BHN'VEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BHN'VEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.720.829

Publication

03/12/2012
ÿþti Moa Word 11.1



1n de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie . na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- r ecxergeiegd ter griffie vare île rechtbank van koophandel

behoudE Brugge " - . - - " " . tenue

aan het rip 2 NOV, 2012

Befgisc Griffie,5o

Staatsbh

1111

*1219515*











Ondernemingsnr : 0500720829

Benaming

(voluit) : BHN'VEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8434 Middelkerke (Westende), Westendetaan 341

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging - Aanpassing, herziening en coi:irdinátiè statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 19 november 2012, geregistreerd te Oostende I op 20 november 2012 vijf bladen geen verzendingen boek 763, blad 12 vak 3 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. inspecteur-Ontvanger ai. (get.) H. Gryson, dat de'; buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BHN'VEST", met zetel te 8434 Middelkerke (Westende), Westendelaan 341, de volgende beslissingen heeft genomen .

1. het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd zestigduizend euro (360.000: EUR) om het te brengen van driehonderd zestigduizend euro {360.000 EUR) op zevenhonderd twintigduizend; euro (720.000 EUR).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en gepaard gaan met de uitgifte van: driehonderd zestig (360) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als: de bestaande kapitaalaandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLAMYNCK", met zetel te 8434 Middelkerke, (Westende), Westendelaan 341, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Bnigge afdeling Oostende, met, ondememingsnummer BTW BE 0425.112.002 schrijft in op de driehonderd zestig (360) nieuwei kapitaalaandelen tegen de prijs van duizend euro (1.000 EUR) per aandeel. Op ieder aandeel werd: ingeschreven en de nieuwe kapitaalaandelen zijn volledig volgestort; de volledige kapitaalverhoging is bijgevolg verwezenlijkt op naam van de vennootschap bij KBC Bank.

2. de statuten aan te passen aan cie genomen beslissingen en ze te wijzigen en te coördineren. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie akte-statutenwijziging met

Gecoördineerde tekst der statuten.

T{i lagen Tiij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(tr)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening. "

22/11/2012
ÿþ(U\ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van de akte



*iaiaesio*

v beh

aa

Bel Staa

o .5-©o 7ao g.25

,ueeergelegci ter griffie van oe rechtbank van koophandel

Bruggr 2- Biel 2te Oostende

op

Griffie. arrfRef

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BHN'VEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8434 Middelkerke (Westende), Westendelaan 341

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 25 oktober 2012, geregistreerd te Oostende 1 op 6 november 2012 vijf bladen geen verzendingen boek 757 blad 99 vak 15 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger ai. (get.) N. Steenkiste, dat

1. er door a. de heer Vlamynck, Jan Julien Leopold, geboren te Kortrijk op 15 september 1955, en zijn echtgenote, Mevrouw Mingneau, Maria Julia, geboren te Diksmuide op 26 april 1952, samen wonende te 8434 Middelkerke (Westende), Rozenpad 20, b. de heer Vlaemynck, Bram Andries Sylvère Leopold, geboren te Oostende op 8 december 1979, wonende te 8433 Middelkerke (Slijpe), Loviestraat 1, c. Mevrouw Vlamynck, Hadefijne Agnes Godelieve Linda, geboren te Oostende op 29 december 1981, wonende te 8470 Gistel, Sylveer Maesstraat 11 en d. Mevrouw Vlamynck, Nele Lutgarde Frank, geboren te Oostende op 18 april 1984, wonende te 8434 Middelkerke (Westende), Rozenpad 20, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "BHN'VEST' draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8434 Middelkerke (Westende), Westendelaan 341.

4. de vennootschap tot doel heeft : IVOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

ILVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Uitbating van een camping, inrichting en exploitatie van spijshuis, frituur, dancing-feestzaal, lunapark, drankgelegenheid, sportinfrastructuur-speelterrein, zwembad.

2, Groothandel in tuinhuisjes metaal of hout.

3. De aan- en verkoop, huur en verhuur, onderhoud en herstelling van caravans (zowel residentiële als trekcaravans), tenten en voortenten, kampeerauto's, weekendhuisjes en aanverwante producten nodig voor het uitoefenen van zulke bedrijvigheden, Het plaatsen van deze, het inrichten en aansluiten op elektriciteit, water en gas, telefoon, televisiedistributienet, interrei, riolen en aile andere soort nutsleidingen, leveren en toevoer van water.

4. Het verhuren van studentenhuis studentenkot met alle mogelijke voorzieningen. Verhuur van woningen, dit voor toerisme of als woonst of korte duur-verblijf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge ,:tzr 5. Winkel en handel in algemene voeding, groenten en fruit, zuivelproducten, cosmetica en

onderhoudsproducten, dranken, wijnen en sterke dranken, traiteurdienst in de breedste zin genomen met ondermeer vlees, vis en bereide gerechten (koud en warm) en thuislevering ervan.

6. Rende! drijven in elektrische en sanitaire toestellen en installatiemateriaal in verband daarmee.

7. Het kopen, verkopen, vervoer en behandeling van alle goederen, inrichting, koopwaar, afval enzovoort, dienstig of voortkomend van genoemde uitbatingen, kortom ailes wat van aard is om het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan te bevorderen,

El Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, waaronder verzekeringsactiviteiten.

9. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

10. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

11. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

12. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap zal ook in andere vennootschappen en ondernemingen mogen deelnemen, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermeide activiteiten waarvoor een vergunning/at-itest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur,

6. het maatschappelijk kapitaal 360.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 360 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder 1/360ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend, is volledig geplaatst en werd onderschreven door;

1. de heer Jan Vlamynck, voornoemd, tot beloop van zesduizend euro (6.000 EUR), in ruil waarvoor hem zes (6) aandelen werden toegekend

2. mevrouw Linda Mingneau, voornoemd, tot beloop van zesduizend euro (6.000 EUR), in ruil waarvoor haar zes (6) aandelen werden toegekend

3. de heer Bram Vlamynck, voornoemd, tot beloop van honderd zestienduizend euro (116.000 EUR), in ruil waarvoor hem honderd zestien (116) aandelen werden toegekend

4. mevrouw Hadelijne Vlamynck, voornoemd, tot beloop van honderd zestienduizend euro (116.000 EUR), in ruil waarvoor haar honderd zestien (116) aandelen werden toegekend

5. mevrouw Nele Vlamynck, voornoemd, tot beloop van honderd zestienduizend euro (116.000 EUR), in ruil

waarvoor haar hcnderd zestien (116) aandelen werden toegekend.

Alle aandelen werden volgestort.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van driehonderd zestigduizend

euro (360.000,00 EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening bij de naamloze vennootschap KBC,

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

a , ry



Voorbehouden xaani$ Belgisch Staatsblad Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd : de heer Jan Vlamynck, voornoemd.

8.. Elk jaar op de derde zaterdag van de maand mei om 10 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar,

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de

nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen,

12, Volmacht wordt gegeven aan BVBA Luminad, met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Hofvoet, om in naam van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en aile besprekingen en briefwisseling dienaangaan-'de te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie oprichtingsakte.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BHN'VEST

Adresse
WESTENDELAAN 341 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande