BIEN ACQUIS 1339

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIEN ACQUIS 1339
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.622.588

Publication

21/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313685*

Neergelegd

19-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bien Acquisstraat 2

Ondernemingsnummer :

0635622588

Benaming (voluit) : Bien Acquis 1339

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Pierre Maere, geassocieerd notaris te Diksmuide, op 06/08/2015, dat:

De heer HUYGHE Marino, geboren te Ieper op 26 augustus 1975 en zijn echtgenote mevrouw DESMEDT Els Godelieve Laura, geboren te Roeselare op 28 april 1978, samenwonend te 8600 Diksmuide, Bien Acquisstraat 2.

De authentieke akte hebben laten verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij op heden hebben opgericht onder de naam  Bien Acquis 1339 , met zetel te 8600 Diksmuide, Bien Acquisstraat 2, waarvan het kapitaal vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) bedraagt en volledig is geplaatst, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd opgemaakt op datum van 1 augustus 2015 en ondertekend door alle oprichters, waarin zij de financiële structuur van de opgerichte vennootschap verantwoorden.

De comparanten verklaren en erkennen :

1. Dat het kapitaal van de vennootschap vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) bedraagt, volledig geplaatst is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen, met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100) van het maatschappelijke kapitaal.

2. Het kapitaal wordt gevormd door een inbreng in geld en onderschreven en volledig volstort als volgt:

- De heer Huyghe Marino verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten;

- Mevrouw Desmedt Els verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten;

In totaal: honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst en volstort.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Aard - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam  Bien Acquis 1339 .

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of de letters  BVBA en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels,

8600 Diksmuide

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het fokken en vetmesten voor eigen rekening als voor rekening van derden of door derden alsook de import en export van dieren zoals varkens, runderen, gevogelte en alle andere levende dieren; - de aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein van varkens, runderen, schapen en alle dieren in het algemeen;

- de verkoop van slachtafval en het vervaardigen van vleeswaren;

- het leveren van alle raadgevingen en diensten in verband met alle opgesomde zaken;

- de handel in hoeve- en zuivelproducten;

- klein- en groothandel in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte, bereiding van vers vlees en gevogelte, vervaardiging van producten van vers vlees en gevogelte, verwerking en conservering van vlees en gevogelte, productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees, vervaardiging van producten op basis van vlees, charcuteriewaren, productie van diepgevroren vleeswaren, productie van vers bereide of diepgevroren maaltijden, dit alles in de meest ruime zin;

- het produceren, versnijden, verwerken en vermarkten van vlees;

- beenhouwerij-slagerij onder al haar facetten en alle nevenactiviteiten ervan en ook alle aanverwante activiteiten of producten die met beenhouwerij-slagerij zouden kunnen te maken hebben (= hoeveslagerij);

- mestverwerking en aanverwante activiteiten;

- onderneming voor vervoer van dieren over de weg;

- het aan- en verkopen van op smaak gebracht (varkens)vlees zowel in groot- als kleinhandel en alle aanverwante producten;

- de aan- en verkoop van voedingsmiddelen, meer bepaald oliën, kruiden en aanverwante producten. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle onroerende goederen en onroerende rechten, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en/of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarbij elk aandeel één/honderdste (1/100) vertegenwoordigt van het maatschappelijk kapitaal. Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort.

Artikel 14 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten van het mandaat bepaalt.

Artikel 15 : Machten.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen,

onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 21: Jaarvergaderingen.

Ieder jaar op de laatste vrijdag van mei om 16 uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen. Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Wat de vennootschappen betreft die niet aan de voorgaande bepalingen onderworpen zijn, moeten de afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten worden uitgevoerd volgens de door de zaakvoering vastgestelde waarderingsregels.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België, worden neergelegd.

Artikel 35: Verwijzing.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

Verklaringen van de verschijners.

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Bien Acquisstraat 2 .

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en loopt tot 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei 2017.

KEUZE VAN WOONST.

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elke zaakvoerder en vereffenaar die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, geacht woonst verkozen te hebben op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

Overeenkomstig de bepalingen van de Vennootschappenwet, verklaren de comparanten ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen gesteld sinds 1 april 2015 door voormelde comparanten, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de bepalingen van de Vennootschappenwet.

Benoemingen - Aanvaardingen

Niet statutaire zaakvoerders

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

* de heer Huyghe Marino, voornoemd;

* mevrouw Desmedt Els, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat. Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Iedere zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn of haar mandaat.

bezoldiging zaakvoerders

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

overgangsregeling zaakvoerders

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Slotbepalingen

VOLMACHT.

Er wordt volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Derudder Boekhoudingskantoor te 8940 Wervik, Elf Juliplein 5 bus 5, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) in het rechtspersonenregister, tot wijziging en schrapping van het rechtspersonenregister en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Maere,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expedite oprichtingsakte.

Coordonnées
BIEN ACQUIS 1339

Adresse
BIEN ACQUISSTRAAT 2 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande