aan de BVBA QUALITAS FINANCE ingevolge een verkoopovereenkomst d.d. 3 september 2014 met eigendomsoverdracht per 1 oktober 2014, geacht wordt te zijn afgesplitst naar en aldus te worden ingebracht in de BVBA  QUALITAS FINANCE LAUWE .

Overgang vermogen

De overgang van het vermogen, zoals hiervoor bepaald, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  QUALITAS FINANCE naar de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid  QUALITAS FINANCE LAUWE en  BEVEKOM VERZEKERINGEN geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden :

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle

eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschappen worden geacht volledig op de hoogte te zijn van de

ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

De te splitsen vennootschap bezit geen onroerende goederen.

2. De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen te weten 1 oktober 2014 alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de respectieve overgedragen vermogens, gaan over op de respectieve verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De respectieve verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de te splitsen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het verkregen vermogen.

4. De respectieve verkrijgende vennootschappen moeten, elk wat hun deel betreft, alle akkoorden, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de te splitsen vennootschap worden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuitu personae.

5. Er is op heden geen personeel in dienst bij de te splitsen vennootschap, zodat dit niet moet worden overgedragen.

6. Alle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de respectieve verkrijgende vennootschappen, elk wat hun deel betreft, die de voordelen ervan zullen genieten of de gevolgen ervan zullen dragen.

7. De overdracht van het respectieve vermogen aan de respectieve verkrijgende vennootschappen omvat in het algemeen, elk voor hun deel:

-alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de te splitsen vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde;

-de last van alle passiva van de te splitsen vennootschap tegenover derden.

8. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de te splitsen vennootschap blijven ter beschikking van de nieuwe vennootschappen telkens wanneer laatstgenoemden daarom rechtmatig verzoeken.

III. De oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  QUALITAS FINANCE LAUWE enerzijds en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  bevekom verzekeringen anderzijds

Bij deze wordt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  QUALITAS FINANCE LAUWE opgericht, waarin voormelde bedrijfstak  HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN inclusief de AXA-bankactiviteit van de te splitsen vennootschap wordt ingebracht en wordt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BEVEKOM VERZEKERINGEN opgericht waarin voormelde bedrijfstak  BEVEKOM VERZEKERINGEN van de te splitsen vennootschap wordt ingebracht.

Op de aandelen van de nieuw opgerichte vennootschappen wordt ingetekend door de BVBA  HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN respectievelijk de BVBA  BEVEKOM , vennoten van de te splitsen vennootschap, die ze volstorten door inbreng van voormelde bedrijfstak beschreven in voormelde verslagen.

WIJZE VAN VERGOEDING VAN DE INBRENG IN NATURA

a. Toekenningswijze

Er wordt met eenparigheid beslist om, in toepassing van artikel 751 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, de nieuw uit te reiken aandelen disproportioneel toe te bedelen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap en derhalve niet naar evenredigheid met hun rechten op het kapitaal van de te splitsen vennootschap.

De aandelen van de BVBA  QUALITAS FINANCE LAUWE , te weten achttienduizend en acht (18.008) aandelen, worden disproportioneel uitgereikt en integraal toebedeeld aan de ene vennoot van de BVBA  QUALITAS FINANCE , met name de BVBA  HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN . De aandelen van de BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN , te weten tweeduizend driehonderd zesenvijftig (2.356) aandelen, worden disproportioneel uitgereikt en integraal toebedeeld aan de andere vennoot van de BVBA  QUALITAS FINANCE , met name de BVBA  BEVEKOM .

b. Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de nieuwe vennootschappen vanaf datum van uitgifte in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak.

c. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 oktober 2014 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het te splitsen vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt en fiscaal oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschap. WAARDE INBRENG.

De netto te vergoeden inbrengwaarde van deze inbrengen wordt door voormelde verslagen betreffende de inbreng in natura opgemaakt in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen gewaardeerd op:

-voor wat betreft de bedrijfstak  BEVEKOM : drieëntwintigduizend vijfhonderd drieënzestig euro éénendertig eurocent (23.563,31 EUR).

Wat door de vennoten-oprichters uitdrukkelijk aangenomen wordt.

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschappen die worden opgericht als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

gevolg van de splitsing, als volgt is samengesteld:

-Voor wat betreft de BVBA  QUALITAS FINANCE LAUWE :

Zeventigduizend zevenhonderd achtendertig euro negenennegentig eurocent (70.738,99 EUR) kapitaal en honderd en negenduizend driehonderd vijfenveertig euro tachtig eurocent (109.345,80 EUR) tussentijds resultaat boekjaar,

zoals blijkt uit voormelde verslaggeving van de bedrijfsrevisor opgesteld conform het Wetboek van vennootschappen.

-Voor wat betreft de BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN :

Negentienduizend achthonderd zevenennegentig euro tweeënveertig eurocent (19.897, 42 EUR) kapitaal en drieduizend zeshonderd zesenzestig euro negen eurocent (3.666,09 EUR) tussentijds resultaat boekjaar,

zoals blijkt uit voormelde verslaggeving van de bedrijfsrevisor opgesteld conform het Wetboek van vennootschappen.

Er wordt vastgesteld dat het kapitaal van beide nieuw op te richten vennootschappen meer bedraagt dan het wettelijk minimumkapitaal vereist voor een BVBA.

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID

De oprichters erkennen te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee (2) jaar te rekenen vanaf de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verwerven onder de vorm van een aankoop of een ruiling, dat toebehoort aan één van de comparanten, bestuurders of vennoten en waarvan de tegenwaarde minstens gelijk is aan één/tiende van het geplaatst kapitaal, deze verwerving onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen mogen zijn. In dat geval dient voorafgaandelijk aan de vermelde algemene vergadering een verslag opgemaakt te worden door de commissaris of bij ontstentenis door een bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur, alsook een bijzonder verslag opgesteld door deze raad (artikels 220, 221 en 222 van het Wetboek van vennootschappen).

FINANCIEEL PLAN

De respectieve oprichters van de verkrijgende vennootschappen overhandigen aan ondergetekende notaris een financieel plan in dewelke zij het kapitaal van de respectieve nieuwe vennootschappen ontstaan uit de splitsing rechtvaardigen.

VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Aansluitend op het voorgaande hebben de comparanten Ons Notaris met unanimiteit verzocht akte te willen verlenen van de statuten van de nieuwe vennootschappen:

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "BEVEKOM VERZEKERINGEN".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, voor zover de nodige vergunningen en/of erkenningen voorhanden zijn:

- het sluiten van verzekeringen als tussenpersoon (makelaar of agent) en in het algemeen het uitoefenen van alle verzekeringsactiviteiten, ondermeer het afhandelen van verzekeringspolissen, verzekeringsrisico-analyse, schadetaxatie, beheer van verzekeringsportefeuilles, ...;

- het verlenen van diensten van consultancy en onderzoek;

- het besturen van vennootschappen en ondernemingen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. In dit verband mag de vennootschap alle verrichtingen doen met betrekking tot onroerende goederen, zoals de huurfinanciering aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, ontwikkelen en exploiteren.

De vennootschap kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend achthonderd zevenennegentig euro tweeënveertig eurocent (19.897,42 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd zesenvijftig (2.356) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend driehonderd zesenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 21. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 22: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Artikel 26. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanstelling van de vereffenaar(s) dient te worden bevestigd door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Vaststelling van de zetel

De respectieve oprichters stellen de zetel van hun respectieve nieuw opgerichte vennootschap vast als volgt:

-de zetel van de BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN is gevestigd te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg 65.

Benoeming van de eerste zaakvoerders

Overeenkomstig de artikelen 255 en 256 van het Wetboek van vennootschappen worden door de respectieve oprichters tot eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd, voor onbepaalde duur : voor de vennootschap  BEVEKOM VERZEKERINGEN : de heren Frank Neirynck en Joachim Neirynck voornoemd. Beiden alhier aanwezig en die verklaren het mandaat te aanvaarden en niet gebonden te zijn door enige verbodsbepalingen dienaangaande.

De respectieve zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de respectieve algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015 voor wat betreft de BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN .

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering van de BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN in het jaar 2016.

Overname verbintenissen overeenkomstig artikel 60 Wetboek van vennootschappen De respectieve oprichters van de BVBA  QUALITAS FINANCE LAUWE respectievelijk BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN verklaren elk voor hun respectieve vennootschap dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de respectieve vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de betrokken vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. VASTSTELLING VAN DE ONTBINDING ZONDER VEREFFENING VAN DE bvba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

 QUALITAS FINANCE

Gelet op de verwezenlijking van de oprichting van beide ingevolge de splitsing verkrijgende vennootschappen, wordt vastgesteld dat:

- de BVBA  QUALITAS FINANCE , ingevolge de ontbinding zonder vereffening, aldus heeft opgehouden te bestaan;

- de vennoten van de BVBA  QUALITAS FINANCE vennoten zijn geworden van de respectieve verkrijgende nieuw opgerichte vennootschappen gelet op de disproportionele toebedeling van de aandelen van de nieuw opgerichte vennootschappen zoals voormeld;

- dat het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de gesplitste vennootschap is overgedragen aan de respectieve verkrijgende vennootschappen zoals voormeld.

VI. Volmacht administratieve formaliteiten - coördinatie

De oprichter van de BVBA  BEVEKOM VERZEKERINGEN geeft bij deze bijzondere volmacht aan de Burg. BVBA  Kantoor Loyson & Co , met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk, onder het nummer 0446.624.721, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder of aangestelden, om, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede dienaangaande bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VII. Bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten

De vergadering beslist alle bevoegdheden te geven aan de zaakvoering van de nieuw opgerichte vennootschappen teneinde de genomen beslissingen uit te voeren, elk voor wat haar aanbelangt. NOTARIELE VERKLARING

Gelet op het voorgaande, is de splitsing verwezenlijkt en zijn de nieuwe vennootschappen ontstaan uit de splitsing opgericht overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De notaris bevestigt na onderzoek de interne en externe wettigheid van de rechtshandeling en formaliteiten conform artikel 752 Wetboek Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

13/07/2015
ÿþMal Word 19S

IVI

illIll

*15100487*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aC{~

NEERGELEGD

'®,fe 2 6 .11R11 2095



Rechtbank van t~Q~4NDEL

Se !I n Gant, el, xxQ''. I K

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0599.830.875

Benaming

(voluit) : BEVEKOM VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moeskroensesteenweg 65 - 8511 Aalbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusieverslag

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming opgesteld door de bestuursorganen van de BVBA Bevekom, met maatschappelijke zetel te 8511 Kortrijk(Aalbeke), Moeskroensesteenweg 65 (overnemende vennootschap) en de BVBA Bevekom Verzekeringen, met maatschappelijke zetel te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg 65 (overgenomen vennootschap).

(get.) Neirynck Frank

zaakvoerder

gelijktijdig neergelegd : fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BEVEKOM VERZEKERINGEN

Adresse
MOESKROENSESTEENWEG 65 8511 AALBEKE

Code postal : 8511
Localité : Aalbeke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande